Dagboek: Vaccinaties halen - My Simply Special
26/01/2018

Dagboek: Vaccinaties halen

Binnenkort gaan we met mijn schoonfamilie op vakantie en dat betekende dat we deze week vaccinaties moesten halen. Nou ja, ik niet, maar Romano en Liam allebei wel. Het consult verliep echt super rommelig en eigenlijk kregen we maar nauwelijks antwoord op onze vragen over de vaccinaties die Liam nodig had. Heel frustrerend. Uiteindelijk kwamen we met vaccinaties, maar ook met een rotgevoel thuis. Heel jammer. Gelukkig is dat nu achter de rug en gaan we genieten van de voorpret!

Donderdag

Dagboek: Vaccinaties halen

We hadden niet alleen vaccinaties nodig, voor Liam moesten we ook nog een paspoort aanvragen. Ik deed dat op donderdag en haalde meteen zo’n handige sticker.

Dagboek: Vaccinaties halen

Ahw!

Dagboek: Vaccinaties halen

Liam krijgt steeds meer hapjes en nu dus ook fruit.

Dagboek: Vaccinaties halen

‘s Avonds aten we sushi en kwam mijn vader gezellig langs.

Vrijdag

Dagboek: Vaccinaties halen

Mijn melkproductie liep al terug en afgelopen vrijdag was het dan tijd voor de laatste voeding. Dat vond ik wel even lastig, hoor! Toch ben ik blij dat ik Liam zo lang borstvoeding heb kunnen geven en het is tijd voor de volgende fase.

Dagboek: Vaccinaties halen

Nala was ondeugend.

Dagboek: Vaccinaties halen

Ik ging ‘s middags met Liam op pad en nam bij het tuincentrum een kijkje bij de tegels. De zoektocht naar tegels voor onze oprit en tuin is begonnen!

Dagboek: Vaccinaties halen

Uiteraard kwam ik thuis met wat nieuwe aanwinsten.

Zaterdag

Dagboek: Vaccinaties halen

Ik moest even hard nadenken wat we zaterdag ook alweer gedaan hebben. Ik begon in elk geval met het maken van wat tekeningetjes zodat we konden overleggen over ons plan voor de garderobekast in de gang beneden. Je ziet hier een ruwe schets van de kasten die we hebben en de opties voor de stang die we willen maken voor de jassen. Uiteindelijk zijn we nog bij een andere optie uitgekomen.

Dagboek: Vaccinaties halen

Verder zijn we op pad geweest om wat spullen te halen. Een cadeautje, sokken en meer van dat soort spannende dingen. Ook haalden we een extra slaapzak voor Liam en vast een zomers exemplaar voor op vakantie.

Dagboek: Vaccinaties halen

Verder ben ik naar de Gamma gereden om de spullen voor de garderobe te halen, is Romano begonnen met het maken van de deurmat en ‘s avonds hadden we een verjaardag.

Zondag

Dagboek: Vaccinaties halen

Goedemorgen! We begonnen de dag met z’n vieren op bed.

Dagboek: Vaccinaties halen

De rest van de dag hebben we in huis gerommeld. De mat is nu af, dus de gang ziet er een stuk netter uit.

Dagboek: Vaccinaties halen

Hihi, hoi!

Dagboek: Vaccinaties halen

Onze nieuwe droger werd geleverd (de oude was na de verhuizing ineens stuk), maar die bleek het niet te doen. Heel jammer.

Dagboek: Vaccinaties halen

We hingen nog wat lampen op en volgens mij gingen we een beetje op tijd naar bed.

Maandag

Dagboek: Vaccinaties halen

Na een dag werken op kantoor, reden we ‘s avonds dus naar Amsterdam voor die vaccinaties. Pff, ik ben blij dat we dat achter de rug hebben.

Dinsdag

Dagboek: Vaccinaties halen

Deze week werk ik op andere dagen op kantoor, dus ik was dinsdag een keer thuis. Dat kwam goed uit, want de droger werd omgeruild en er kwam iemand voor de vloerverwarming.

Dagboek: Vaccinaties halen

Nala hield me goed in te gaten toen ik Liam een fles wilde geven.

Dagboek: Vaccinaties halen

Terwijl ik een beetje ging fitnessen, speelde Liam op de matten. Hij rolt inmiddels alle kanten op!

Dagboek: Vaccinaties halen

Ik trok mijn shorts en bikini’s eens uit de kast om te zien wat ik nog pas. Ik moet mijn bikini’s een beetje vermaken, maar het meeste kan straks mee op vakantie.

Dagboek: Vaccinaties halen

Hihi, onze woonkamer ziet er al heel netjes uit, maar als je achter de bank kijkt, zie je dat we hier nog niet zo lang wonen.

Hebben jullie nog tips voor waar we mooie, maar betaalbare tegels voor de tuin kunnen vinden?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Vaccinaties halen”
  Christine

  January 26, 2018

  Vaccineren is gewoon zó zielig bij zo’n kleintje, je hart breekt dan echt even.. mijn dochter was gelukkig altijd redelijk vlot te troosten, maar toch..
  Ben benieuwd naar jullie entree met kapstokstang, ideeën op papier zien er al goed uit!
  Jammer dat de borstvoeding erop zit, maar gelukkig kun je dat zelf ook relativeren door te kijken naar de lange tijd dat je hem hebt kunnen voeden! Ik was echt in tranen toen het zo ver was alhoewel ik daarna met flesvoeding pas merkte hoeveel energie die borstvoeding (moest alles fulltime kolven) me al die zes maanden had gekost!!
  Wat de tuin betreft: die willen wij ook gaan doen, dus ik lees even mee of anderen nog tips hebben voor jullie zoektocht!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie