Dagboek: Mijn verjaardag - My Simply Special
19/09/2017

Dagboek: Mijn verjaardag

Ja, afgelopen week was ik jarig! Ik heb het niet echt gevierd met familie en vrienden, maar Romano was vrij, dus we hebben er een fijne dag van gemaakt. Natuurlijk heb ik weer foto’s gemaakt van mijn week, dus kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: Mijn verjaardag

Goedemorgen! We begonnen op mijn verjaardag met een lekker ontbijtje…

Dagboek: Mijn verjaardag

…en ik kreeg van Romano dit mooie schoudertasje. Daar ben ik heel blij mee!

Dagboek: Mijn verjaardag

En ineens ging de bel en kreeg ik een lief kaartje en een heleboel chocola. Yum!

Dagboek: Mijn verjaardag

Uhm Nala, wat doe je daar?

Dagboek: Mijn verjaardag

We deden ‘s ochtends rustig aan en gingen daarna de deur uit voor een lekkere lunch. ‘s Middags waren we gewoon thuis…

Dagboek: Mijn verjaardag

…en ‘s avonds zijn we sushi gaan eten. Met z’n tweeën! Liam ging voor het eerst naar familie voor een avondje oppassen en dat was voor mij wel echt even wennen. Toch heb ik ook erg genoten van de quality time met Romano. En het lekkere eten natuurlijk.

Dinsdag

Dagboek: Mijn verjaardag

Goedemorgen mannetje! Even samen achter mijn laptop blogs lezen en mails beantwoorden. Voor zover dat gaat met een baby op schoot.

Dagboek: Mijn verjaardag

De rest van de dag was ik vooral met Liam bezig en deed ik wat klusjes. Zo ruimde ik de decoraties op die in huis hingen sinds Liams geboorte en werkte ik in de tuin. Dat laatste was niet zo’n goed idee, want blijkbaar is mijn bekken nog niet helemaal hersteld. Het resultaat? Ik lag ‘s avonds in bed met behoorlijk wat pijn. Helaas.

Woensdag

Dagboek: Mijn verjaardag

De volgende ochtend was de pijn gelukkig weer weg. 

Dagboek: Mijn verjaardag

Ik had het babynestje onder de box gelegd en Nala zag dat meteen. Dat was niet de bedoeling natuurlijk! ‘s Middags had ik met twee vriendinnen afgesproken, dus na de lunch ging ik met Liam de deur uit en we waren pas ‘s avonds weer thuis. Gezellig!

Donderdag

Dagboek: Mijn verjaardag

Donderdag hadden we een afspraak om nog een laatste keer naar onze nieuwe keuken te kijken. We wilden iets aanpassen aan de kleuren en dat bleek wat lastiger dan verwacht. Uiteindelijk hebben we voor iets anders gekozen dan wat we in ons hoofd hadden, dus ik ben heel benieuwd hoe het er straks uit gaat zien.

Dagboek: Mijn verjaardag

Onderweg naar huis kreeg Liam honger, dus we zijn langs de weg op een parkeerplaats gestopt. Dan maar voeden op de achterbank, kan best.

Dagboek: Mijn verjaardag

Bij Gamma ontdekte ik een nieuwe vloer die ze maar tijdelijk verkochten. Dat was precies wat ik zocht! We namen een pakje mee naar huis en besloten op basis daarvan dat we deze vloer echt in ons nieuwe huis willen, ook al duurt het nog even voor we gaan verhuizen. Uiteindelijk bestelden we online dus een hele lading laminaat. Dan moeten we dat maar in de schuur opslaan tot het zover is. 

Dagboek: Mijn verjaardag

Normaal gesproken is onze slaapkamerdeur ‘s nachts dicht, maar omdat ik Liam wil kunnen horen, staat hij nu altijd op een kier. Dat vindt Nala helemaal niet erg, want nu kan ze bij ons komen liggen.

Vrijdag

Dagboek: Mijn verjaardag

Knuffelen!

Dagboek: Mijn verjaardag

Nala hield alles goed in de gaten…

Dagboek: Mijn verjaardag

…want mijn moeder was er met haar hondje. Laila wil altijd graag met Nala spelen, maar daar heeft Nala niet altijd zin in.

Dagboek: Mijn verjaardag

We gingen naar buiten om even een rondje te lopen en Nala stormde meteen een boom in.

Dagboek: Mijn verjaardag

Ik ben nog erg voorzichtig met sporten, maar wandelen is wel fijn.

Dagboek: Mijn verjaardag

Ik pakte eindelijk het baby-pakket uit die ik woensdag al bij de Jumbo had gekregen. Er zitten een hoop nuttige spullen in!

Zaterdag

Dagboek: Mijn verjaardag

Ahw! Rustig eten met een baby in huis is best een uitdaging. Zaterdag wilde ik gaan lunchen, maar net op dat moment kreeg Liam ook ineens honger. Toen ik uiteindelijk toch kon gaan eten, zag ik dit lieve briefje van Romano.

Dagboek: Mijn verjaardag

Mini wortels uit de tuin!

Dagboek: Mijn verjaardag

‘s Middags was het tijd voor kraamvisite en ‘s avonds vierde een vriend van ons zijn verjaardag. Ik ben er met Liam aan het begin van de avond ook bij geweest en dat ging prima. Hij vond alles heel interessant en viel na een tijdje ook gewoon lekker in slaap. Tot nu toe slaapt hij meestal door alle herrie heen, dus ik hoop dat dat zo blijft.

Zondag

Dagboek: Mijn verjaardag

Goedemorgen! Liam viel na zijn ochtendvoeding weer bij me in slaap.

Dagboek: Mijn verjaardag

We deden een dagje lekker rustig aan, daar was ik wel aan toe. Ik zocht wat dingen uit, ik las wat en we keken een film. Liam vond de tv in elk geval erg interessant.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: Mijn verjaardag”
  Christine

  September 19, 2017

  Dat ziet er uit als een fijne week! Sporten kun je inderdaad maar beter voorzichtig opvoeren, wandelen is inderdaad een prima begin..
  Baal hier vooral van de regen waardoor ik niet aan m’n stappen kan komen.. hopelijk gaat dat deze week dus beter!


  MySimplySpecial
  September 19th, 2017


  Hopelijk regent het deze week wat minder inderdaad! Nu zie ik in elk geval een zonnetje, dus dat is al fijn  September 19, 2017

  Hé wat vervelend van je bekken. Merk dat t hier ook nog niet helemaal jofel loopt. Op hakken van de week was geen succes.. Die doos van Jumbo zat tjokvol hé? wij haalden m vorige week op.

  Kijk hier nu uit op een slapend meisje wat bij me in de draagzak zit

  x


  MySimplySpecial
  September 19th, 2017


  Ja zo snel met hakken beginnen is misschien nog wat ambitieus inderdaad Ahw, dat is een geweldig uitzicht!


  Lisan

  September 19, 2017

  Wat een boel schattige foto’s zeg!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie