Dagboek: Nala zoek - My Simply Special
26/10/2015

Dagboek: Nala zoek

Nala heeft ons laten schrikken dit weekend! Vrijdagavond wilde Nala naar buiten voor ik ging slapen en normaal gesproken zit ze dan de volgende ochtend al voor de deur als we beneden komen. Dit keer was dat niet het geval en ook toen het zaterdagavond al donker was geworden was ze nog niet terug. Toen werden we toch wel een beetje ongerust en zijn we buiten rond gaan lopen maar zonder haar te vinden. Uiteindelijk besloten we eerst maar te gaan eten en het daarna nog eens te proberen. En ja hoor, toen stond ze ineens voor de deur. Gelukkig!

Zondag

Dagboek: Nala zoek

Ik was zaterdagavond nog laat de keuken in gedoken voor een experimentje en zondag kon ik het resultaat bekijken. En proeven natuurlijk! Gelukkig was het ontzettend lekker geworden, dus het recept zullen jullie binnenkort langs zien komen.

Dagboek: Nala zoek

Zondagmiddag ging ik langs bij een goede vriendin (onze ceremoniemeester) om bij te kletsen en de bruiloft te bespreken. Heel gezellig en fijn om haar tips te horen! 

Dagboek: Nala zoek

Romano was die avond weg en ik besloot lekker in bad te gaan. Fijn!

Maandag

Dagboek: Nala zoek

Cute!

Dagboek: Nala zoek

Thuis aan het werk maar met wat lekkers erbij. 

Dagboek: Nala zoek

Zo, tijd om mijn oude studieboeken eens uit et zoeken en een deel weg te gooien. Dat ruimt lekker op!

Dagboek: Nala zoek

Vlak voor het helemaal donker werd ging ik nog in de tuin aan de slag om wat onkruid tussen de stenen vandaan te halen. Niet mijn favoriete klusje, maar dat hoort er ook bij.

Dinsdag

Dagboek: Nala zoek

Eén van de eigenaren van het bedrijf waar ik een aantal dagen per week werk was jarig en trakteerde op taart. Wat vervelend nou!

Woensdag

Dagboek: Nala zoek

Ik voelde me niet zo lekker en werkte vanuit huis in plaats van op kantoor. Normaal gesproken blijft mijn gelnagellak lekker lang zitten, maar dit keer ging er iets mis met mijn wijsvinger.

Dagboek: Nala zoek

Woensdagavond bladerde ik eindelijk eens door dit boek. Er staan best nuttige tips in, maar verder is het toch niet zo mijn ding.

Donderdag

Dagboek: Nala zoek

Mijn dag begon thuis achter mijn laptop en daarna ging ik met mijn moeder naar de Ikea. Gezellig en een goede manier om inspiratie op te doen.

Dagboek: Nala zoek

Natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis! Zo kocht ik onder andere een houten plankje en servetten voor het maken van foto’s van recepten. 

Dagboek: Nala zoek

De rest van de dag deed ik rustig aan want ik voelde me nog steeds niet heel lekker. Dit recept uit de Allerhande wil ik wel eens proberen!

Vrijdag

Dagboek: Nala zoek

Ik had wat moeite om op te starten, maar uiteindelijk heb ik lekker veel af kunnen krijgen op vrijdag. Tussendoor heb ik via Skype gezellig bijgekletst met een vriendin die een half jaar in het buitenland zit. Hm, nu zit mijn snoer alleen weer in de knoop. Oeps!

Dagboek: Nala zoek

Romano’s verjaardagscadeau kwam binnen dus ik zocht een goede verstopplaats.

Dagboek: Nala zoek

Ik eet de laatste tijd niet genoeg, tijd om daar eens wat aan te doen!

Dagboek: Nala zoek

Komkommersalade van komkommers uit eigen tuin, dat is toch leuk!

Zaterdag

Dagboek: Nala zoek

Goedemorgen!

Dagboek: Nala zoek

Na een hele trage start besloten Romano en ik te gaan lunchen bij de La Place. Ik geloof dat het vier uur was voor we aan tafel zaten, maar ach, dat mag in het weekend toch?

Dagboek: Nala zoek

Yes! Een fijne nieuwe spijkerbroek gevonden van Kuyichi en ik kreeg ‘m ook nog eens cadeau van Romano. Zo lief!

Dagboek: Nala zoek

Toen we thuiskwamen zijn we wat dingen voor de bruiloft gaan regelen en Nala gaan zoeken. Gelukkig kwam ze zelf weer naar huis en de rest van de avond lag ze lekker bij ons op de bank. Ze lijkt alleen ergens last van te hebben tijdens het traplopen, dus ik hoop dat dat snel overgaat.

Zijn jullie ook wel eens een huisdier kwijt geweest?Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: Nala zoek”
  Moniek

  October 26, 2015

  Oh jeejtje dat is even schrikken zeg! Mijn vorige konijn die nog bij mijn ouders stond was een keer ontsnapt in de tuin. Helaas nooit meer gevonden.. nog heel veel gezocht een paar dagen. Gelukkig is Nala weer terrecht!  October 26, 2015

  Ooooooooh schrikken!!!! Ik weet zo goed hoe het voelt. Onze oude kater Miso is ooit eens bijna 3 weken weggeweest, dan krijg je echt het gebrek. Oooh wat een verdriet en gemis, en ineens was hij gevonden. Bleek hij zelfs niet eens zo heel ver van ons huis geweest te zijn al die tijd. We hebben hem nog ruim 2 jaar gehad en toen was hij oud (15) en ziek, maar wat waren we blij dat hij toen weer terug was. Gelukkig is Nala weer thuis om lekker geknuffeld te worden. Geniet ervan!


  MySimplySpecial
  October 26th, 2015


  Oh bah, 3 weken is wel heel lang! Maar gelukkig dat Miso toen ook weer terecht kwam. Weet je wel waarom hij zo lang weggebleven is?


  Bibi
  October 26th, 2015


  Waarschijnlijk geschrokken van vuurwerk wat of naar hem gegooid was door kinderen in de buurt of wat verderop afgestoken werd. Het was tegen Oud & Nieuw. Echt een leermoment voor ons. Onze katten sluiten we echt ruim voor die tijd in huis op, die komen dan de deur niet meer uit, voor het geval dat… Hij heeft al die weken 3 blokken verderop bang in de bosjes gezeten. Kinderen hadden hem gevonden, zwaar vermagerd en super bang.


  MySimplySpecial
  October 26th, 2015


  Wat zielig! Ik hou Nala inderdaad ook binnen rond Oud & Nieuw, maar misschien zou daar zelfs nog iets eerder mee moeten beginnen als ik jou verhaal zo lees.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie