Dagboek: Naar een bruiloft - My Simply Special
11/07/2017

Dagboek: Naar een bruiloft

Vorige week waren we al te gast bij een bruiloft van vrienden en deze week was het tijd voor deel twee! Ze hadden namelijk, net als wij, een wettelijke bruiloft en een Hindoestaanse. Nu is de herkomst van deze bruidegom net wat anders dan die van Romano en dat zag je ook terug. We herkenden natuurlijk een deel, maar er waren ook een hoop dingen anders. Erg leuk om te zien!

Maandag

Dagboek: Naar een bruiloft

Ik had een douchekruk aangevraagd voor de bevalling en die werd geleverd. Nouja, ik kreeg dus een stoel in plaats van een kruk, want die waren blijkbaar op. Hm, een stoel neemt natuurlijk nog meer ruimte in in de douche, dus uiteindelijk heb ik de leuning er gewoon afgeschroefd.

Dagboek: Naar een bruiloft

Nala kwam kijken hoe ik aan het werk was.

Dagboek: Naar een bruiloft

Overdag zat ik vooral achter mijn bureau en ‘s avonds ging ik met Romano in de tuin aan de slag. Deze groeiden over het pad heen en moeste gesnoeid worden, maar ach, dan zet ik ze toch gewoon in een vaas?

Dinsdag

Dagboek: Naar een bruiloft

Dinsdag was het weer tijd voor de bekken fysio en ik liep even wat winkels in en uit voor wat boodschappen. Ik kocht onder andere deze zonnebrand-mist die je over je make-up heen kan gebruiken. Ik ben benieuwd!

Dagboek: Naar een bruiloft

Hier was ik foto’s aan het maken voor een blogpost. Het vooruitwerken voor mijn verlof gaat heel goed gelukkig, dus er staan al een hoop posts voor jullie klaar.

Woensdag

Dagboek: Naar een bruiloft

Woensdag was ik eigenlijk de hele dag van huis in verband met een zakelijke meeting (met lekkere appelflappen) en ‘s avonds werkte ik weer in de tuin. Dit is dan ook de enige foto die ik maakte.

Donderdag

Dagboek: Naar een bruiloft

Donderdag ging het al niet veel beter met foto’s maken, zie ik nu. Ik ben eigenlijk de hele dag en avond aan het werk geweest namelijk.

Dagboek: Naar een bruiloft

Mijn moestuintje doet het niet slecht, maar dat hebben de slakken inmiddels ook ontdekt, helaas…

Vrijdag

Dagboek: Naar een bruiloft

Ik werkte aan mijn laatste en grootste DIY project voor de komst van onze baby en daar maakte ik ook foto’s van voor een blogpost.

Dagboek: Naar een bruiloft

Yum!

Dagboek: Naar een bruiloft

Het was weer tijd voor een controle bij de verloskundige. Alle was in orde en wij hadden geen vragen, dus voor we het wisten stonden we weer buiten.

Dagboek: Naar een bruiloft

Ik reed langs de AH en haalde tien lege kratjes op, zodat we binnenkort ons bed kunnen verhogen. Ik werd wel raar aangekeken toen ik met een karretje met al die kratten door het winkelcentrum liep. Hihi!

Dagboek: Naar een bruiloft

Ik dook de keuken in om een recept te testen. Dat ziet er lekker uit toch?

Dagboek: Naar een bruiloft

Vrijdagavond was de eerste avond in tijden dat Romano en ik even echt tijd voor elkaar hadden. Geen afspraken en geen klusjes. We maakten een snackdiner en aten lekker buiten op het gras. Picknicken, maar dan met een wc in de buurt. Wel zo handig als je zwanger bent! De rest van de avond speelden we kaartspelletjes en keken we een film.

Zaterdag

Dagboek: Naar een bruiloft

Zaterdagochtend stond vooral in het teken van me klaarmaken voor de bruiloft die middag. Nagels lakken, haar opsteken, make-up doen en m’n saree binden. Vooral dat laatste is even een klusje, maar gelukkig had ik er een uur voor uitgetrokken. Door mijn zwangere buik is het nu wat lastiger om te doen, maar gelukkig lukt het uiteindelijk. Op de foto zie je dat ik het uiteinde even aan de kast gehangen had. Romano was nog aan het douchen en ik had een extra paar handen nodig. Ach, zo werkt het ook! 

Dagboek: Naar een bruiloft

Bij een bruiloft horen hapjes!

Dagboek: Naar een bruiloft

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor foto’s, een diner en een gezellig feest. Ik kon het gelukkig goed volhouden en uiteindelijk lagen we pas rond half drie in bed.

Zondag

Dagboek: Naar een bruiloft

Wat een heerlijk weer was het zondag! We sliepen uit, ik ruimde op in huis, deed twee keer een uurtje wat in de tuin en verder dwong ik mezelf om rustig aan te doen. Ik was behoorlijk moe van de bruiloft, dus dat was ook wel echt nodig.

Dagboek: Naar een bruiloft

Yum!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Naar een bruiloft”

  July 11, 2017

  Wat een heerlijke week. Helaas heb ik door werk en geen tuin/balkon niet echt kunnen genieten van het mooie weer, hopelijk krijgen we nog meer mooie dagen ;)!


  Natascha

  July 13, 2017

  Wat gaaf is je outfit voor de bruiloft!
  Ben benieuwd naar je DIY project.

  Leuke foto’s weer!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie