Groetjes uit Frankrijk! - My Simply Special
21/09/2015

Dagboek: vakantie

Hey, er staat geen dagboekpost online? Dat klopt! Wie me op Instagram volgt heeft het misschien al gezien, maar ik geniet op dit moment samen met Romano van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk!

Ik heb overwogen om gewoon tijdens mijn vakantie een dagboekpost te maken, maar ik was zo toe aan vakantie dat ik besloten heb om mijn best te doen even echt niet te werken tijdens deze dagen. Ik ben de laatste twee jaar een paar keer op vakantie geweest (vooral weekendjes weg), maar de laatste keer dat ik langer dan drie dagen niks aan werk deed was begin 2014. Tijd voor een echte vakantie dus!

Gelukkig heb ik lekker vooruit kunnen werken en er komt dus gewoon elke dag een post online. Oh, en ik lees jullie leuke comments natuurlijk ook. Daar word ik altijd vrolijk van! Ben je benieuwd wat we uitspoken in Frankrijk? Neem dan een kijkje op Instagram en volgende week kunnen jullie een dagboekpost vol vakantiefoto’s verwachten. Ook leuk toch?

En Nala? Die wordt lekker verwend door de mensen die nu op ons huis passen. (Nu maar hopen dat ze niet al te ondeugend is.)

Zijn jullie nog op vakantie geweest deze zomer?Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:4 reacties op “Groetjes uit Frankrijk!”
  Siska

  September 21, 2015

  Haha doe je goed! Eindelijk echt vakantie! Enjoy mop  September 21, 2015

  Geniet ervan! Het is soms echt nodig om even helemaal los te komen.  September 21, 2015

  Geniet ervan!  September 23, 2015

  Veel plezier !


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie