Dagboek: Ziek mannetje - My Simply Special
12/09/2018

Dagboek: Ziek mannetje

Liam is in zijn eerste jaar eigenlijk nauwelijks ziek geweest, maar afgelopen week was hij toch aan de beurt. Oh, het had nog veel erger kunnen zijn hoor, maar hij had vier dagen koorts en dat zijn we niet gewend. Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand en ging het vanzelf over. Mijn week stond dus in het teken van knuffelen, spelen en tussendoor werken.

Dinsdag

Dagboek: Ziek mannetje

Dinsdagochtend maakte ik de foto bovenaan deze post. Ik vind dat handje zo schattig! Vlak daarna gingen we samen naar de fysio, want ik ben helemaal klaar met de pijn (bekkeninstabiliteit). Thuis deed Liam een dutje dus ik dook achter mijn laptop en daarna kon ik mooi even onkruid uit de tuin plukken.

Dagboek: Ziek mannetje

Lunch! Ik maakte een simpele pasta met geitenkaas en tomaat.

Woensdag

Dagboek: Ziek mannetje

Dinsdagmiddag kreeg Liam al koorts en de volgende ochtend was het helaas niet over. Romano had belangrijke meetings, dus ik bleef thuis en knuffelde met ons mannetje.

Dagboek: Ziek mannetje

Ik zou die dag eigenlijk voor een klant werken, dus dat deed ik nu vanuit huis in plaats van op kantoor.

Dagboek: Ziek mannetje

Liam was wel redelijk vrolijk en rende steeds achter Nala aan. Nala is bang voor harde wind, regen en onweer en aangezien het slecht weer was, kwam ze naast me zitten. Heel gezellig, maar Liam bij haar weg houden bleek een uitdaging.

Donderdag

Dagboek: Ziek mannetje

De volgende ochtend besloten we voor de zekerheid toch maar langs de huisarts te gaan. De conclusie was dat er niks ernstigs aan de hand was, dus dat was mooi.

Dagboek: Ziek mannetje

De rest van de dag was een herhaling van woensdag: knuffelen, spelen en werken. ‘s Middags ging Liam wel een paar uur naar mijn schoonmoeder zodat ik wat dingen af kon maken.

Dagboek: Ziek mannetje

Nala kreeg ‘s avonds ook wat aandacht en ik zat meteen onder de haren. Hihi!

Vrijdag

Dagboek: Ziek mannetje

Ons mannetje was nog niet helemaal de oude, maar wel een stuk vrolijker. Ik ging ondertussen met washi tape aan de slag. We hebben namelijk eindelijk besloten dat we planken aan de muur gaan hangen achter die blauwe stoel, maar hoe lang moeten ze worden en willen we één of twee planken? Door wat tape op de muur te plakken, is het makkelijker om in te schatten wat mooi zal staan.

Dagboek: Ziek mannetje

Toen Liam sliep ging ik online shoppen voor ons allebei.

Dagboek: Ziek mannetje

‘s Middags besloot ik toch op pad te gaan. We haalden chocola bij de Sligro…

Dagboek: Ziek mannetje

…en liepen de drogist en de Hema in.

Dagboek: Ziek mannetje

Thuis ‘hielp’ Liam me met uitpakken.

Zaterdag

Dagboek: Ziek mannetje

Lekker op schoot door de Allerhande bladeren. Gezellig! Liam was al aangekleed (en eindelijk van z’n koorts af), maar ik liep nog in mijn badjas. Romano sliep uit, dus ik ging pas douchen toen hij ook op was.

Dagboek: Ziek mannetje

Terwijl Liam zijn ochtenddutje deed, maakte Romano ons tuinhuis af en haalde ik onkruid uit de tuin. Daarna was het tijd voor lunch! Onder al het groen zaten twee naanbroodjes. Erg lekker!

Dagboek: Ziek mannetje

Ik haalde deze pennen bij het tuincentrum om worteldoek te kunnen plaatsen…

Dagboek: Ziek mannetje

…en werkte aan een patroon voor een nieuwe DIY voor de babykamer.

Dagboek: Ziek mannetje

Samen rozijntjes eten op de bank. (Of nou ja, hij at en ik zat er gezellig naast.)

Zondag

Dagboek: Ziek mannetje

We begonnen de dag met een klusje want ik wilde graag dat plankjes in de douche ophangen zouden worden. Samen besloten we waar ze moeten komen en daarna hield ik Liam bezig terwijl Romano gaatjes boorde.

Dagboek: Ziek mannetje

Ik maakte rocky road om als traktatie mee te nemen naar kantoor, aangezien ik gister jarig was.

Dagboek: Ziek mannetje

Samen spelen.

Dagboek: Ziek mannetje

Dat is een fijn plekje!

Maandag

Dagboek: Ziek mannetje

Op naar kantoor met een bak vol chocola!

Dagboek: Ziek mannetje

Yes, een deel van de bestelde kleding kwam binnen.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Ziek mannetje”

    September 12, 2018

    Ben benieuwd wat je allemaal besteld hebt, die rocky road ziet er trouwens echt te lekker uit. Helaas ben je mijn collega niet hahah

    x


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie