Dagboek: Mijn verjaardag vieren - My Simply Special
19/09/2018

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Deze dagboekpost begint meteen met een heel leuke dag, want afgelopen dinsdag mocht ik alweer mijn 30e verjaardag vieren! Ook de rest van de week stond in het teken van mijn verjaardag, dus ik heb lekker veel foto’s voor jullie!

Dinsdag

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Goedemorgen! Als ik het me goed herinner werd Liam al vroeg wakker, dus het was een beetje een rommelige start van de dag. Daarna kreeg ik van mijn mannen cadeautjes! Een lekkere douchegel, een nieuw poeder van MAC, een mascara en fotoshoot met z’n drietjes. Die gaan we binnenkort plannen. Ik wilde heel graag goede foto’s met Liam en daarom kwam Romano met dit idee. Zo lief!

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Daarna aten we beneden een lekker ontbijtje.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Post! Liam en ik kregen samen dit mooie ‘zoekboek’.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Nee, dit was geen cadeautje. Ik ben druk op zoek naar winterkleding en er was een bestelling binnengekomen. Ik ging wat items passen toen Liam een dutje deed.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Na een bezoekje aan de fysio gingen we de deur uit om te lunchen.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Lieve post en mooie bloemen!

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

‘s Avonds gingen Romano en ik uit eten. Eerst was het idee om Liam gewoon mee te nemen, maar hij wilde ‘s middags al niet stilzitten, dus last minute regelden we nog oppas voor een paar uurtjes. We gingen al vroeg en konden genieten van het lekkere eten en wat tijd samen. Daarna haalden we Liam op, stopten hem in bed en doken er zelf ook op tijd in.

Woensdag

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Ik had een thuiswerkdag en bracht het grootste deel van mijn tijd door achter mijn laptop. Ja, met een taartje!

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

In de loop van de middag verruilde ik mijn laptop voor mijn naaimachine, zodat ik iets voor Liams kamer kon maken. Dat lukte heel goed, dus ik deel de DIY binnenkort.

Donderdag

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Terwijl ik mijn ontbijt at, maakte ik vast eten voor Liam voor die avond.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Op kantoor werd er nog heel lief voor me gezongen en kreeg ik een cadeautje.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Na werk reed ik door naar de Chinees om eten te halen en daarna naar mijn schoonouders. Daar aten we met z’n allen, nog in verband met mijn verjaardag. Liam was daar die dag al, dus het was wel zo handig om ook gewoon daar te eten. Ik kreeg een mooie bos bloemen en samen met Romano een saunabon. Heel fijn!

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Thuis lag dit mooie, handgeschilderde kaartje op me te wachten. Wat een leuke verrassing!

Vrijdag

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Liam heeft de knopjes van de vaatwasser ontdekt.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Zo, we kunnen weer even vooruit!

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

‘s Middags ging ik de deur uit met Liam. Ik vind het zo mooi om te zien hoe hij enthousiast rondloopt!

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Na Liams dutje krijgt hij wat rozijntjes. Altijd goed!

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

En dan is het tijd om mijn verjaardag (nog een keer) te vieren. Ik had dit jaar geen energie voor een groot feest (ook al werd ik 30), dus nodigde ik een klein groepje uit om te komen eten.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Ik kreeg weer lieve cadeautjes! Een fijne cadeaubon, een nieuwe hoes voor mijn ereader (hard nodig!) en alles wat ik nodig heb voor een avondje lezen op de bank. 

Zaterdag

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Liam lag er vrijdagavond later in dan normaal en sliep lekker uit. Romano en ik konden dus rustig wakker worden. Daarna was het tijd om te douchen, een banaantje te eten en de laatste dingen van het feestje op te ruimen.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Romano ging op pad om winterbanden bij iemand op te halen voor onze nieuwe auto, dus ik bleef met Liam thuis. We speelden samen en ik werkte aan een heel simpel projectje met een groots resultaat.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Terwijl Liam sliep zat ik even een half uurtje buiten…

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

…en daarna keken we samen wat filmpjes op YouTube. We waren allebei een beetje moe.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Avondeten!

Zondag

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Ik heb al wel verteld dat we een kuil in de tuin hebben waar we volgend jaar een trampoline willen plaatsen, toch? Daar groeit steeds onkruid in, dus we hebben er worteldoek in geplaatst.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Ik was een beetje op, dus Romano lette op Liam en ik kon even buiten zitten met een boek. Toen Liam later een dutje ging doen viel Romano ook in slaap, dus ik hield Liam in de gaten.

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Onze buren hebben een zoontje die een paar jaar ouder is dan Liam en zijn moeder ging zijn kleding uitzoeken. Wij kregen een tas vol leuke items waar we zeker nog plezier van gaan hebben. Lief!

Maandag

Dagboek: Mijn verjaardag vieren

Na een dag werken op kantoor werd ik opgewacht door Nala.

Hebben jullie nog een beetje van het mooie weer genoten afgelopen weekend?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Mijn verjaardag vieren”

  September 19, 2018

  Dat ziet er weer uit als een heerlijk weekje!  September 19, 2018

  Wat een fijne week! De cadeautjes die je hebt gekregen zijn erg leuk, vooral de fotoshoot lijkt me geweldig! En wat leuk dat Liam al zo zelfstandig wordt! Lijkt mij inderdaad ook wel oppassen als hij met de knopjes van de afwasmachine aan de haal gaat, hihi!


  Tineke

  September 20, 2018

  Wat een heerlijk weekje zeg! En ook fijn om je verjaardag op deze manier te vieren i.p.v. een groot feest.
  Dat gerecht met vis, tomaat en ui ziet er wel heel lekker uit! Zou je dat recept willen delen? 🤗


  MySimplySpecial
  September 24th, 2018


  Het is ook heel lekker! Ik gebruikte dit recept: http://www.ohmyfoodness.nl/recipe/kabeljauw-met-kruidenboter-en-cherrytomaatjes (Maar dan met vis uit de diepvries, wat minder boter en gewoon gedroogde kruiden.)


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie