Dagboek: Romano's verjaardag - My Simply Special
09/11/2015

Dagboek: Romano's verjaardag

De afgelopen was lekker druk en gevuld met een heleboel leuke dingen. Zo dook ik de keuken in voor nieuwe recepten, vierden we Romano’s verjaardag, gingen we uit eten en bezocht ik een open dag van een persbureau. Oh, en ik kreeg mijn eerste setje proeflenzen. Kijken jullie mee?

Zondag

Dagboek: Romano's verjaardag

Romano sliep uit en ik ging boodschappen doen. Toen ik thuiskwam ontdekte ik alleen dat ik de yoghurt vergeten was. Oeps! Dat betekende een tweede ritje.

Dagboek: Romano's verjaardag

Dat ik de yoghurt vergeten was kwam voor een groot deel doordat ik druk bezig was met een aantal recepten. Zo ben ik onder andere de keuken ingedoken voor drie recepten met chocola. Wat vervelend toch!

Dagboek: Romano's verjaardag

Aan het eind van de dag deelde ik mijn kledingkast een beetje anders in en maakte ik dit truitje weer draagbaar. Hij zat onder de pluisjes, maar met een scheermesje was dat prima op te lossen.

Maandag

Dagboek: Romano's verjaardag

Ik begon de nieuwe week met het wegwerken van mijn mail. Zo’n lege inbox blijft fijn! Helaas duurt dat nooit lang…

Dagboek: Romano's verjaardag

Bloggen met een kopje thee en wat fruit.

Dagboek: Romano's verjaardag

Het voelt alsof kerst nog vrij ver weg is, maar toch ook weer niet doordat ik al met blogposts voor die periode bezig ben.

Dagboek: Romano's verjaardag

Ja, het is weer zo vroeg donker dat mijn lampen goed van pas komen. Romano en ik aten bij zijn ouders waar we na het eten naar uitnodigingen gekeken hebben voor de Hindoestaanse bruiloft.

Dinsdag

Dagboek: Romano's verjaardag

Dinsdag werkte ik overdag op kantoor en ‘s avonds aten Romano en ik met een groep mensen in Amsterdam.

Dagboek: Romano's verjaardag

De hele groep bestond uit salsadansers, dus na het eten reden we nog naar Utrecht om even te kunnen dansen. Om middernacht waren Romano en ik aan het dansen en kon ik hem meteen feliciteren met zijn verjaardag.

Woensdag

Dagboek: Romano's verjaardag

Gefeliciteerd Romano!

Dagboek: Romano's verjaardag

Wat een schattige post! Ik ontving een pakketje van Cupkes met daarin verschillende smaken thee en twee mixen voor mug cakes. Leuk!

Dagboek: Romano's verjaardag

Uhm Nala, jij mag helemaal niet op tafel komen!

Dagboek: Romano's verjaardag

Ik werkte de hele dag afwisselend voor een klant en mijn blog. Druk druk!

Dagboek: Romano's verjaardag

Dagboek: Romano's verjaardag

Dagboek: Romano's verjaardag

Woensdagavond gingen Romano en ik met zijn familie uit eten om zijn verjaardag te vieren. We aten bij Meat West in Amsterdam en ik koos voor het verrassingsmenu. Dat was een hele goede keus want alle drie de gangen waren ontzettend lekker. Een aanrader!

Donderdag

Dagboek: Romano's verjaardag

Een dagje werken op kantoor.

Dagboek: Romano's verjaardag

Herfstkleuren net buiten het raam.

Dagboek: Romano's verjaardag

Haha ik was van plan een avond rustig op de bank door te brengen, maar Romano was door een vriendin meegevraagd naar de lancering van een nieuwe auto. Dat wilde hij natuurlijk niet missen en uiteindelijk besloot ik gezellig mee te gaan.

Vrijdag

Dagboek: Romano's verjaardag

De wekker ging al om half 5 (veel te vroeg!) want ik zou Romano naar Schiphol brengen. Toen ik weer thuis was heb ik nog even geprobeerd te slapen, maar dat was geen succes helaas. Ach, dan maar aan het werk. Later op de ochtend had ik een afspraak bij een opticien en kreeg ik een lesje lenzen in- en uitdoen. Gelukkig had ik het vrij snel onder de knie en liep ik met mijn proeflenzen de deur uit.

Dagboek: Romano's verjaardag

Na wat materialen gekocht te hebben voor DIY’s reed ik door naar een persbureau voor de presentatie van nieuwe collecties. Ik draag eigenlijk geen gele kleding, maar deze laarsjes vind ik heel erg leuk, zowel in het geel als het rood.

Dagboek: Romano's verjaardag

Dagboek: Romano's verjaardag

Wat gebruikt Repeat toch mooie materialen!

Dagboek: Romano's verjaardag

Normaal gesproken vind ik de schoenen van  Steve Madden een beetje too much, maar nu zag ik aardig wat schoenen die ik best zou willen hebben.

Dagboek: Romano's verjaardag

Onderweg naar huis bracht ik nog een bezoekje aan Amazing Oriental, maar helaas werd dat een duur bezoekje. Ik had Yellowbrick namelijk aangezet, maar blijkbaar had ik iets verkeerds gedaan, want ik ontdekte een fijne parkeerboete onder de ruitenwisser. Balen!

Dagboek: Romano's verjaardag

Post! Ik had ijzerdraad besteld voor een DIY en ik ontving een tongreiniger van Orabrush. Ik gebruik al jaren een speciaal borsteltje om mijn tong schoon te maken na het tandenpoetsen, maar deze is ook wel erg prettig. Ik vind het zelf namelijk heel vervelend als mijn adem niet fris is en het schoonmaken van je tong helpt enorm om dat te voorkomen.

Dagboek: Romano's verjaardag

Na het eten ging ik meteen aan de slag met het ijzerdraad terwijl ik Expeditie Robinson keek.

Zaterdag

Dagboek: Romano's verjaardag

Ik sliep lekker uit en bleef de rest van de ochtend in bed zitten. Ik werkte een beetje en las blogs.

Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100

Deze winactie kwam online waarbij je shoptegoed kan winnen t.w.v. €100,-. Doen jullie al mee? 

Dagboek: Romano's verjaardag

Na het douchen was het tijd om mijn lenzen weer in te doen. Vrijdag heb ik ze 4 uur ingehad en de hele dag met oog- en hoofdpijn rondgelopen. Zaterdag mocht ik ze 6 uur in en had ik ook hoofdpijn, maar gelukkig al wat minder. Maar! Ik kan echt zoveel beter zien, heel fijn!

Dagboek: Romano's verjaardag

Ik haalde wat boodschappen…

Dagboek: Romano's verjaardag

…dook de keuken in om met verschillende recepten aan de slag te gaan en schreef een paar blogposts, waaronder dit dagboek.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life7 reacties op “Dagboek: Romano’s verjaardag”

  November 9, 2015

  Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die al met kerst bezig is. Die muffins zien er lekker uit!  November 9, 2015

  Super leuk idee! Zo kunnen we echt een kijkje nemen in je leven, en ook heb je héle mooie foto’s!
  Xoxo  November 9, 2015

  Wat leuk dat jullie gingen uiteten, gefeliciteerd nog x  November 9, 2015

  Onwijs leuk om te lezen!  November 9, 2015

  Gefeliciteerd nog met Romano! Al een mugcake gemaakt? Ik zojuist toevallig maar het was mislukt…Zo’n gekleurde laarsjes vind ik super cool! Staan echt op mijn lijstje! Weet alleen niet welke kleur. Ik ga snel meedoen met je winactie gaan volgend jaar verhuizen dus zou goed van pas komen.  November 10, 2015

  Wat leuk om te lezen !  November 11, 2015

  Die macaron


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie