Dagboek: Latin Village - My Simply Special
17/08/2015

Dagboek: Latin Village

Festivals zijn er genoeg, maar ik heb er nog nooit een bezocht. Oké tot vorige week dan. Romano en ik gingen namelijk samen met ons showteam optreden op Latin Village! Ik geloof niet dat ik uit mezelf nog eens naar zo’n festival zal gaan, maar we hebben wel een ontzettend gave dag gehad!

Zondag

Dagboek: Latin Village

Na een week zonder danstraining was het toch tijd om naar Latin Village te vertrekken. We kwamen halverwege de middag al aan en liepen eerst een rondje om het terrein te verkennen en wat te eten. Dit is het podium waarvoor wij op zouden gaan treden.

Dagboek: Latin Village

Kijk eens wat een mensen en hier was het dus nog rustig! Uiteindelijk was het rond acht uur ‘s avonds tijd voor onze show. Helaas ging het door de slechte vloer niet heel erg goed, maar toch was het gaaf om daar op te mogen treden.

Dagboek: Latin Village

Happy! Dit was de eerste keer dat Romano en ik samen optraden met dit team en we mochten ook een deel van de choreo samen dansen. Dat was toch wel een beetje speciaal. Nadat we ons we omgekleed hadden hebben we de rest van de avond genoten van het festival.

Als jullie trouwens benieuwd zijn naar de choreo, dit is een video van de eerste keer dat ik deze show mocht dansen. Hij is van vrij dichtbij gefilmd dus je kan niet alles goed zien, maar misschien is het toch leuk. (Hier is een video van wat verderaf, maar daarvan is de kwaliteit weer minder.)

Maandag

Dagboek: Latin Village

Ja, maandag ging ik na het sporten gewoon weer aan het werk en mijn dag begon met het bijwerken van mijn administratie.

Dagboek: Latin Village

Daarna ging ik aan de slag met nieuwe blogposts en een DIY.

Dagboek: Latin Village

Boodschappen doen hoort er ook bij. Pure chocola vond ik vroeger helemaal niet lekker, maar ik begin het steeds meer te waarderen. Al mis ik melkchocola wel hoor!

Dinsdag

Dagboek: Latin Village

Ook dinsdag begon ik met een workout en daarna vertrok ik met mijn moeder naar de Hornbach om tegels uit te zoeken voor haar nieuwe keuken. Zelf haalde ik schuurpapier voor mijn nieuwe schuurmachine.

Dagboek: Latin Village

Dagboek: Latin Village

Daarna gingen we door naar Loods 5 en gingen we langs een tuincentrum. Ik kocht wat dingen voor in huis en deed inspiratie op. Ik heb zoveel ideeën voor nieuwe posts!

Woensdag

Dagboek: Latin Village

Als ik naar een klant ga neem ik natuurlijk mijn laptop mee, maar ook een heleboel eten. Ik heb nou eenmaal snel honger en als ik dan geen gezonde tussendoortjes bij me heb ga ik koekjes pakken. Dit keer had ik onder andere nootjes mee.

Dagboek: Latin Village

Mijn outfit!

Dagboek: Latin Village

Yes, er kwam weer een deel van mijn bestelling binnen. Deze lichtslingers blijf ik zo leuk vinden.

Donderdag

Dagboek: Latin Village

Post-workout snack.

Dagboek: Latin Village

Hoi Nala!

Dagboek: Latin Village

Donderdag was ik echt extreem productief en dat voelde goed! Tussendoor at ik als lunch een restje van dinsdagavond op en daar maakte ik deze lekkere witlofsalade bij.

Dagboek: Latin Village

Tussendoor bladerde ik door dit tijdschrift. Mooi blad!

Dagboek: Latin Village

Stomme slakken! Ik kan nieuwe plantjes zaaien wat ik wil, maar elke keer eten de slakken alles op.

Vrijdag

Dagboek: Latin Village

Toen ik me na mijn workout aan wilde kleden ontdekte ik dat dit leuke shirtje helemaal vervormd was. Ik heb ‘m niet op een andere manier gewassen dan normaal, dus ik snap niet zo goed wat er gebeurd is.

Dagboek: Latin Village

Ik dook de keuken in om een aantal nieuwe recepten te proberen. Er zat een hoop lekkers tussen, dus jullie zullen ze de komende tijd hier langs zien komen. Normaal draag ik trouwens geen schort, maar een (deels) wit shirt in combinatie met rood fruit leek me niet zo handig.

Dagboek: Latin Village

Tussendoor deed ik boodschappen en ja hoor, ik moest eerst mijn banden oppompen.

Dagboek: Latin Village

Romano en ik waren allebei een beetje moe dus ‘s avonds kropen we met een film in bed. Eerlijk? Ik heb het einde van de film niet gehaald maar ben heerlijk in slaap gevallen. Oeps!

Zaterdag

Dagboek: Latin Village

Omdat we op zondag vaak trainen maak ik soms op zaterdag een lekker ontbijtje en genieten we van een luie ochtend. Dit keer maakte ik scones.

Dagboek: Latin Village

Binnenkort gaan Romano en ik een weekendje naar Gent, dus ik keek vast het gidsje door. Hebben jullie nog leuke tips?

Dagboek: Latin Village

Kijk, dit is één van de twee lichtslingers!

Dagboek: Latin Village

Lief!

Dagboek: Latin Village

Romano en ik gingen een vriend helpen met het opzetten van wat meubels en in de auto keek ik de nieuwe catalogus van Ikea door.

Dagboek: Latin Village

En ja hoor, daarna was ik daadwerkelijk bezig met het monteren van Ikea-meubels. Van zaterdagavond heb ik geen foto’s, maar er kwamen wat vrienden langs en daar hebben we gezellig mee zitten kletsen.

Hebben jullie een leuke week gehad? En zijn jullie wel eens in Gent geweest?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Latin Village”
  Siska

  August 17, 2015

  Wat gaaf dat optreden!!! Kan ik ook een keertje komen kijken?


  MySimplySpecial
  August 17th, 2015


  Dankje en natuurlijk! Romano of ik zullen het wel aangeven als dat een keer kan.  August 17, 2015

  Wat leuk dat optreden zeg!  August 17, 2015

  Leuke recap zeg! Cool optreden! Ik eet trouwens ook elke dag een bakje noten en gedroogd fruit, lekker lekker! Ben net aan mijn bakje van de dag bezig terwijl ik dit schrijf, haha.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie