DIY: Oud & Nieuw gespreksstarters (gratis printable) - My Simply Special
30/12/2019

DIY: Oud & Nieuw gespreksstarters (gratis printable)

Met Oud & Nieuw krijg je natuurlijk al snel de vraag wat je goede voornemens zijn. Prima natuurlijk, maar er zijn ook leuke vragen die je elkaar kan stellen om terug te blikken op het oude jaar. Wij doen dat al een tijd, ongeacht met wie we op dat moment de jaarwisseling vieren, en het levert altijd hele leuke gesprekken op. Ik besloot die vragen, plus een aantal nieuwe eens op kaartjes te zetten en die met jullie te delen. 

DIY: Oud & Nieuw gespreksstarters (gratis printable)

Wat heb je nodig?

DIY: Oud & Nieuw gespreksstarters (gratis printable)

Zo ‘maak’ je deze Oud & Nieuw gespreksstarters

Ik denk dat het wel duidelijk is wat je moet doen toch? Download de printable, print ‘m en knip de kaartjes netjes uit. Vul nog een persoonlijk vraag in op het lege kaartje en je bent klaar! Je kan eventueel een leuk potje of schaaltje zoeken om de kaartjes in te bewaren.

DIY: Oud & Nieuw gespreksstarters (gratis printable)

Zo werkte het

Je kan dit op verschillende manieren ‘spelen’. Wat wij meestal doen is dat één iemand een kaartje pakt en vervolgens beantwoort iedereen om de beurt die vraag. Daarna pakt iemand anders een nieuw kaartje en ga je weer de kring rond. Een anders optie is dat je een kaartje pakt, de vraag beantwoord en het kaartje teruglegt. Degene na jou pakt dan ook een kaartje uit het potje en ga zo maar door. Op deze manier wissel je de vragen dus wat meer af. Het is maar net wat je leuk vindt en wat werkt voor je gezelschap.

DIY: Oud & Nieuw gespreksstarters (gratis printable)

Wat zijn jullie plannen voor Oud & Nieuw?Categorieën: DIY, To Do
Tags: ,2 reacties op “DIY: Oud & Nieuw gespreksstarters (gratis printable)”

    December 30, 2019

    Oooh wat leuk! Dit lijkt een beetje op het concept van de kletspot, maar die potten zijn best wel duur. Het is veel voordeliger om zoiets zelf te maken! Ik vind zulke kaartjes altijd wel leuk en zeker op plaatsen waar je weinig mensen kent! Voor Oud en Nieuw heb ik ze niet nodig, maar ik ga ze zeker printen voor een andere gelegenheid!    January 2, 2020

    […] Margot van My Simply Special zag ik deze toffe gespreksstarters passeren. Aangezien er geen familiefeesten meer op de planning staan zal ik de vragen op de […]


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie