Dagboek: In de tuin - My Simply Special
10/04/2019

Dagboek: In de tuin

Het is echt nog geen zomer, maar ik kan zo blij worden van de prachtige dagen die we zo af en toe hebben nu! Het laatste jaar kon Liam nog niet echt lekker buiten spelen in onze tuin, aangezien we nog een heel groot gat in het gras hadden zitten. Afgelopen zaterdag hebben we eindelijk de trampoline opgezet en het gat is dus dicht. Dat kwam perfect uit, want zo konden we zondag optimaal genieten van het prachtige weer!

Dagboek: In de tuin

Dinsdagochtend rook het hele huis naar versgebakken brood. Yum! Ik had de avond ervoor namelijk de broodbakmachine aangezet, zodat ik een paar sneetjes mee kon nemen naar werk.

Dagboek: In de tuin

Toen ik na een dag kantoor thuis kwam, stond er een pakketje voor me klaar met wat kleding en een paar strandtassen. Mijn oude was gesneuveld en ik wilde iets nieuws voor als we gaan zwemmen en voor op vakantie. Uiteindelijk hield ik een heel grote versie van Pieces.

Dagboek: In de tuin

Woensdagavond ging ik, na een dag werken, naar de fysio voor een fitnessworkout.

Dagboek: In de tuin

Ook donderdag werkte ik op kantoor en dit keer had ik druiven en aardbeien meegenomen.

Dagboek: In de tuin

Romano was die dag met Liam thuis en schreef hem in bij de bieb. Aangezien Liam nu helemaal weg is van boeken, werd dat hoog tijd.

Dagboek: In de tuin

Yes! De proefdruk van het geboortekaartje kwam binnen. 

Dagboek: In de tuin

Goedemorgen! Ik maakte een smoothie met amandelmelk, fruit en havermout.

Dagboek: In de tuin

Hallo Nala.

Dagboek: In de tuin

Ik ging met Liam op pad. Niet alleen naar de supermarkt hoor, ik wilde vooral naar de Primark. Daar kocht ik tijdens mijn vorige zwangerschap topjes die niet alleen fijn waren met een groeiende buik, maar die ook prima werkten tijdens de periode dat ik borstvoeding gaf. Daarna waren we ze wel versleten, dus ik ging op zoek naar nieuwe exemplaren.

Dagboek: In de tuin

Gelukkig verkochten ze ze nog (linksboven op deze foto), maar ze hadden er niet veel in mijn maat. Binnenkort ga ik nog een poging doen. Verder kocht ik een broekje en haarbandjes voor Zusje, rompers voor Liam en een setje toilettasjes. Ik heb daar al een paar van in huis en ze zijn echt ideaal.

Dagboek: In de tuin

Ook na Liams middagdutje gingen we de deur uit, want we moesten een pakketje ophalen.

Dagboek: In de tuin

Zo, ik had alles in huis om een lamp voor Liams kamer te maken.

Dagboek: In de tuin

‘s Avonds doken Romano en ik op de bank om een serie te kijken en we aten deze te lekkere popcorn met witte chocola.

Dagboek: In de tuin

Zaterdag maakte ik de lamp af…

Dagboek: In de tuin

…en zetten we de trampoline in elkaar.

Dagboek: In de tuin

Het was even een klusje, maar dan heb je ook wat!

Dagboek: In de tuin

Zondagochtend begonnen we met een papfles en een banaantje en daarna gingen we met z’n drieën zwemmen. De vorige keer vond Liam het allemaal nog erg spannend, maar nu was hij helemaal in z’n element. Mooi om te zien!

Dagboek: In de tuin

Hoi buik!

Dagboek: In de tuin

‘s Middags was het prachtig weer en daar heb ik ontzettend van genoten. Liam speelde lekker buiten terwijl ik bijkletste met twee vriendinnen die op bezoek waren. 

Dagboek: In de tuin

Maandag was het ook nog mooi weer, maar zat ik braaf binnen op kantoor. Na werk reed ik naar mijn schoonfamilie, waar we gezamenlijk aten om de verjaardag van mijn schoonmoeder te vieren. Ze weten dat Romano en ik grotendeels vegan eten en hadden speciaal daarom een vegan appelkruimeltaart gehaald bij de Hema. Ik was daar erg benieuwd naar en hij smaakte echt prima! Ik zou niet zeggen dat het niet een ‘normale’ taart is.

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer zondag?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: In de tuin”

  April 10, 2019

  Heerlijk zeg. Ik ben heel benieuwd naar de lamp. Spannend de proefdruk was naar jullie zin? Wij gingen zondag op pad met Lana en ze at haar eerste schepijsje

  X


  MySimplySpecial
  April 10th, 2019


  Ik wil nog wat kleine dingetjes aanpassen, maar verder was hij zeker naar onze zin. Dat klinkt als een fijne zondag!  April 10, 2019

  Leuke update! Super schattig die haarbandjes die je hebt gekocht!
  Wat fijn dat je schoonfamilie rekening met jullie hield qua vegan eten! Wil het allemaal een beetje lukken? Lijkt mij nog best een grote stap als je van het eten van vlees opeens helemaal vegan gaat! Wat is je ervaring tot nu toe?


  MySimplySpecial
  April 10th, 2019


  Nou, het is best een uitdaging! Een deel van de producten is makkelijk te vervangen, maar kaas mis ik af en toe wel. Het is nu vooral wat tijd en moeite investeren in het verzamelen van gerechten die we lekker vinden en makkelijk kunnen maken. Al moet ik zeggen dat me niet tegenvalt. Buiten de deur vegan eten is een stuk lastiger. Op werk lukt het wel, maar met uit eten gaan of bij mensen thuis doen we gewoon niet zo moeilijk. Dan laten we het wat meer los en daarna pakken we het weer op. We willen het niet de krampachtig doen, het moet wel leuk blijven. Oh en chocola eet ik ook nog gewoon We hebben ook niet het doel 100% vegan te eten, maar gewoon voor een heel groot gedeelte.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie