Date Night: Buiten slapen - My Simply Special
18/06/2016

Date Night: Buiten slapen

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor als het heel mooi weer is!

Date Night: Buiten slapen

Weet je wat ik al heel lang een keer wil doen? Een nachtje buiten slapen als het heel mooi weer is. Gewoon in de tuin of op het dak. Zo doe je een keer iets anders zonder dat je ergens dure tickets voor moet kopen ofzo. En het lijkt me gewoon leuk!

Date Night: Buiten slapen

Zien alle foto’s in deze post er niet geweldig uit? Natuurlijk hoef je er niet iets ingewikkelds van te maken als je een nachtje buiten wil slapen. Je hebt iets van slaapmatjes of een oude matras nodig, een deken of slaapzak en je favoriete kussen. Om het nog leuker te maken kan je de slaapplek een beetje aankleden door doeken op te hangen of een tent op te zetten. Leg eventueel wat leuke kleedjes of dekentjes neer en hang lampjes op en het ziet er meteen gezellig uit!

Date Night: Buiten slapen

Wat is verder leuk om klaar te zetten? Iets te drinken en jullie favoriete snacks natuurlijk! Oh, en een citronellakaars (voorzichtig met vuur in de buurt van een tent of doeken) en iets tegen muggen om jezelf mee in te smeren komen ook van pas. Denk er wel aan dat de alles ‘s nachts een beetje vochtig kan worden.

Date Night: Buiten slapen

Ja, dit wil ik deze zomer echt een keer doen als het weer het toelaat! Lijkt jullie dit ook zo leuk?

Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5Categorieën: Date, To Do
Tags:Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie