Dagboek: Quality time - My Simply Special
10/10/2018

Dagboek: Quality time

Ik vertelde jullie een tijdje terug al dat ik last had van een dipje. Inmiddels gaat het weer helemaal prima en geniet ik ontzettend van alles. Oké, door een flinke verkoudheid voel ik me niet heel fit, maar dat negeer ik zo veel mogelijk. Afgelopen week stond vooral in het teken van quality time met mijn mannen. Lekker spelen en op pad met Liam en twee keer een date night met Romano. Heerlijk!

Dinsdag

Dagboek: Quality time

Goedemorgen! Voor boekjes lezen heeft Liam lang niet altijd geduld, maar tegenwoordig gaat het wat beter. Vooral dit exemplaar met geluidjes doet het goed en ineens had hij door hoe hij ze zelf ook kon activeren. Zo mooi om te zien!

Dagboek: Quality time

Lekker beneden spelen en tussendoor een slokje water drinken.

Dagboek: Quality time

Op dinsdagen probeer ik altijd wat werk te doen als Liam slaapt en dit keer werkte ik aan een dagboekpost en mijn administratie. (Al kreeg ik dat natuurlijk niet allemaal af tijdens één dutje.)

Dagboek: Quality time

‘s Middags was het tijd voor Nala’s jaarlijkse controle en vaccinatie. Alles was gelukkig in orde.

Dagboek: Quality time

Daarna gingen we de deur uit voor wat boodschappen. Het weer was prachtig, maar de stoep zag er toch wel erg herfstig uit.

Woensdag

Dagboek: Quality time

Ik werkte een dag op kantoor en maakte deze foto. Niet echt voor deze post bedoeld, maar vooral om terug te kunnen kijken hoe de veters er in zitten. Ik besloot namelijk een poging te doen ze weer toonbaar te maken. De veters gingen er dus uit en daarna heb ik ze een dagje in een emmer met Biotex laten weken voor ze de wasmachine ingingen. Oké, ze zien er niet helemaal uit als nieuw, maar het verschil is enorm! Nu kan ik ze weer gewoon aan.

Donderdag

Dagboek: Quality time

Van mijn moeder en oma kreeg ik geld voor mijn verjaardag en het leek me leuk om daar oorbellen van te kopen. Ik bestel wat opties en een deel ging weer terug, maar ik heb twee mooie setjes gehouden. Daar ga ik lang plezier van hebben!

Dagboek: Quality time

Ik besloot meteen wat sieraden die ik al had, schoon te maken: een tijdje weken in water met afwasmiddel, poetsen met een tandenborstel en weer mooi glanzend maken met een speciaal doekje. Wat een verschil!

Dagboek: Quality time

Ik was de hele dag thuis met Liam en ‘s middags speelde hij een tijdje op zolder, terwijl ik achter de naaimachine dook om iets te repareren.

Dagboek: Quality time

Daarna speelden we beneden verder.

Dagboek: Quality time

Romano was wat eerder thuis en we besloten spontaan om een avondje naar een spa te gaan, aangezien we een cadeaubon hadden liggen die bijna zou verlopen. We hebben het niet laat gemaakt, maar het was wel erg fijn.

Vrijdag

Dagboek: Quality time

De volgende dag stond ik weer op tijd op om naar kantoor te gaan (waar we ‘s middags ijsjes aten).

Dagboek: Quality time

Ik blijf bij ongezond eten, want ‘s avonds doken Romano en ik op de bank om een film te kijken met chips en dipsausjes bij de hand.

Zaterdag

Dagboek: Quality time

Goedemorgen! We begonnen de dag met z’n allen op bed. Op onze slaapkamer staat een mandje met speelgoed en dat is echt zo handig. Liam kan daar dan lekker mee spelen, terwijl wij nog een beetje wakker worden en ik een schaaltje yoghurt eet.

Dagboek: Quality time

Na meneers ochtendslaapje gingen we voor het eerst op de fiets!

Dagboek: Quality time

We reden naar de gymzaal waar Romano aan het sporten was en Liam keek zijn ogen uit. Daarna lunchten we thuis met z’n drietjes en rommelden we een beetje.

Dagboek: Quality time

Aan het eind van de middag brachten we Liam even weg, want Romano en ik gingen uit eten bij Loetje. Yum! We waren op tijd weer terug en nadat we Liam in bed hadden gelegd, keken we de film van vrijdagavond af.

Zondag

Dagboek: Quality time

Romano verraste me met een lekker ontbijtje en we deden de hele ochtend rustig aan.

Dagboek: Quality time

‘s Middags hielp Liam met het inpakken van Romano’s koffer, want hij moest twee nachten weg voor werk.

Dagboek: Quality time

Tijdens Liams middagdutje las ik een tijdje en verwijderde ik wat onkruid. Het was lekker om even buiten te zijn…

Dagboek: Quality time

..en toen Liam wakker werd gingen we samen ook even buiten spelen.

Maandag

Dagboek: Quality time

Normaal werk ik op maandag op kantoor, maar dit keer was ik met Liam thuis. We aten wat fruit…

Dagboek: Quality time

…en haalden nieuwe plantjes bij het tuincentrum.

Dagboek: Quality time

Terwijl Liam sliep, dook ik de garage in om verder te gaan met opruimen. We hebben een gereedschapskist, maar eigenlijk vind ik dat een heel onhandig ding. Ik denk dat ik gewoon wat bakjes neer ga zetten waarin ik alles kan sorteren. 

Dagboek: Quality time

‘s Middags brachten we een bezoekje aan Ikea. We hadden nieuw beddengoed nodig (hoe houden jullie dat wit?) en bakken om spullen in op te bergen. Verder nam ik ook een lijst mee voor een vriendin en een exemplaar voor onze woonkamer. 

Dagboek: Quality time

Samen spelen!

Dagboek: Quality time

Ik maakte die avond voor mezelf een simpele pasta (waarvan ik een deel invroor) en voor Liam een omelet met lekker veel groente en wat havermout.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Quality time”

    October 10, 2018

    Wat een super leuk dagboekje weer! Die foto van jou en Liam op de fiets is echt mooi. En wat goed dat jij een Romana wat meer quality time hebben gehad! Lijkt mij ook wel prettig om even heerlijk uiteten en naar de sauna te gaan. Dan kun je er weer helemaal tegenaan! En je sneakers zien er weer mooi wit uit hoor!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie