De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften - My Simply Special
17/10/2015

De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften

Een paar dagen nadat Romano mij ten huwelijk vroeg ben ik achter mijn laptop gedoken om op zoek te gaan naar leuke trouwblogs. Het volgen van die blogs leek me een fijne manier om inspiratie op te doen en informatie te verzamelen. Inmiddels heb ik een lijstje met leuke blogs in mijn Bloglovin-lijst staan en die ga ik vandaag met jullie delen!

De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften

Er zijn best veel blogs te vinden over trouwen, maar ze zijn wel voornamelijk Amerikaans. Daar is niks mis mee want ze staan vol met inspiratie, maar naar mijn idee wordt er daar wel wat meer geld in gestoken dan we in Nederland gewend zijn. Ik probeer dat zelf niet te vergeten, maar haal er wel een hoop ideetjes en inspiratie uit. Ja, ik Pin regelmatig iets van deze blogs:

Wedspiration: Een Nederlandse blog met verslagen van echte bruiloften en fijne inspiratieartikelen.

Girls of Honour: Deze dames delen vooral bijzondere Nederlandse bruiloften en natuurlijk ook handige informatie.

Wedding Party: Een blog vol bruiloften en handige tips. Ook hebben ze een eigen app/tool om je eigen weddingwebsite te maken.

Green Wedding Shoes: Dit is één van mijn favoriete trouwblogs, want in bijna elk verslag van een echte bruiloft staat wat de bruid en bruidegom het meest bijzondere moment van de dag vonden. Heerlijk om te lezen en het brengt mij op ideeën.

The Budget Savvy Bride: Een andere favoriet, want op deze blog vertellen bruiden meer over hoe ze de bruiloft hebben aangepakt en hoe ze hun budget verdeeld hebben. Ook staan er op deze blog een hoop budgettips.

The Wedding Chicks: Op deze blog staat elke dag meerdere nieuwe posts. Zelf bekijk ik vooral de mooie bruiloften die ze delen en hier staan af en toe ook leuke tips van de bruid bij.

Style me Pretty: Dit is ook een grote blog met dagelijks meerdere posts. Echte bruiloften worden afgewisseld met leuke slideshows vol inspiratie en informatieve artikelen. (Ze hebben trouwens ook een leuke lifestyle-blog!)

De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften

Als ik heel eerlijk ben, dan ben ik nog niet één verslag van een bruiloft tegengekomen die ik helemaal bij mij vind passen. Logisch natuurlijk, want het is niet mijn bruiloft. Toch zijn er wel een paar bruiloften die me erg aanspreken. De DIY-bruiloft van Kathryn en Andrew bijvoorbeeld. Hoe leuk zijn de marquee-letters? En wat dacht je van de prachtige locatie met perfecte decoraties?

De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften

Ik zou zelf echt hele andere keuzes maken, maar ik vind de bruiloft van Lauren en Andrew wel erg leuk om te zien. Waarom? Omdat ze er echt helemaal hun eigen ding van hebben gemaakt en het helemaal past bij wie ze zijn en wat ze doen.

De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften

De bruiloft van Mark and Claire heeft bijna vijfenzestigduizend dollar gekost. Wat een geld! Ze hebben wel aan leuke details gedacht en trouwden op een prachtige locatie.

De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften

Jordan and Carlton hebben juist maar tweeduizend euro uit hoeven geven aan hun bruiloft. Het ziet er misschien iets minder gelikt uit, maar ze hebben nog steeds heel veel leuke details toe kunnen voegen.

De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften

Volgen jullie stiekem trouwblogs ook al gaan jullie niet trouwen?

Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Categorieën: My Life, Trouwen
Tags:13 reacties op “De leukste trouwblogs en mooiste bruiloften”

  October 17, 2015

  Ik ga deze blogs vanmiddag even bekijken! Ik krijg nu al trouwkriebels en hoop dat dit mij ook ooit mag overkomen!
  Liefs  October 17, 2015

  Ik volg geen trouwblogs. Maar ik ga toch even een kijkje nemen tussen jouw lijstje hihi.  October 17, 2015

  Wat leuk! Ik ga nog niet trouwens maar ik ben wel dol op ideeën hiervoor. Ga de blogs meteen even bekijken!  October 19, 2015

  Wat leuk, wat handig! Ik volg er al een aantal via FB maar deze zijn nieuwe voor mij!  October 22, 2015

  ook al ben ik reeds getrouwd, ik ga toch eens een kijkje nemen, en dromen van alles dat al geweest is  October 25, 2015

  Leuk, er staan een aantal blogs tussen die ik nog niet ken! Handig voor mij het plannen van onze bruiloft ;-).  December 11, 2015

  Heel erg bedankt voor je blog tips ik ga er zeker naar kijken is altijd leuk om te doen.  February 23, 2016

  Ik vind weddingsparrow.co.uk en rocknrollbride.com (hier stond laatst trouwens ook een supertoffe bruiloft met Bollywood thema op, mocht je nog inspiratie voor de Hindoestaanse bruiloft zoeken ) beide ook erg leuke blogs. Beide super verschillend maar wel even fijn.


  MySimplySpecial
  February 23rd, 2016


  Oh leuk, ik ga meteen kijken!  April 4, 2016

  Ik heb een aantal op jouw lijstje al op fb staan maar green wedding shoes had ik nog niet gezien! Bedankt voor de tips! Ik ga meteen de anderen ook bekijken!  August 29, 2017

  Ik kwam dit artikel tegen op zoek naar nieuwe inspiratie. Erg leuk, bedankt voor het delen!
  Groetjes,
  Jasmine Seegers  June 25, 2019

  Bedankt voor de inspiratie!  August 8, 2019

  Fantastisch artikel, zeer informatief.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie