Date Night: Schaatsen op museumplein - My Simply Special
13/12/2014

Date Night: Schaatsen op museumplein
 
Door Roxanne – In deze rubriek vind je leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor een winterse activiteit.

Date Night: Schaatsen op museumplein

De dagen worden korter, het wordt kouder, we kunnen er niet meer onderuit; het wordt winter! Nu is het natuurlijk heerlijk om met je date op de bank te hangen met een dekentje en een film, maar je kunt er ook lekker op uit gaan. In Amsterdam is namelijk de ijsbaan weer geopend. Deze ijsbaan ligt op één van de mooiste pleinen van Amsterdam; het Museumplein. Op de achtergrond vind je het prachtige Rijksmuseum, en de traditionele Amsterdamse ophaalbrug maakt het plaatje helemaal af. Geniet hier samen van een warme chocolademelk en een oliebol. De ideale romantische locatie voor een perfecte date night!  

Date Night: Schaatsen op museumplein
 
De entree voor de schaatsbaan is slechts €3,50, als dat niet budgetproof is! Zelf geen schaatsen? Geen probleem! Je kunt schaatsen huren voor €5,- per 2 uur. Ook kan je er terecht voor een heerlijk diner of lunch. Brasserie ICE* serveert namelijk lekkere winterse gerechten, van flammkuchen tot Hollandse stamppotten. Je kunt vooraf een tafeltje reserveren via de website, wel zo handig!
 
Date Night: Schaatsen op museumplein
 
Ben je niet zo van het schaatsen? Er zijn ook nog andere leuke activiteiten te doen; ijsspelen (erg leuk om met een groep vrienden te doen), curling, ijshockey, of leer ijssculpturen maken tijdens een workshop. Alle informatie/prijzen/openingstijden kunnen jullie vinden op deze website.
 
Date Night: Schaatsen op museumplein
 
Vinden jullie schaatsen ook zo leuk?
 Categorieën: Date, To Do3 reacties op “Date Night: Schaatsen op museumplein”

  December 13, 2014

  Oh zo leuk! Ik had vorige winter besloten dat ik weer eens op natuurijs wilde schaatsen, maar de winter was niet koud genoeg voor echt ijs. Helaas. Misschien kan het deze winter wel!  December 13, 2014

  Ohhh, ziet er zó gezellig uit! Lijkt me leuk om daar heen te gaan!  December 16, 2014

  Wat gezellig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie