Dagboek: Kraamvisite - My Simply Special
11/04/2017

Dagboek: Kraamvisite

Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weer zondag? Ik vond het echt heerlijk! Beetje jammer dat het nu weer een stuk minder is, maar ik ben al blij dat die mooie dag zo in het weekend viel. Afgelopen week stond in het teken van auto’s bekijken en op kraamvisite gaan. Romano en ik gingen namelijk op bezoek bij een heel klein meisje dat tien weken te vroeg geboren was!

Maandag

Dagboek: Kraamvisite

Mijn week begon met mijn favoriete bezigheid maar niet heus. Tsja, administratie hoort er ook bij en dan heb ik het maar gehad.

Dagboek: Kraamvisite

Lekker aan het werk.

Dagboek: Kraamvisite

Na een drukke dag volgde ik ‘s avonds nog een heel nuttige webinar en ondertussen vulde ik mijn voedingskussen wat meer op met vulling uit een oud kussen. Kan prima tegelijkertijd!

Dinsdag

Dagboek: Kraamvisite

Zo is elke dag fruit eten niet vervelend.

Dagboek: Kraamvisite

Ik probeer er goed op te letten dat ik genoeg drink, dus af en toe hou ik het een dag bij.

Dagboek: Kraamvisite

Ik pakte de babyspullen uit die ik de week ervoor kocht en filmde alles voor de vlog die morgen online komt. Daarna gingen de spullen de kast in. Ik kan niet wachten tot de meubels binnenkomen en ik alles een mooi plekje kan geven.

Dagboek: Kraamvisite

Ik vind het zo fijn om te zien dat alles met de dag groener wordt.

Woensdag

Dagboek: Kraamvisite

Ik begon met het editen van een nieuwe vlog…

Dagboek: Kraamvisite

…en ging naar de fysio. Het gaat nu heel goed met mijn rug gelukkig, dus ik ga nog maar eens in de paar weken.

Dagboek: Kraamvisite

Voor ik naar huis ging, liep ik nog wat winkels in voor babyspullen, emmers (voor de bevalling moet ik die blijkbaar in huis hebben) en inpakfolie.

Dagboek: Kraamvisite

Wat een schattig kaartje, hè? Mijn oma stuurde die naar ons, gewoon omdat ze met ons meeleeft en zo blij voor ons is dat het goed gaat met de zwangerschap. Dankjewel oma!

Dagboek: Kraamvisite

Aan het eind van de middag pakte ik nog cadeautjes in…

Dagboek: Kraamvisite

…en na het eten reden Romano en ik naar Utrecht. Zoals ik in de inleiding al vertelde, gingen we op kraamvisite. Het meisje was tien weken te vroeg geboren en toen wij langsgingen was ze precies een week oud. Ze was zo klein! Gelukkig gaat het wel goed met haar. Toch vind ik het een raar idee dat er over een paar weken ook zo’n mensje in mijn buik zit van dat formaat. 

Donderdag

Dagboek: Kraamvisite

Goedemorgen Nala! Ik dook achter mijn laptop om wat dingen te regelen…

Dagboek: Kraamvisite

…en daarna ging ik met Romano langs twee dealers om proefritten te maken. Gelukkig hebben we aan het eind van de dag de knoop door kunnen hakken. Nu moeten er nog wat dingen geregeld worden, maar als het goed is hebben we nu bijna een nieuwe auto. Dat is denk ik wel het grootste ding dat opgepakt moest worden voor onze kleine komt, dus het is fijn dat we dat straks af kunnen vinken. 

Dagboek: Kraamvisite

Aangezien Romano toch vrij had die dag, reden we na het auto’s kijken onverwachts door naar een vriend die jarig was. (Dit is zijn huisdier.) Onderweg werkte ik in de auto.

Dagboek: Kraamvisite

We besloten uit eten te gaan om zijn verjaardag te vieren.

Vrijdag

Dagboek: Kraamvisite

Vrijdag werkte ik lekker lang om een beetje tijd van donderdag in te halen. Ik kreeg veel af zo vlak voor het weekend en dat voelde goed.

Dagboek: Kraamvisite

‘s Avonds had ik met een vriendin afgesproken om een film te kijken, maar uiteindelijk hebben we gewoon de hele avond zitten kletsen. Gezellig!

Zaterdag

Dagboek: Kraamvisite

Goedemorgen! Ik maakte een feestje van het ontbijt met wat stoofpeertjes. Mag best in het weekend, toch?

Dagboek: Kraamvisite

Romano lag nog te slapen, maar ik begon vast met mijn to-dolijstje. Eerst maar eens wat bladmuziek bestuderen. (Terwijl ik nauwelijks noten kan lezen.) De rest van de dag zijn we samen in de tuin bezig geweest. Dat is altijd een klusje zo na de winter, maar fijn dat het af is.

Dagboek: Kraamvisite

Rond etenstijd vertrokken we naar mijn schoonouders, want Romano’s moeder was jarig. Ik was wel echt helemaal op van het in de tuin werken, dus rond een uurtje of tien ging ik vast naar huis en naar bed.

Zondag

Dagboek: Kraamvisite

Mijn handen jeukten om allerlei klusjes op te pakken die op mijn lijstje stonden, maar ik had behoorlijk last van mijn buik na het tuinieren van zaterdag. Dan maar braaf rustig aan doen. Ach, gelukkig was het prachtig weer en kon ik zittend ook nog wat nuttige dingen doen.

Dagboek: Kraamvisite

Ahw!

Dagboek: Kraamvisite

‘s Middags bezochten Romano en ik nog een event voor een goed doel en daarna haalde ik een paar boodschappen voor ik thuis weer op de bank dook. Voor ik ging slapen, besloot ik nog mijn nagels te lakken in en vrolijk kleurtje. Ik was klaar voor een nieuwe week!

Hebben jullie zondag ook zo van het mooie weer kunnen genieten?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Kraamvisite”

  April 11, 2017

  Wat een fijn weekje Zondag was zo fijn, ik verlang echt naar meer dagen van dat prachtige weer. Als nu de zon schijnt valt de temperatuur soms nog wat tegen.. Maar alles beter dan dat saaie grijze weer  April 11, 2017

  Ik ben heel benieuwd wat je allemaal voor je kleintje kocht!


  MySimplySpecial
  April 12th, 2017


  Je kan het vandaag in mijn vlog zien


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie