Dagboek: veranderingen - My Simply Special
27/10/2014

Dagboek: veranderingen

Grote veranderingen in je leven kunnen leuk zijn, maar ook een hoop stress veroorzaken. Zelf heb ik deze week een besluit genomen dat mijn leven over een paar weken flink zal veranderen. Ik ben blij dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt, maar spannend is het wel. Zijn jullie benieuwd waar ik het over heb? Ik vertel het binnenkort. Voor nu deel ik mijn foto’s van afgelopen week met jullie.

Dagboek: veranderingen

Dit is een heel oud kroontje dat ik ooit eens droeg tijdens een balletvoorstelling. Vorige week zondag besloot ik het metaal zwart te maken, zodat hij bij mijn Halloweenoutfit past.

Dagboek: veranderingen

Zo, ik vond het maar koud afgelopen week. Tijd dus om mijn winterjas weer aan te trekken.

Dagboek: veranderingen

Ja! de kerstverlichting hangt weer boven de Utrechtsestraat in Amsterdam. Misschien een beetje vroeg, maar wel erg gezellig.

Dagboek: veranderingen

Lekker!

Dagboek: veranderingen

Afgelopen donderdag was het tijd voor Diwali, één van de belangrijkste feesten in het Hindoeïsme. Romano en staken thuis deze lichtjes en aan gingen daarna bij zijn ouders eten. Wil je meer weten over het Lichtjesfeest? Kijk dan even op Wikipedia.

Dagboek: veranderingen

Op vrijdag ging mijn wekker al vroeg, want we zouden die dag met de afdeling naar de interieurbeurs in Kortrijk gaan. Opstaan lukte niet zo best, maar Nala kwam gezellig knuffelen.

Dagboek: veranderingen

Onderweg stopten we bij een benzinestation waar ze allemaal streekproducten verkochten. Wat een leuk idee!

Dagboek: veranderingen

Dagboek: veranderingen

In Kortrijk hebben we rondgelopen over de beurs en we bezochten het centrum van de stad voor het tweede deel van het evenement. Leuk, maar niet supervernieuwend.

Dagboek: veranderingen

Voor we naar huis vertrokken zijn we eerst nog wat gaan eten in Gent. Gelukkig waren de meeste files rond Antwerpen daarna verdwenen en konden we vlot naar huis rijden. 

Dagboek: veranderingen

Bladeren in een folder die ik meenam van de beurs. Die open kastjes vind ik erg leuk.

Dagboek: veranderingen

Zaterdag was overdag een beetje saai (klusjes enzo, je kent het wel), maar na het eten ging ik langs bij een vriendin. Lekker een avondje kletsen!

Dagboek: veranderingen

Kijk, mijn recept voor witte chocolademousse staat in een boekje van Stylefruits! In dit boekje staan verschillende budgettips en DIY’s voor studenten. Wil je een kijkje nemen? Het boekje is te downloaden via deze link.

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hoe was jullie week?

 Categorieën: Dagboek, My Life8 reacties op “Dagboek: veranderingen”
  Madeline

  October 27, 2014

  Wat een leuke diary. Enerzijds vind ik het te vroeg, dat de kerstverlichting al in de stad hangt (woon zelf in Amsterdam). Anderzijds heeft het ook wel wat, hihi. Kom zelf graag en regelmatig in de Utrechtsestraat.
  Ik ben benieuwd naar de veranderingen, het kan alleen maar beter worden (spreek uit ervaring, heb onlangs hetzelfde meegemaakt). Heel veel succes in ieder geval!
  Wat fijn dat je wat had aan mijn tip, voor de medicijnen van Nala. Ik weet niet of je nog weet, wie ik ben, maar dat was ik.

  Groetjes,
  Madeline


  MySimplySpecial
  October 27th, 2014


  Het was gelukkig goed afgelopen met die medicijnen, maar de volgende keer dat we zo’n situatie hebben ga ik meteen jou tip toepassen hoor. Dat vergeet ik niet meer!  October 27, 2014

  Leuke diary! En die open kastjes in dat boekje zijn inderdaad erg leuk  October 27, 2014

  Leuke diary, ik ben benieuwd naar de verandering!  October 27, 2014

  Leuke Diary, vind het gezellig dat in de grote steden de kerstverlichting al wordt opgehangen!  October 27, 2014

  Die kastjes vind ik ook erg leuk!  October 27, 2014

  Die open kastjes zijn zo leuk!  October 27, 2014

  Superleuke diary! Ik vind de kerstverlichting altijd wel een gezellig sfeertje hebben.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie