Date Night: weekendje Antwerpen - My Simply Special
12/06/2014

Date Night: weekendje Antwerpen

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor een leuk weekendje weg.

Date Night: weekendje Antwerpen

Date: Je vriend of vriendin of gewoon een paar lieve vriendinnen die toe zijn aan een korte break.
Wanneer: Een vrij weekend. Je kan op vrijdagavond na werk/school vertrekken of gewoon op zaterdagochtend. Net waar je zin in hebt.
Locatie: Er zijn een heleboel leuke plaatsen waar je heen kan, maar Antwerpen is toch wel een erg leuke stad en zeker een aanrader. Een fijn voordeel? Het is helemaal niet zo ver weg.
Budget: Hou rekening met reiskosten (treinkaartje of benzine), 1 of 2 overnachtingen in een hotel en een paar maaltijden. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Ga je voor budget? Zoek dan gewoon een goedkoop hotelletje uit en kies een niet te duur restaurant. Restaurant ‘Berlin’ is in elk geval erg leuk.
Benodigdheden: Je koffer met persoonlijke items, een reservering voor een hotel en tijd om even lekker samen te zijn.

Date Night: weekendje Antwerpen

Hoe: In Antwerpen valt genoeg te doen! Je kan uitgebreid gaan shoppen, door de schattige kleine straatjes slenteren, genieten van een heerlijke wafel, over de vogeltjesmarkt lopen, met de oude roltrappen naar beneden in de Sint-Annatunnel en natuurlijk terrasjes pakken en lekker uit eten gaan. Ga samen op onderzoek uit en geniet!

Date Night: weekendje Antwerpen
Gaan jullie wel eens een weekendje weg met je vriend of vriendin? 

 Categorieën: Date, To Do
Tags:8 reacties op “Date Night: weekendje Antwerpen”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie