Dagboek: Ziek & naar kantoor - My Simply Special
12/01/2018

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Zo, mijn eerste dagboekpost op vrijdag. Een nieuw jaar en een nieuw ritme. Nou had ik wel een beetje een valse start, want ik begon dit jaar ziek in bed. (Net als een heleboel andere mensen, geloof ik.) Gelukkig ging het na een paar dagen weer de goede kant op en inmiddels ben ik gewoon lekker aan het werk. Kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Deze lekkere onscherpe foto maakte ik ‘s nachts op 1 januari. We waren net thuis van vrienden waar we Oud & Nieuw gevierd hadden en ik ging Liam voeden voor we in bed doken. Nala kwam er gezellig bij liggen. Een mooi moment en door deze foto vergeet ik dat niet meer.

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Overdag ben ik bezig geweest in huis om nog wat meer orde te scheppen. Ook dook ik achter mijn laptop om een dagboekpost te maken. Ondertussen genoot ik van deze scones.

Dagboek: Ziek & naar kantoor

In december vond ik deze mini-kaasfondue bij de AH. Ik ben gek op kaasfondue, maar Romano vindt het niks. Zo kan ik er makkelijk in mijn eentje van genieten, dus ik hoop dat hij lekker is.

Dinsdag

Dagboek: Ziek & naar kantoor

In de nacht van maandag op dinsdag merkte ik tijdens de nachtvoedingen al dat het niet goed met me ging. Ik was misselijk en kon een paar slokken water nog maar net binnen houden. En ja hoor, ‘s ochtends was ik goed beroerd en moest ik terug mijn bed in. Niet zo handig, want ik zou die dag beginnen bij een nieuwe klant. Gelukkig hadden we wel oppas voor Liam, dus ik had de ruimte om rustig aan te doen en uit te zieken.

Woensdag & donderdag

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Woensdag ging het nog niet veel beter en bleef ik braaf in bed. Deze foto maakte ik ‘s avonds toen ik Liam aan het voeden was. Nala schrok van wat vuurwerk en kwam er gezellig bij zitten. Donderdag ging het al een klein beetje beter en kwam mijn moeder langs. Zo konden we samen voor Liam zorgen. Gezellig!

Vrijdag

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Ik kon langzaamaan weer wat meer doen en dook even achter mijn laptop. Als lunch genoot ik van roti met worteltjes, tomaatjes, ham en kaas. Helemaal niet zoals het gegeten hoort te worden natuurlijk, maar wel lekker.

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Inmiddels begint Nala te wennen aan ons nieuwe huis, maar ze is de laatste weken wel heel gezellig geweest. Normaal komt ze niet zo vaak bij ons liggen.

Zaterdag

Dagboek: Ziek & naar kantoor

We begonnen ons weekend lekker rustig en ‘s ochtends deden Liam en Nala samen een dutje.

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Na de lunch was het tijd om aan de slag te gaan, want ons oude huis moest nog netjes gemaakt worden voor de nieuwe bewoners. We maakten schoon, demonteerden de laatste lampen en haalden de laatste spullen weg. Niet het leukste om te doen, maar fijn om het achter de rug te hebben.

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Toen we klaar waren, brachten we een bezoekje aan de Karwei om een kast te kopen voor de keuken. We kwamen wat bergruimte te kort.

Zondag

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Dit vind ik zo’n lieve foto! We deden ook zondagochtend lekker rustig aan en ‘s middags zijn we in huis bezig geweest met onder andere het ophangen van lampen.

Maandag, dinsdag & woensdag

Dagboek: Ziek & naar kantoor

Deze week begon ik dan eindelijk bij een nieuwe klant en dat betekende dat ik drie dagen op kantoor werkte. Ik kreeg een overload aan informatie, maar het is een gezellig team en ik begon al snel mijn draai te vinden.

Dagboek: Ziek & naar kantoor

In de avonden deed ik niet heel veel. Eten, de spullen klaarzetten voor de volgende dag en mijn werkkamer thuis een beetje op orde maken. We waren de schroeven van mijn bureau kwijtgeraakt tijdens de verhuizing, maar afgelopen weekend kwamen ze ineens weer boven water. Nu heb ik dus in elk geval een plek om thuis te werken. Fijn!

Hoe was jullie begin van 2018?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Ziek & naar kantoor”
    Christine

    January 12, 2018

    Het kamertje van Liam en jullie woonkamer gaan er al zo gezellig en knus uit zien!! Jammer dat je het nieuwe jaar ziek moest beginnen, zeker wanneer een nieuwe klant op je wacht.. fijn te lezen dat je hersteld bent en inmiddels ook weer aan de slag. Kijk uit met alle ballen die je hoog moet houden en je broze weerstand nu, geniet maar van lekker veel vitamientjes!! Ik maak elke avond een fruitsalade van drie of vier stuks fruit voor ons klaar zodat we hopelijk ook goed de winter door komen
    Hier begon mijn week maandag met de intake van de verloskundige en daarna wat werkdagen en vanmorgen de termijnecho. We staan nog op exact dezelfde uitgerekende datum en kunnen het nu echt met stift in onze agenda gaan zetten :$ Dinsdag is mijn volgende werkdag weer en ga ik het mijn beide leidinggevenden vertellen. Dan kunnen ze even aan het idee wennen en vertel ik het de dinsdag daarop aan alle collega’s! Zo heerlijk, geen moeite meer doen om die (beginnende) babybump te verbloemen :S


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie