Dagboek: Lekker productief - My Simply Special
07/03/2017

Dagboek: Lekker productief

Ik moest even spieken wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb. De week is voorbij gevlogen en ik merk dat ik door de zwangerschap echt wat vergeetachtiger ben dan normaal. Ik ben in elk geval heerlijk productief geweest: ik had een leuk etentje, kreeg een heel lief kaartje en de pakketbezorger kwam met heel grote dozen aanzetten. Kijk maar mee!

Maandag

Dagboek: Lekker productief

Maandag begon mijn dag met het opmeten van een aantal meubels voor een blogpost.

Dagboek: Lekker productief

Tussen het werken door deed ik de was en wat beddengoed was nog net niet droog genoeg om de kast in te gaan. Ik legde het even op het bed en ja hoor, Nala lag er meteen op te slapen.

Dagboek: Lekker productief

Ik verkocht wat items via Marktplaats en pakte ze goed in.

Dinsdag

Dagboek: Lekker productief

Dinsdagochtend ging ik even op pad voor wat materialen voor blogposts en ik haalde meteen deze box op.

Dagboek: Lekker productief

‘s Middags stond de pakketbezorger voor de deur en hij was heel erg blij dat ik thuis was. Hij had namelijk deze dozen bij zich, plus nog en veel grotere die niet op de foto staat. Yes, babyspullen!

Dagboek: Lekker productief

Romano was nog onderweg naar huis dus ik kookte vast…

Dagboek: Lekker productief

…en na het eten maakten we meteen de eerste dozen open! Hier waren we de kinderwagen in elkaar aan het zetten. Tsja, je moet toch checken of alles in orde is en er niks mist, toch? Oké, en we waren gewoon ongeduldig natuurlijk. Hihi!

Woensdag

Dagboek: Lekker productief

Tijd voor een back-up!

Dagboek: Lekker productief

Kijk nou wat een lieve post er in de brievenbus lag!

Dagboek: Lekker productief

Ik zat het grootste deel van de tijd achter mijn bureau en aan het eind van de middag kwam Nala om me heen lopen. Ze vond dat het etenstijd was. Ik wilde nog wat afmaken, dus ging ze er maar bij liggen.

Donderdag

Dagboek: Lekker productief

Wachten op mijn beurt bij de fysio.

Dagboek: Lekker productief

Daarna haalde ik nog wat dingen voor blogposts en kocht ik plantjes bij een tuincentrum. Dat vind ik leuk om te doen! De rest van de dag werkte ik thuis en daar heb ik blijkbaar geen foto’s van gemaakt.

Vrijdag

Dagboek: Lekker productief

Lunchtime! Ik at wel meer dan je hier ziet, hoor.

Dagboek: Lekker productief

Na de lunch dook ik de keuken in voor een paasrecept.

Dagboek: Lekker productief

Toen ik boven kwam om het recept uit te werken, had Nala mijn bureaustoel ingepikt, (een favoriet plekje van haar) dus ik ging er gezellig bijzitten.

Dagboek: Lekker productief

Ja, ik was al druk bezig met Pasen!

Dagboek: Lekker productief

Dagboek: Lekker productief

‘s Avonds stond er een dinertje met familie op de planning. Ik mocht de helft niet van wat er op de kaart stond, maar heb wel erg lekker gegeten!

Zaterdag

Dagboek: Lekker productief

Na een les kunstschaatsen (en thuis bijkomen) stonden er twee proefritjes op de planning. Eén auto viel daardoor meteen af, maar de ander is een goede optie. Aan het eind van de middag waren we even thuis om daarna al snel weer te vertrekken naar vrienden van Romano.

Dagboek: Lekker productief

We gingen namelijk ouderwets spelletjes spelen op de Wii. En appeltaart eten. Yum!

Zondag

Dagboek: Lekker productief

Ik ben gaan ontbijten met een schaaltje yoghurt zodra ik wakker was, dus daarom maakten we samen gewoon een feestje van de lunch. Ik ben altijd al fan van verse sinaasappelsap, maar nu ik zwanger ben. kan je me er echt heel erg blij mee maken.

Dagboek: Lekker productief

Verder zijn we niet heel actief geweest. Nou ja, ik ben druk bezig geweest op mijn laptop, maar wel vanaf de bank. Fijn, zo’n rustige zondag!

Hebben jullie leuke dingen gedaan afgelopen weekend?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Lekker productief”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie