Dagboek: Zomerrooster - My Simply Special
14/06/2016

Dagboek: Zomerrooster

Ik werk meestal vooruit zodat ik altijd een aantal blogpost klaar heb staan. Dat vind ik handig voor als ik het ineens druk heb met een klant, ik een griepje oploop of als ik veel op pad ben. Aangezien we deze zomer gaan trouwen doe ik nu extra mijn best om al veel posts af te maken. Nu bedacht ik me alleen dat jullie in de zomer meestal toch minder vaak blogs lezen. Tsjah, als het mooi weer is ga ik ook lekker naar buiten! Ik heb daarom besloten om in de maanden juli en augustus op zaterdag geen post online te zetten en af en toe zal er misschien een dagboek ontbreken. De rest van de dagen komt er gewoon wat nieuws online. Het duurt nog een week of twee voor het daadwerkelijk juli is, maar ik dacht ik vertel het vast even. Hebben jullie trouwens al leuke vakantieplannen?

Maandag

Dagboek: Zomerrooster

Goedemorgen, tijd om aan de slag te gaan! Ik werk een dag vanuit huis en geniet ondertussen van een nieuwe geurkaars. (Hij is van H&M.)

Dagboek: Zomerrooster

We aten die avond buiten en ik ging daarna aan de slag met de uitnodigingen.

Dagboek: Zomerrooster

Toen ik deze foto maakte waren ze nog niet af, maar inmiddels ben ik wel helemaal klaar. Yes!

Dinsdag

Dagboek: Zomerrooster

Wat was het warm op kantoor! We zitten in een oud pand en dat merk je op zomerse dagen echt wel. Gelukkig zat ik vlak voor een groot raam.

Dagboek: Zomerrooster

Hoi Nala, ik ben er weer hoor.

Woensdag

Dagboek: Zomerrooster

Voor een project reed ik even langs Nijhof (wat is dat toch een leuke winkel) en de rest van de dag zat ik op kantoor.

Donderdag

Dagboek: Zomerrooster

Werken met dit als uitzicht is toch best leuk?

Dagboek: Zomerrooster

Na de lunch reed ik even langs het postkantoor en ik liep de drogist in. Het resultaat? Een hand vol vlekken. Hihi!

Dagboek: Zomerrooster

Ik at alleen en besloot een zomerse pastasalade te maken met sla uit mijn moestuintje.

Dagboek: Zomerrooster

Daarna ging ik onkruid wieden terwijl Nala alles goed in de gaten hield.

Vrijdag

Dagboek: Zomerrooster

Goedemorgen RAI! Ik bezocht “The European Food Bloggers Convention 2016” maar maakte eerst een foto van waar ik mijn auto neergezet had. Doen jullie dat ook wel eens?

Dagboek: Zomerrooster

Cute!

Dagboek: Zomerrooster

Het grootste deel van de dag luisterde ik naar presentaties en ik liep een rondje over de beurs. Er waren allemaal stands met producten zonder lactose en gluten enzo. Daarna heb ik nog een paar uur bij Romano op kantoor gewerkt.

Dagboek: Zomerrooster

Aan het eind van de middag dronken we buiten wat…

Dagboek: Zomerrooster

…en daarna reed ik door naar Amstelveen voor een diner met de bloggers van mijn mediabureau.

Dagboek: Zomerrooster

Ik begon met een carpaccio (altijd goed)…

Dagboek: Zomerrooster

…en daarna genoot ik van een biefstuk. Dit was de eerste keer dat ik bij Loetje at en ik heb zo genoten! Ik wil er snel nog eens heen met Romano!

Zaterdag

Dagboek: Zomerrooster

Zaterdagochtend stond er wat spannends op het programma want Romano zou opgehaald worden voor zijn bachelor party! Ik had verzonnen dat we in Amsterdam moesten zijn voor een verjaardagsbrunch van een vriendin en daar is hij overvallen door zijn vrienden. Hij had gelukkig niks door en het duurde geloof ik even voor hij doorhad wat er gebeurde! Ik ben toen doorgereden naar de Ikea. Ik heb wat spullen gehaald voor de bruiloft, wat beddengoed en wat items voor leuke (hoop ik) DIY’s! 

Dagboek: Zomerrooster

Daarna was het tijd om op te ruimen. Ik kreeg dit product vrijdag op die beurs, en hoewel ik het nog niet geproefd heb vind ik het wel fijn om te weten dat er op die website heel veel lactosevrije producten te vinden zijn. Ik weet nog niet zo lang dat ik niet goed tegen lactose kan en ik ben echt nog aan het zoeken wat ik wel kan eten en wat niet en in welke hoeveelheden.

Dagboek: Zomerrooster

De rest van de middag ben ik lekker met allerlei dingen bezig geweest voor de bruiloft en ‘s avonds heb ik een paar uur met een vriendin zitten kletsen. We waren eigenlijk van plan om een film te kijken, maar dat is er niet eens van gekomen. Hihi!

Zondag

Dagboek: Zomerrooster

Uhm Nala, dat is niet helemaal de bedoeling!

Dagboek: Zomerrooster

Zondagmiddag zouden we met familie gaan buitenkarten. Door het slechte weer en de grote drukte op de kartbaan (beetje vreemd met dat weer) liep het allemaal een beetje in de soep. Er waren heel veel karts stuk en we moesten lang wachten. Jammer!

Dagboek: Zomerrooster

Thuisgekomen hebben we snel droge en comfy kleren aangetrokken…

Dagboek: Zomerrooster

…en een film gekeken op de bank. Romano was moe van zijn bachelor party en ik heb ondertussen nog wat zitten maken voor de bruiloft. Oh, en we genoten van een heerlijk stukje Daim-taart. Yum!

Voor deze week staat er een tripje naar Amsterdam op de planning, we gaan bbq-en en we krijgen twee logeetjes!

Hebben jullie al eens een bachelor party meegemaakt? Wat gingen jullie toen doen? Ik ben zo benieuwd wat mij nog te wachten staat!Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: Zomerrooster”
  Henrieke

  June 29, 2016

  Zo herkenbaar, een kat die heerlijk ligt in je plantjes! Lang geleden had ik eens het geniale idee om een grote plantenbak te vullen met kattengras. Dat bleek ook een heerlijk ligplekje te zijn. Gek genoeg kon het kattengras daar niet zo goed tegen!


  MySimplySpecial
  June 29th, 2016


  Hahaha oeps!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie