Een kijkje in mijn stash - My Simply Special
09/10/2013

Een kijkje in mijn stash
Ik vind het fijn als mijn spullen netjes en overzichtelijk opgeborgen zijn. Zeker bij make-up is dat het geval, want als alles mooi geordend is kan ik ‘s ochtends lekker kijken wat ik die dag wil gebruiken. Op dit moment heb ik twee verdelers van Ikea in een la geplaatst en daar zit bijna mijn hele stash in. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar binnenkort krijg ik een nieuwe kast dus dan ga ik echt kijken hoe ik alles het liefst wil indelen. Voor nu leek het me leuk om jullie te laten zien wat er in mijn make-up la te vinden is. 

Een kijkje in mijn stash
Hier zie je de hele la met alle spullen erin. Ik heb twee ‘Skubb’ verdelers van de Ikea in de la geplaatst met daarin alle make-up. Langs de randen staan mijn parfums en wat losse items zoals reinigingsdoekjes, een spiegeltje en een zakje met dingen als een nagelschaartje en nagelvijlen.
Een kijkje in mijn stash
Goed, ik zal even wat delen van wat dichterbij laten zien. Het bakje rechts bevat wat basis dingen die ik veel gebruik. Mijn favoriete mascara, oogpotloden, wenkbrauwpotlood, oogschaduwbasis en wenkbrauwgel. Ik gebruik mijn transparante wenkbrauwgel trouwens ook vaak om babyhaartjes mee in bedwang te houden als ik mijn haar in een staart doe of opsteek. Werkt perfect!
Het grote vak in het midden bevat al mijn palettes. Ik heb kleintjes van onder andere Rituals, ELF en The Body Shop en grote van MAC, Inglot en Urban Decay. In het smalle vak helemaal links zie je losse oogschaduws en wat pigment samples.
Een kijkje in mijn stash
Op twee foto’s zie je 4 kleine vakjes. In het vakje links boven zitten mijn poeders en bronzers van MAC, TBS en Essence, in het vakje links onder zitten mijn blushes en highlighters van MAC, Bobbi Brown, TBS en L’Oréal. Aan de rechterkant zie je bovenaan conceilers van MAC en Ritials en onderaan foundations, primers en setting sprays van MAC, Evial, Kiko, TBS, Rimmel, Catrice, Gosh en Maybelline.  
Een kijkje in mijn stash
Dit vakje spreekt voor zich denk ik? Al mijn favoriete kwasten liggen hier. Niet heel overzichtelijk want het zijn er best veel. Ik moet nog even kijken hoe ik dat op ga lossen. Vroeger had ik ze in glazen potten staan en dan is toch wel een stuk makkelijker om de juiste kwast te vinden.
Een kijkje in mijn stash
In deze bak liggen al mijn lipproducten bij elkaar. Ook niet heel overzichtelijk, maar wel leuk om in te snuffelen.
Een kijkje in mijn stash
En dan als laatste het bakje met mijn overige oogpotloden en eyeliners. Ook ligt hier nog een zwarte, waterproof mascara tussen.
Een kijkje in mijn stash
Hier zie je nogmaals de hele la. Zie je die vier kleine vakjes aan de rechterkant? Van onder naar boven zie je daar een vakje met creme oogschaduws en blushes, een vakje met wattenstaafjes voor als ik uitschiet met eyeliner, en twee vakjes met een deel van mijn nagellakjes.
Hoe bergen jullie je make-up op?Categorieën: Beauty, Body, My Life, Persoonlijk
Tags:13 reacties op “Een kijkje in mijn stash”

  October 9, 2013

  Ziet eruit als een hele mooi stash zeg! Ik vind ook dat je het allemaal mooi hebt opgeborgen zo  October 9, 2013

  En wat voor een stash! Wat heb je veel! Liggen er nu ook veel oude producten tussen?:)


  Margot // MySimplySpecial
  October 9th, 2013


  Dat valt mee. Wel een paar dingen, maar af en toe loop ik alles na en gooi ik producten die ik echt niet meer leuk vind of die niet goed meer zijn wel weg.  October 9, 2013

  Wow, je hebt veeeel
  Erg leuk om te zien  October 9, 2013

  Wauw je hebt echt een knappe stash  October 9, 2013

  Mooie stash! Ik zit nog altijd te puzzelen met hoe ik mijn stash het best kan opbergen.  October 10, 2013

  leuk om te zien!!  October 10, 2013

  Super leuk om dit te zien. Ziet er uit als een paradijsje  October 10, 2013

  Mooie stash heb je!  October 12, 2013

  Oeh ziet er goed uit:)  October 13, 2013

  Jij hebt veel! Het ziet er heel goed uit, hele mooie producten. x  October 14, 2013

  Mooie stash!  October 27, 2013

  Wauw, dat is ook niet een klein beetje. Mooie stash hoor! Ben ik wel jaloers op! haha


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie