Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis - My Simply Special
20/09/2016

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Zo, eindelijk weer een dagboekpost! We zijn inmiddels ongeveer een week thuis en hebben het normale leven weer zo goed mogelijk opgepakt. Voor vandaag heb ik de foto’s voor jullie die ik maakte op de dagen voor de bruiloft en die van afgelopen week. (Ik merk dat ik er echt weer even aan moet wennen om foto’s te maken voor deze posts, dus het zijn er niet heel veel. Oeps!) De foto’s van de bruiloft en de huwelijksreis deel ik in aparte posts, want dat leek me wel zo leuk.

Maandag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Maandag 15 augustus, zo dat is lang geleden! Het was die dag mooi weer en ik werkte zoveel mogelijk buiten in de tuin. Ik wilde een beetje een kleurtje hebben op onze trouwdag aangezien ik een witte jurk zou dragen.

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Nee! Er ging iets mis met de pomp die naast onze wasmachine staat, dus al het water lag op de vloer. Gelukkig was Romano op dat moment thuis dus we konden samen zo snel mogelijk al het water opdweilen. 

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Nala lag wel lekker in de tuin!

Dinsdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Van dinsdag overdag heb ik geen foto’s, maar volgens mij heb ik gewoon een dag op kantoor gewerkt om alles af te kunnen ronden voor onze vakantie. Toen ik thuiskwam had Romano sushi klaarstaan…

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

…en dat vond Nala ook wel interessant.

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Na het eten ging Romano de deur uit en ik genoot van een avondje voor mezelf.

Woensdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Als ik het me goed herinner heb ik woensdag boodschappen gedaan (ik haalde onder andere deze bloemen om in huis neer te zetten voor de bruiloft) en verder bereidde ik mijn blog voor op mijn vakantie. Zo fijn dat je alles gewoon van tevoren in kan plannen!

Donderdag

175-dagboek_9

Romano en ik hadden afgesproken om brieven voor elkaar te schrijven voor onze trouwdag. Ik had die van mij al geschreven op mijn laptop, maar moest ‘m nog met de hand schrijven.

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

De rest van de dag deed ik wat laatste dingen voor mijn blog en de bruiloft.

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Die avond gingen we met een deel van Romano’s en mijn familie uit eten. Dat leek ons wel gezellig zo vlak voor de bruiloft, en dat was het ook!

Vrijdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Ja, de laatste dag voor onze bruiloft! Ik weet niet meer helemaal precies wat we gedaan hebben, maar het had allemaal te maken met laatste voorbereidingen voor onze grote dag en de huwelijksreis. ‘s Middags is Romano met zijn vader de trouwauto op gaan halen en ik ben naar mijn moeder gereden om mijn trouwjurk op te pikken. Samen met mijn getuigen (en de man van een van hen) aten we daarna gezellig wraps. Na het eten kwam onze ceremoniemeester langs om alle decoraties op te pikken en natuurlijk hebben we ook nog een tijdje zitten kletsen. En daarna? Daarna was het tijd om onze nagels te lakken! Mijn twee getuigen bleven bij mij slapen (Romano sliep bij zijn ouders), dus we hebben er een gezellig meidenavondje van gemaakt.

Dinsdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Zo, nu spoel ik even een stukje door naar vorige week dinsdag, want toen kwamen we weer aan in Nederland. Nala was er al niet zo van onder de indruk dat we er weer waren, maar dat ze meteen mee moest naar de dierenarts voor haar jaarlijkse vaccinatie vond ze helemaal minder geslaagd. Verder hebben we onze koffers uitgepakt, boodschappen gedaan en ik sliep al om negen uur.

Woensdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Zo lief, de vriendin die op Nala en ons huis gepast heeft, liet deze mooie bloemen voor me staan. Pretty! Op woensdag was ik al om vier uur ‘s ochtends wakker en slapen lukte niet meer. De rest van de dag ben ik bezig geweest met mijn mail en het opruimen van alle spullen van de bruiloft.

Donderdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Goedemorgen Nala! (Ja, dat is mijn trouwjurk! Hij hangt nu nog aan onze kledingkast want ik moet een betrouwbare stomerij vinden. Hebben jullie tips?)

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Ik werkte donderdag thuis en Romano verraste me met deze mooie bos bloemen. (Nog een beetje voor mijn verjaardag.) Daar werd ik helemaal vrolijk van!

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Donderdagavond kwamen mijn moeder, haar vriend en een vriendin eten. Dat was om mijn verjaardag te vieren en natuurlijk ook om bij te kletsen over de bruiloft en de vakantie.

Vrijdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Vrijdag werkte ik weer een dag op kantoor en ‘s avonds stond er een verjaardag op de planning. We hebben met een hele groep mensen geld gegeven zodat de jarige zelf een scooter kan gaan kopen. Nu had iemand het leuke idee om alles zoveel mogelijk in muntjes te geven, dus dat betekende tellen.

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Hihi wat een troep! Het was in elk geval een gezellige avond. (Ook al was ik best moe door de jetlag.)

Zaterdag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Zaterdag sliepen we uit, regelde ik geldzaken en andere klusjes en reden we langs de bloemist om alle schalen en vaasjes terug te brengen (van de bruiloft). ‘s Avonds waren we zo moe dat we thuis een film keken en om half tien maar naar bed gingen.

Zondag

Dagboek: Rond onze bruiloft en huwelijksreis

Zondag stond in het teken van tv-opnames (sorry daar mag ik nog niks over verklappen) en daarna reden we door naar een verjaardag.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie wat leuks gedaan in de afgelopen weken?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie