Dagboek: Spontane uitjes - My Simply Special
18/07/2017

Dagboek: Spontane uitjes

Afgelopen week was mijn agenda eindelijk weer wat leger en de lijst met klusjes korter. Hierdoor was er ruimte voor allemaal spontane uitjes en afspraken en dat was natuurlijk erg leuk. Zo gingen we naar de bios, naar twee salsafeestjes, ontstond er een spelletjesavond bij ons thuis en gingen we uit eten.

Maandag

Dagboek: Spontane uitjes

Tijdens mijn lunchpauze oogstte ik deze radijsjes uit mijn moestuinbak.

Dagboek: Spontane uitjes

‘s Avonds gingen we onverwachts eten bij Romano’s ouders…

Dagboek: Spontane uitjes

…en daarna besloten we de babyfoon eens uit te pakken en te installeren. We hadden er alleen even niet bij stilgestaan dat er wel eerst wat opgeladen moest worden, voor we ‘m echt konden testen.

Dinsdag

Dagboek: Spontane uitjes

Ik zat weer braaf in de wachtkamer van de fysio. Het gaat heel goed met m’n bekken, maar af en toe heb ik wat pijn. De behandelingen helpen gelukkig wel.

Dagboek: Spontane uitjes

Tijd voor lunch!

Dagboek: Spontane uitjes

Ik had dinsdag niet zo’n heel goede dag. Ik was moe, had last van voorweeën en na een dag werken eindigde ik uitgeteld op de bank. Nala kwam me gezellig gezelschap houden.

Woensdag

Dagboek: Spontane uitjes

Waar is de zomer gebleven? Het was zo donker en somber dat ik maar gewoon een geurkaars aanstak.

Dagboek: Spontane uitjes

Ik voelde me gelukkig weer wat beter en ging lekker aan de slag met een aantal blogposts. Tussendoor had ik nog een zakelijke meeting.

Donderdag

Dagboek: Spontane uitjes

Yes, mijn nieuwe settingspray kwam binnen en ze hebben eindelijk de verpakking aangepast. De oude versie is wit en van dat rubberachtige materiaal. Binnen no time zitten daar dus foundationvlekken enzo op en dat is er niet meer af te krijgen. 

Dagboek: Spontane uitjes

‘s Avonds besluiten we spontaan naar de bioscoop te gaan met wat vrienden. Ja, naar Spider-Man!

Vrijdag

Dagboek: Spontane uitjes

Vrijdag maakte ik overdag helemaal geen foto’s, maar ik werkte een dagje gezellig met een vriendin. Na het eten vertrokken we naar dit schattige haventje, waar in een restaurant een salsafeestje georganiseerd werd. Romano zou daar namelijk helpen bij het geven van een workshop. Uiteindelijk was het vrij vroeg afgelopen…

Dagboek: Spontane uitjes

…en ontstond het plan om door te gaan naar een salsafeestje in Amsterdam. Ik heb getwijfeld of het slim was voor mij om mee te gaan, maar ik heb het toch gedaan. Ik voelde me goed en vermoedde dat het voorlopig wel eens mijn laatste kans kon zijn. Het was in elk geval heel erg leuk en ik heb ook nog best wat kunnen dansen.

Zaterdag

Dagboek: Spontane uitjes

We lagen pas om kwart voor vijf in bed en werden veel te vroeg wakker doordat er een Jehovah’s getuigen voor de deur stond. Daar waren we minder blij mee, want ik kon de slaap natuurlijk wel gebruiken. De rest van de dag was ik moe, maar verder voelde ik me wel prima. Ik heb een beetje gerommeld in huis…

Dagboek: Spontane uitjes

…de babyfoon verder getest…

Dagboek: Spontane uitjes

…en een grote pan soep gemaakt om in te vriezen voor als de baby er is en we geen zin of energie hebben om te koken.

Dagboek: Spontane uitjes

‘s Avonds kwamen er ineens vrienden langs en dat eindigde in een spelletjesavond met ook wat familie van Romano. Gezellig!

Zondag

Dagboek: Spontane uitjes

Yum! Samen genoten we van een zondags ontbijtje. Nog precies een maand tot mijn uitgerekende datum!

Dagboek: Spontane uitjes

Daarna maakte ik nog een pan soep en heb ik een tijdje op de bank gelegen. Mijn benen waren zo moe!

Dagboek: Spontane uitjes

‘s Avonds zijn we spontaan uit eten geweest omdat de vriend van een van mijn schoonzusjes graag naar een specifiek restaurant wilde. Oké, geen probleem!

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog wat leuks gedaan?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie