Dagboek: Onrustig - My Simply Special
20/06/2017

Dagboek: Onrustig

Deze week begon met het nagenieten van mijn babyshower en een paar ontspannen dagen bij mijn moeder. Zodra ik thuis was, werd ik alleen toch wel een beetje onrustig. Voor mijn gevoel moest er nog een hoop gebeuren voor de baby komt en ik wilde graag zoveel mogelijk van mijn lijstjes kunnen strepen. Het kwam dus mooi uit dat ik een weekendje alleen thuis zou zijn en flink door kon werken aan die lijstjes. Hopelijk kan ik nu weer wat meer rust vinden…

Maandag

Dagboek: Onrustig

Maandag begon ik met het maken van mijn wekelijkse dagboekpost. Ja, met een cupcake van de babyshower erbij! Ik was namelijk nog ontzettend aan het nagenieten.

Dagboek: Onrustig

Yes, pakketjes krijgen blijft leuk. En dit pakketje dat ik kreeg van Horloge.nl was zeker leuk, want er zat een heel mooi horloge in van het merk Cluse. Ik heb daar al wel vaker naar zitten kijken en nu heb ik een heel fijn, zwart exemplaar in huis. Ze hebben ook heel chique varianten met bijvoorbeeld roségoud, maar deze zwarte is overal mee te combineren. Handig!

Dagboek: Onrustig

Na de lunch vertrokken mijn moeder en ik richting Babydump. Ik was nog nooit in een van de winkels van deze keten geweest en was wel benieuwd. Ik kocht wat spuugdoekjes en slabbetjes en zag dat ze leuke kleertjes hebben. Hoe schattig is dat pakje met die pijltjes!

Dagboek: Onrustig

Daarna reden we door naar een heel grote dierenwinkel. Ik kan even niet op de naam komen, maar hij ligt langs de A1 bij Naarden. Mijn moeder wilde daar kijken naar een kooi voor haar papegaai en gelukkig hadden ze wat ze zocht. Romano en ik hadden die avond nog een bijeenkomst van onze Samen Bevallen cursus, dus we reden na het bezoek aan de dierenwinkel door naar ons huis. Daar aten we met z’n drieën en na de cursus ging ik weer met mijn moeder mee.

Dinsdag

Dagboek: Onrustig

Voor de meeste dagen hadden we wel plannen, maar op dinsdag was dat niet het geval. Nouja, we hadden een lijstje met kleine dingen die we wilden doen. Ik werkte een beetje, zette filmpjes om voor mijn moeder, hielp haar met een website en meer van dat soort dingen. Oh, en we hebben geoefend met het binden van een saree (een Hindoestaanse outfit). Romano en ik gaan binnenkort naar een bruiloft en ik moest toch even kijken hoe zo’n outfit werkt met m’n zwangere buik.

Dagboek: Onrustig

In de loop van de middag vonden we het wel even genoeg met de klusjes en genoten we op het balkon van het mooie weer.

Dagboek: Onrustig

Na het eten besloten we de nieuwe kooi op te zetten. Leuk bouwpakketje!

Woensdag

Dagboek: Onrustig

Woensdag was mijn laatste dag bij mijn moeder en ‘s ochtends gingen we op pad met Laila.

Dagboek: Onrustig

Lekker thee drinken met een gebakje…

Dagboek: Onrustig

…en lopen terwijl we genoten van het prachtige weer.

Dagboek: Onrustig‘s Middags hebben we geloof ik niet zo veel gedaan. Een beetje in de zon zitten, geloof ik. Na het avondeten was het dan toch tijd om mijn spullen in te pakken en naar huis te gaan.

Donderdag

Dagboek: Onrustig

Nala was geloof ik minder blij dat ik thuis was, want ik ging haar meteen lastig vallen met dingen tegen wormen en vlooien enzo.

Dagboek: Onrustig

Daarna maakte ik de post open die was bezorgd terwijl ik weg was. Zo ontving ik een leuk perspakket van Albert Heijn. Ik had bij het boodschappen bestellen woensdag al gezien dat je nu kunt sparen voor buitenservies en daar ontving ik toevallig een setje van. Wat een mooie schalen, je zou niet zeggen dat het voor buiten is. Pas als je het aanraakt voel je dat het een ander soort materiaal is dan je gewend bent. Hier wil ik wel meer van hebben!

Dagboek: Onrustig

Voor ik de rest van de dag aan de slag ging voor een klant, ging ik eerst even rommelen in de babykamer. Ik had de cadeautjes van de babyshower nog niet uitgezocht en mijn handen jeukten om alles een plekje te geven. Deze drie items had ik trouwens zelf nog gekocht toen ik met mijn moeder in Leiden was. 

Vrijdag

Dagboek: Onrustig

Vrijdag begon mijn dag al heel vroeg. Romano stond namelijk om half vijf al op om zijn vlucht te halen en ik kon helaas toen ook niet meer slapen. Ik heb het nog een tijdje geprobeerd, maar ben toch maar gewoon uit bed gegaan. Ik besloot eerst de geleverde posters voor de babykamer in de lijsten te stoppen en daarna lekker vroeg aan het werk te gaan.

Dagboek: Onrustig

Nee, onze VisaPure is er na vier jaar mee opgehouden! De rest van de dag maakte ik geen foto’s meer. Ik werkte voor een klant en aan het eind van de middag bracht ik een pakketje weg. ‘s Avonds werkte ik aan de adreslabels voor de geboortekaartjes. Dan hebben we die vast lekker klaarstaan. Ohjah, en ik begon met het verzamelen van de spullen voor mijn ‘vluchttas’.

Zaterdag

Dagboek: Onrustig

Ik had het een en ander op mijn shoppinglist staan voor de bruiloften binnenkort, voor de komst van onze baby en mijn vluchttas. Uiteindelijk ben ik bijna de hele dag op pad geweest om alles te verzamelen, maar gelukkig kon ik wel goed slagen. (Nee, deze omslagdoeken heb ik niet gekocht, maar leuk zijn ze wel!)

Dagboek: Onrustig

Nala genoot van het mooie weer.

Dagboek: Onrustig

Yum!

Dagboek: Onrustig

Mijn moestuintje doet het niet slecht.

Dagboek: Onrustig

Na het eten ging ik weer aan de slag met klusjes zoals het aanpassen van het jurkje dat ik voor een van de bruiloften kocht.

Zondag

Dagboek: Onrustig

De croissantjes waren bijna over datum. Wat vervelend nou, dan eet ik ze maar op!

Dagboek: Onrustig

Na mijn ontbijt ging ik aan de slag met mijn camera en mijn laptop. Ik maakte vast foto’s en omschrijvingen van de items die we straks niet mee gaan nemen naar het nieuwe huis. Zo kan ik ze tegen die tijd makkelijk op Marktplaats zetten. Daarna vond ik het tijd om mijn lichaam weer wat rust te geven na drie lange dagen rennen. Ik installeerde me in de tuin met wat leesvoer dat ik nog had liggen.

Dagboek: Onrustig

De rest van de middag heb ik in de tuin gezeten en ‘s avonds ben ik nog wat klusjes gaan doen op mijn laptop. Ik zei toch dat ik onrustig was? In elk geval heb ik een paar uur kunnen zitten/liggen en dat kan nu geen kwaad natuurlijk.

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: Onrustig”

  June 20, 2017

  Wat een ontzettend toffe cupcake! En fijn dat je aan het eind van de week toch nog hebt kunnen relaxen in de zon. Ik hoop dat het onrustige gevoel nog een beetje wegtrekt.  June 20, 2017

  Oh, yummy wat een lekker ontbijtje op zondag! Het weer was inderdaad lekker en ik heb nog even in de tuin gezeten  June 20, 2017

  Samen Bevallen hebben wij ook gedaan bij de eerste, vonden we wel een leuke cursus. Die konden we tenminste helemaal samen doen.


  MySimplySpecial
  June 20th, 2017


  Ja precies! Ik vind het ook wel fijn als Romano een beetje weet wat er gaat gebeuren  June 20, 2017

  Wat leuk dat je zoveel met je moeder was deze week! Die schalen van Albert Heijn zien er echt prachtig uit. En wat heb je een mooie buik zeg, wanneer ga je ongeveer bevallen? Dat pakje met die pijltjes is echt ontzettend lief. Het lijkt me echt heel leuk om te kunnen shoppen voor je kindje. Malou x


  MySimplySpecial
  June 20th, 2017


  Ik ben uitgerekend op 16 augustus, dus ergens rond die tijd zou onze kleine geboren worden. Ik ben heel benieuwd wanneer dat precies gaat gebeuren!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie