Dagboek: Klussen in huis - My Simply Special
06/04/2018

Dagboek: Klussen in huis

Er is nog zo veel dat gedaan moet worden in huis. Van planken ophangen in de meterkast tot peertjes vervangen voor normale lampen en het schilderen van de trappen. Op sommige momenten vind ik het prima dat dat zo is en op andere dagen zou ik het liefst een week leeg plannen en fulltime aan de slag gaan om alles af te krijgen. Dat gaat niet gebeuren, dus doen we alles stukje bij beetje. Afgelopen weekend hebben we wel lekker wat kunnen doen, dus dat voelt goed.

Donderdag

Dagboek: Klussen in huis

Oké, dit deden we niet zelf, maar er kwam iemand langs om de laatste plinten af te maken. Door miscommunicatie hadden ze te weinig plinten toen ze in december de vloer kwamen leggen, maar nu is dat dus ook klaar.

Dagboek: Klussen in huis

Ik was een dagje thuis met Liam en besloot naar de winkels te gaan. Ik haalde een papfles (die we nu  al niet meer gebruiken omdat Liam geen pap lijkt te willen), snoep als verassing voor Romano en een tuitbeker (Liam snapt alleen nog niet hoe die werkt.)

De rest van de dag was ik thuis, speelde ik met Liam, werkte ik tussendoor een beetje en ‘s avonds stond er een avondje met mijn collega’s op de planning. We aten bij iemand thuis en speelden daarna een pubquiz. Gezellig!

Vrijdag

Dagboek: Klussen in huis

Ik werkte een keer op vrijdag op kantoor en daardoor kon ik toevallig meegenieten van een lekker paasontbijt. Geen straf!

Dagboek: Klussen in huis

Toen ik aan het eind van de dag thuis was, hebben Romano en ik gekeken naar hoe groot we de verschillende delen van de tuin willen maken. Daarna zijn we buiten met paaltjes en touw aan de slag gegaan om alles uit te zetten. Zaterdag zouden ze namelijk al vroeg beginnen met het afgraven van de modder.

Dagboek: Klussen in huis

Daarna gingen we samen uit eten. Liam was nog op pad met mijn schoonfamilie en op zondag waren Romano en ik zes jaar samen. Dat vierden we vrijdag dus al.

Zaterdag

Dagboek: Klussen in huis

Goedemorgen! Liam was al netjes aangekleed en ik liep nog in mijn badjas.

Dagboek: Klussen in huis

Romano was de hele dag op pad, dus ik was gezellig samen met mijn kleine mannetje. Tussen het spelen door maakte ik wat hapjes voor hem…

Dagboek: Klussen in huis

…en we gingen langs de Xenos om een krukje te kopen. Ik wil de poten gaan gebruiken om een salontafel te maken.

Dagboek: Klussen in huis

‘s Middags kwam mijn moeder gezellig langs en liepen we een rondje door het tuincentrum. Ik vind deze bloemen zo leuk en nam uiteindelijk een kleine variant mee. Die staat nu op mijn bureau, maar ik moet eerlijk zeggen dat hij er nu al niet zo gezond meer uit ziet. Ik denk dat ik ‘m veel vaker water had moeten geven dan wat ik van mijn andere planten gewend ben. Oeps!

Zondag

Dagboek: Klussen in huis

Eerste paasdag en Romano en ik waren precies zes jaar samen. We begonnen de dag met z’n allen op ons bed en toen Liam daarna een dutje deed, konden Romano en ik lekker ontbijten.

Dagboek: Klussen in huis

Daarna zijn we aan de slag gegaan met de planken die we in de slaapkamer op wilden hangen. Afmeten, zagen, schuren…

Dagboek: Klussen in huis

…en schilderen. Daarna zijn we naar een klein concert geweest en toen we weer thuis waren heb ik de andere kant van de planken in de verf gezet.

Maandag

Dagboek: Klussen in huis

Vanuit de bouw hadden we een heleboel van dit soort tegels op de oprit liggen en die kregen een nieuw huis via een weggeefhoek op Facebook.

Dagboek: Klussen in huis

Hihi! Altijd als ik het beddengoed verschoon, duikt Nala er tussen.

Dagboek: Klussen in huis

‘s Middags gingen Romano en ik weer aan de slag in de slaapkamer. Het was tijd om alles op te hangen en ook meteen een aantal posters een plekje te geven.

Dagboek: Klussen in huis

We zijn er uiteindelijk wel een tijdje zoet me geweest (met een baby er bij gaat alles langzamer), maar aan het eind van de dag waren we klaar.

Dinsdag

Dagboek: Klussen in huis

Na een dag werken op kantoor begon ik ‘s avonds met het bij elkaar zoeken van mijn wintersportkleding. Als jullie dit lezen, zit ik namelijk met collega’s in Frankrijk. Het is maar een paar dagen, maar ik vind het zo leuk om weer een keer te kunnen snowboarden. Het is namelijk al weer negen jaar geleden dat ik dat voor het laatst deed. (Liam voor drie nachten achter laten is iets minder leuk, helaas.)

Woensdag

Dagboek: Klussen in huis

Ik zat te werken op kantoor en kreeg gezelschap van het hondje van de buren. Cute! ‘s Middags werd ik gebeld door de opvang. Liam had koorts en mocht daar dus niet meer op bed gelegd worden. Hij had ‘s nachts al veel gehuild en nauwelijks geslapen, dus Romano en ik zagen dit al aankomen. Gelukkig kon Romano hem op gaan halen.

Dagboek: Klussen in huis

Thuis lag er een pakketje op me te wachten. Hebben jullie al ervaring met deze billendoekjes?

Dagboek: Klussen in huis

Ik ben eigenlijk de hele avond bezig geweest met inpakken en andere klusjes, zodat ik niet met een lange to-dolijst zou vetrekken. Liam voelde zich toen alweer een stuk beter, dus dat was ook een hele opluchting.

Gaan jullie wel eens op wintersport?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie