Dagboek: trots! - My Simply Special
07/07/2014

Dagboek: trots!
Afgelopen maandag was het voor Romano tijd om zijn afstudeerwerk te presenteren. En ja hoor, hij is geslaagd! En helemaal mooi is dat hij vier dagen later ook al meteen een baan heeft weten te krijgen. Super fijn en ik ben natuurlijk heel trots op hem! Kijken jullie mee naar de (food)foto’s die ik deze week maakte? 

Dagboek: trots!

Op zondag ben ik lekker bezig geweest met bloggen en Romano maakte nog wat laatste aanpassingen aan zijn presentatie. Als voorbereiding op de volgende dag lakte ik mijn nagels alvast met feestelijke glitters.

Dagboek: trots!

Op maandagochtend was het zover! Romano heeft zijn werk gepresenteerd aan zijn begeleiders, vrienden en familie. Daarna ontving hij zijn diploma en nu mag hij zichzelf ingenieur noemen! (Hij heeft net als ik Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft gestudeerd.) 

Dagboek: trots!

Even lekker lunchen om het goede nieuws alvast te vieren! Wist je dat dit de eerste keer was dat ik bij Bagels & Beans gegeten heb? Oeps!

Dagboek: trots!

Die avond was er een verassingsetentje georganiseerd voor Romano met een hoop vrienden en familie. Erg gezellig en natuurlijk hadden de zusjes van Romano een te leuke taart gemaakt met dit keer zelfs bijpassende cupcakes. Yummm!

Dagboek: trots!

Daarna gingen we terug naar ons eigen huis waar we de rest van de avond genoten hebben van een gezellige afstudeerborrel met een hoop mensen.

Dagboek: trots!

Na een leuke start van de week moest ik natuurlijk gewoon weer naar kantoor. Ach ja, als collega’s dit soort traktaties meenemen is dat niet heel vervelend toch?

Dagboek: trots!

Op woensdagavond ging ik naar de laatste balletles van dit seizoen. We zijn alvast begonnen met het repeteren van een stuk dat we in september in het theater hier in de stad zullen gaan laten zien. Vermoeiend, maar een ontzettend fijne repetitie! Voor we naar huis gingen kregen we allemaal nog een mooi flesje met een lief kaartje. 

Dagboek: trots!

Even naar een Rituals winkel lopen om wat spullen op te halen. Geen straf als het mooi weer is!

Dagboek: trots!

Op donderdagavond was ik alleen thuis en besloot ik nog even van het mooie weer te genieten en buiten te eten met een glaasje wijn en een leuk boek. Heerlijk!

Dagboek: trots!

Yes! Mijn eerste echte visitekaartjes zijn binnen! Nog niet helemaal perfect, maar wel erg leuk! Binnenkort zal ik ze laten zien.

Dagboek: trots!

Op vrijdagochtend ben ik samen met een collega druk bezig geweest in een van de Rituals winkels. We moesten wat dingen uitproberen en foto’s maken. Onderweg terug naar kantoor kwamen we in een dikke file op de A4 terecht. Niet zo lekker als het buiten heel heet is en de auto geen airco heeft. Ach ja, we waren op tijd terug om aan te schuiven voor een heerlijke lunch!

Dagboek: trots!

Ik weet niet wie dit geregeld heeft, maar ineens werden er ijsjes uitgedeeld op kantoor. Wat vervelend nou!

Dagboek: trots!

Op vrijdag had Romano een gesprek en kreeg hij een baan aangeboden! Dat vierden we met een avondje samen film kijken en een glaasje prosecco (nog over van de borrel).

Dagboek: trots!

Oeps, de koelkast was wel erg leeg op zaterdagochtend. Dan maar een smoothie in plaats van mijn gebruikelijke schaaltje yoghurt. Ik gebruikte kokoswater, banaan, mango, framboos en havermout.

Dagboek: trots!

Een van de zusjes van Romano heeft me meegenomen naar een hele leuke bonbonworkshop! We hebben geleerd hoe we allerlei verschillende bonbons kunnen maken, maar hier zal ik binnenkort nog wat meer over vertellen. Erg leuk (en lekker)!

Dagboek: trots!

Zaterdagmiddag ben ik met Romano even lekker gaan lunchen en shoppen. Nee, niet voor mij! Romano had wat nette kleding nodig en dat hebben we gelukkig kunnen vinden.

Dagboek: trots!

Zaterdagavond gingen we naar een feest waar de verjaardagen van twee familieleden van Romano groots gevierd werden… 

Dagboek: trots!

…en daarna zijn we met vrienden voetbal gaan kijken. Eerlijk? Dit was de eerste wedstrijd die ik keek. Je raadt het al, ik ben geen voetbalfan. Gelukkig was het wel een hele gezellige avond!

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hebben jullie een leuke week gehad?

 Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: trots!”

  July 7, 2014

  Leuke foto en dat broodje ziet er YUMMY uit!  July 7, 2014

  wat leuk om dit allemaal te lezen en te bekijken..


  Jolienne

  July 8, 2014

  Leuk artikel met leuke foto’s!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie