Dagboek: vrijgezellenfeest - My Simply Special
03/10/2018

Dagboek: vrijgezellenfeest

Wat was afgelopen weekend fijn! Vrijdagavond had ik eerst een gezellige borrel op kantoor en zaterdag was ik de hele dag in Utrecht voor het vrijgezellenfeest van een vriendin. Zondag sloot ik het weekend af met (uitslapen en) een heel fijn dagje thuis met mijn mannen. Kijk maar mee!

Dinsdag

Dagboek: vrijgezellenfeest

Meestal ben ik op dinsdag met Liam thuis, maar dit keer werkte ik een dag op kantoor. ‘s Avonds dook ik op de bank en kwam Nala gezellig naast me zitten.

Woensdag

Dagboek: vrijgezellenfeest

Ik had een thuiswerkdag en was super productief. Heerlijk!

Dagboek: vrijgezellenfeest

Romano ging die avond uit eten, dus ik at samen met mijn kleine mannetje en bracht hem daarna naar bed.

Donderdag

Dagboek: vrijgezellenfeest

‘s Ochtends knuffelden en speelden we…

Dagboek: vrijgezellenfeest

…en ik gaf Liam wat fruit. Ik had mango voor hem gesneden, maar hij wilde er niks van hebben. (Terwijl een schaaltje met stukjes banaan zo leeg is.) Ik besloot er moes van te maken en een knijpzakje te vullen en dat bleek een groot succes. Ook prima!

Dagboek: vrijgezellenfeest

Tijdens Liams ochtenddutje, dook ik op de bank met dit boek en mijn laptop.

Dagboek: vrijgezellenfeest

‘s Middags ging ik met Liam naar een vriendin. Onze kleintjes konden lekker samen spelen en aangezien het prachtig weer was, besloten we een rondje te wandelen. We kwamen uit bij een klein kinderboerderijtje.

Vrijdag

Dagboek: vrijgezellenfeest

Na een dag werken op kantoor bleef ik nog een tijdje hangen, want het was tijd voor de ‘office warming’. Er waren allemaal lekkere hapjes en ik heb erg gelachen om verhalen van collega’s. Ik heb het niet te laat gemaakt, want thuis dook ik nog de keuken om een pastasalade te maken.

Zaterdag

Dagboek: vrijgezellenfeest

De volgende dag vertrok ik namelijk al op tijd naar Utrecht en nadat we de bride to be op hadden gehaald, was het tijd voor een lunch/picknick. Iedereen had wat lekkers meegenomen, dus er was meer dan genoeg. 

Dagboek: vrijgezellenfeest

Na de lunch speelden we een escaperoom. We waren met maarliefst 20 vrouwen en 1 heer, dus we deden dat in drie groepen. Daarna liepen we terug naar het park en werd alles klaargezet voor bubbelvoetbal. Er waren acht ballen, dus we wisselden af. En dat was maar goed ook, want dat is me een partij vermoeiend. Maar! Het was vooral erg hilarisch. Je bent in theorie aan het voetballen, maar het is natuurlijk veel leuker om je tegenstanders om te duwen. Het is trouwens niet alleen leuk om te doen, kijken is misschien nog wel grappiger. Hihi!

Dagboek: vrijgezellenfeest

We hadden echt zo veel geluk met het prachtige weer! We zouden ‘s middags nog in een bar gaan borrelen, maar het was buiten zo lekker dat we in het park bleven. Rond etenstijd gingen we wel naar binnen, want er was een Aziatisch diner geregeld met allerlei lekker hapjes waar we van konden proeven.

Dagboek: vrijgezellenfeest

Na een heerlijk dessert was het tijd voor een concert van Jack and the Weatherman. Ik kende deze band niet, maar het was wel gezellig. Een deel van de groep ging daarna nog stappen. Ik heb wat mensen afgezet in het centrum, maar ben daarna naar huis gereden.

Zondag

Dagboek: vrijgezellenfeest

Romano had zaterdagavond ook een feestje en had uiteindelijk geregeld dat Liam bij zijn vader kon logeren. Wij konden dus heerlijk uitslapen. Toen Romano later Liam weer op ging halen, werkte ik een beetje in de tuin.

Dagboek: vrijgezellenfeest

Samen lunchen!

Dagboek: vrijgezellenfeest

De rest van de middag stond in het teken van uitrusten, knuffelen en spelen. Heerlijk!

Maandag

Dagboek: vrijgezellenfeest

Ik begon de nieuwe week op kantoor en ‘s avonds hielp Liam ons met het opruimen van de boodschappen.

Hebben jullie ook zo genoten van het verrassend mooie weer?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie