Dagboek: Slapen of uit eten? - My Simply Special
19/01/2018

Dagboek: Slapen of uit eten?

Afgelopen vrijdag vonden Romano en ik het tijd voor een date night. We hadden oppas geregeld en zouden uit eten gaan en daarna naar de bios. Ik had een reservering gemaakt bij een restaurant, maar werd ‘s middags teruggebeld dat er geen plek was. Jammer! Na wat getwijfel besloten we dan toch gewoon thuis wat te eten samen. Ook gezellig. Uiteindelijk lag ik te slapen op het moment dat Romano thuis kwam (ik voelde me niet zo lekker). Het resultaat? We hebben eerst allebei liggen slapen, daarna hebben we snel een simpele pasta gegeten voor we toch nog naar de bios gingen. Hihi!

Donderdag

Dagboek: Slapen of uit eten?

We begonnen de dag rustig op bed. Ik at mijn schaaltje yoghurt en Liam speelde gezellig naast me.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Sinds we verhuisd zijn, ligt Nala niet meer op haar krabpaal. Ze weet wel heel goed dat ik haar speeltjes er altijd in leg en die haalt ze er dan ook steeds weer zelf uit.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Terwijl Liam sliep, kon ik mooi achter mijn laptop duiken en daarna was het tijd voor deze lekkere lunch.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Ik liep samen met Liam naar het centrum, want ik had wat spullen nodig. Ook stapte ik de opticien binnen om mijn bril te laten repareren. Een van de pootjes zat behoorlijk los, maar gelukkig was dat snel op te lossen.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Dat kleurt allemaal leuk bij elkaar!

Dagboek: Slapen of uit eten?

Op sommige dagen wil Liam er niks van weten, maar andere keren gaan de groentehapjes zo naar binnen.

Vrijdag

Dagboek: Slapen of uit eten?

Vrijdag voelde ik me niet zo lekker, dus ik deed een beetje rustig aan. Wel ging ik met Liam op pad om pasfoto’s van hem te laten maken.

Dagboek: Slapen of uit eten?

In de intro vertelde ik het al, vrijdagavond gingen Romano en ik naar de bios. Dat was voor mij echt lang geleden! Romano wilde Jumanji graag zien. Ik heb geen leuke herinneringen aan de oude versie, maar deze is heel vermakelijk. Wel voorspelbaar natuurlijk, maar ik heb gelachen.

Zaterdag

Dagboek: Slapen of uit eten?

De meeste nachten wordt Liam nu nog één keer hongerig wakker en krijgt hij borstvoeding. Verder zijn we inmiddels over op de fles, want mijn productie liep helaas terug. Ik geniet dus nog extra van voedingen, ook al moet ik er ‘s nachts voor mijn bed uit.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Zaterdagochtend kwam er een adviseur langs voor gordijnen en we bestelden meteen het een en ander. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien! Daarna reed ik even op en neer naar de milieustraat, zodat we weer wat ruimte hebben in de garage. Romano had nieuwe kleren nodig, dus we gingen met z’n drieën de deur uit. Eerst even genieten van patat…

Dagboek: Slapen of uit eten?

…en daarna shoppen. Liam keek z’n ogen uit terwijl Romano aan het passen was.

Dagboek: Slapen of uit eten?

‘s Avonds gingen we pom eten bij mijn schoonouders. Of nou ja, de rest at pom, ik vind dat niet zo lekker. Mijn schoonzusje was zo lief om voor mij pitjel te maken. Dat is eigenlijk gewoon groente met satésaus en dat is verrassend lekker. Romano ging daarna nog naar een vriend, maar ik ging met Liam naar huis en dook mijn bed in.

Zondag

Dagboek: Slapen of uit eten?

Liam werd rond half 8 hongerig wakker en viel na z’n voeding weer in slaap. Ik dook ook weer m’n bed in en sliep zowaar nog tot een uur of tien. Zo lekker! Daarna begonnen we de dag rustig met z’n drietjes op bed.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Ik ben ook toe aan wat nieuwe kleren, want in verband met mijn zwangerschap heb ik de laatste 1,5 jaar heel weinig gekocht (naast zwangerschapskleding). De meeste broeken die ik heb, zijn niet netjes genoeg voor kantoor en ik mis een paar laarzen. Bij Zalando bestelde ik wat broeken en één daarvan mocht blijven.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Ik reed naar Ikea om wat items te ruilen en nog wat extra spullen te kopen. Scharnieren, plankjes, een spiegel en meer van dat soort items.

Dagboek: Slapen of uit eten?

Toen ik weer thuis was, zijn we even langs de buren gegaan voor een verjaardag. Yum, boterkoek!

Dagboek: Slapen of uit eten?

De rest van de dag zijn we in huis bezig geweest.

Maandag & dinsdag

Dagboek: Slapen of uit eten?

Ik werkte twee dagen op kantoor.

Woensdag

Dagboek: Slapen of uit eten?

Ik begon mijn dag met het opruimen van de zolder en de gang beneden. Eindelijk kon ik de laatste verhuisdoos de deur uit werken!

Dagboek: Slapen of uit eten?

‘s Middags heb ik achter mijn bureau doorgebracht. Ik moest het een en ander regelen en werkte aan een paar blogposts.

Hebben jullie leuke plannen voor komend weekend?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Slapen of uit eten?”
  Christine

  January 19, 2018

  Wij wandelen ook graag op zaterdag even de stad in voor een patatje! Alhoewel ik vaak al wel geluncht heb thuis en het meer een maaltijd is voor m’n man die hij deelt met onze dochter.. daarna nog een rondje over de markt en soms nog wat winkels en dan weer heerlijk naar huis slenteren.. de perfecte zaterdagmiddag vind ik dat!!
  Leuk dat je bij je buren was uitgenodigd, het feit dat je bij nieuwbouw allemaal een nieuwe start maakt lijkt me al gelijk bindend! En extra leuk om te zien hoe anderen de inrichting aanpakken (als het hetzelfde type huis is tenminste)..
  Hier ga ik morgen lunchen met een vriendin, ze is vandaag jarig en ik in augustus, dus dat plannen we zo precies met onze verjaardagen zodat we elkaar twee keer per jaar zien om bij te babbelen! En ik ga haar dan ons mooie nieuws vertellen! Volgende week zullen de rest van onze vrienden, verdere familie en ook de collega’s op de hoogte worden gebracht.. zo leuk om alle reactie’s te gaan horen en zien, zie er al naar uit!!!


  Silla

  January 19, 2018

  Dat patatje zag er erg lekker uit!!


  Bo

  January 19, 2018

  In de nacht borstvoeding geven vond ik ook heel erg fijn!
  Goed van je dat je je rust ook pakt.
  Ik vind jou heel geordend, nu al je laatste verhuisdoos de deur uit gedaan.. ..bij mij duurde dat een jaar!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie