Dagboek: Zonnig Pasen - My Simply Special
15/04/2020

Dagboek: Zonnig Pasen

Zo, afgelopen weekend heeft me goed gedaan! We hadden vier dagen vrij met z’n allen en het was prachtig weer. Dat scheelt echt zo veel! We zijn veel buiten geweest, Romano en ik hadden allebei ook wat tijd voor onszelf en we vierden natuurlijk Pasen. Al met al voelde het als een soort mini-vakantie. Ja, ondanks deze gekke tijden. Oh, en onze nieuwe bank werd geleverd!

Dagboek: Zonnig Pasen

Met Liam maakte ik een stapeltje van deze kaartjes en die werden geleverd bij zijn opa’s en (overgroot)oma’s. Dat viel in de smaak!

Dagboek: Zonnig Pasen

We beginnen onze dinsdag op de vloer. Romano gaat aan het werk, ik voed Zoey en Liam komt er gezellig bijzitten.

Dagboek: Zonnig Pasen

De kleintjes spelen nog lief, dus ik kan even aan mijn dagboekpost werken.

Dagboek: Zonnig Pasen

Yes, hij staat! Het grappige is dat ik niet eens zo hoef te wennen aan de nieuwe kleur, maar vooral dat er weer een groot ding midden in de woonkamer staat na een paar dagen zonder bank. Er moet nog een hoop gebeuren voor onze woonkamer af is, maar het begin is er.

Dagboek: Zonnig Pasen

Zoey vind kiekeboe spelen prachtig. Dan leg ik de doek over haar hoofd, ze trekt ‘m zelf weg en ik zeg vrolijk ‘kiekeboe’. Pret gegarandeerd!

Dagboek: Zonnig Pasen

We gaan de tuin in. Deze bellenblaasmachine kocht ik vorige jaar bij Action (ze hebben ze nu ook) en Liam is nog steeds fan.

Dagboek: Zonnig Pasen

Woensdagochtend keek Liam een filmpje op een telefoon en Zoey wilde meekijken. Oké, ze wilde vooral dat apparaat opeten. Hihi.

Dagboek: Zonnig Pasen

Past prima, toch?

Dagboek: Zonnig Pasen

We speelden weer lekker buiten.

Dagboek: Zonnig Pasen

Aan het eind van de middag reed Romano met Liam naar zijn ouders, want zijn moeder was jarig. Ze blijven dan in de auto en kunnen op die manier met de familie kletsen. Ze kwamen thuis met een stukje taart voor mij. Yum!

Dagboek: Zonnig Pasen

Je raadt het misschien al, ook donderdag waren we vooral buiten te vinden.

Dagboek: Zonnig Pasen

Buiten spelen met Zoey is nog wel een beetje lastig, want er is niet echt een plek waar ik haar lekker kan laten tijgeren. Van een kleed is ze zo af namelijk.

Dagboek: Zonnig Pasen

Raamvisite! Een van mijn schoonzusjes kwam langs met lekkere mini-gebakjes, omdat ze bijna jarig was. Ze waren erg lekker en dat vond Liam ook.

Dagboek: Zonnig Pasen

Zoey werd die avond al snel weer wakker en wilde daarna niet meer slapen, dus uiteindelijk namen we haar maar weer mee naar beneden. 

Dagboek: Zonnig Pasen

Goedemorgen! Ik begon mijn vrijdag met het verschonen van alle bedden.

Dagboek: Zonnig Pasen

Daarna ging ik met Liam het buitenspeelgoed wassen. Spelen met water en zeep is altijd goed en nu werd alles ook nog eens schoon. Win win! Oh, en we moesten daarna wel allebei droge kleren aan trekken. Oeps!

Dagboek: Zonnig Pasen

‘s Middags haalde ik onze bestelde boodschappen op bij de AH. Ik bak graag met Liam, maar ons bakpoeder was al een tijdje op. Eindelijk was het weer op voorraad.

Dagboek: Zonnig Pasen

Ik haalde meteen een bos bloemen, want we gingen weer op ‘auto-visite’ bij Romano’s familie om twee verjaardagen te vieren.

Dagboek: Zonnig Pasen

Zaterdag werkte ik de boekjes van de kids bij. Hier schrijf ik stukjes in over de ontwikkelingen die we zien. 

Dagboek: Zonnig Pasen

Lief meisje!

Dagboek: Zonnig Pasen

We speelden buiten en lunchten daar ook met z’n allen. Ik maakte voor mezelf een simpele pastasalade.

Dagboek: Zonnig Pasen

Ik had wat tijd voor mezelf en ging op zolder aan de slag met het maken van een shirt. Misschien een beetje zonde om binnen te zitten als het zo mooi weer is, maar het was de enige manier om echt even zelf wat te kunnen doen.

Dagboek: Zonnig Pasen

Pasen! Liam drinkt het zelf niet, maar sinaasappelsap maken is natuurlijk wel erg leuk.

Dagboek: Zonnig Pasen

Eet smakelijk!

Dagboek: Zonnig Pasen

Romano’s ouders verstopten paaseitjes in de tuin en Liam ging zoeken. Hij vindt dat nog een beetje lastig, maar wel erg leuk. De rest van de dag speelde ik vooral met de kleintjes, terwijl Romano wat voor zichzelf kon doen.

Dagboek: Zonnig Pasen

Maandag speelde Romano met Zoey & Liam en ging ik aan de slag met een shirtje voor Zoey. Ik gebruikte een patroon van internet als basis en paste dat aan.

Dagboek: Zonnig Pasen

Oeps, het wordt altijd een lekkere chaos als ik met stof aan de slag ga.

Dagboek: Zonnig Pasen

Maar, het resultaat was leuk! Ik wil graag weer meer kleren gaan maken voor Zoey en mezelf en ben andere steken en technieken aan het proberen. Er zijn wat nieuwe stoffen onderweg voor Zoey, dus ik wilde patronen testen.

Dagboek: Zonnig Pasen

Ik ontdekte deze nieuwe smaak. Yum!

Dagboek: Zonnig Pasen

‘s Middags ging Romano met Liam naar buiten en ik ‘voetbalde’ met Zoey.

Hebben jullie fijne paasdagen gehad?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Zonnig Pasen”
  Melanie

  April 15, 2020

  Wat een mooie bank! Waar is hij van?


  MySimplySpecial
  April 16th, 2020


  We hebben ‘m gevonden bij De Tafelaar in Amsterdam en volgens mij heet de bank Magic Marrakech.  April 16, 2020

  Wat een heerlijke paasdagen heb je achter de rug! Zo te zien heb je genoeg klusjes in huis kunnen doen en ook heerlijk gegeten! Leuk! Een de bank is mooi zeg! Staat goed bij de rest van het interieur!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie