Ik ben jarig! - My Simply Special
11/09/2013

Ik ben jarig!

Ja, vandaag is mijn 25ste verjaardag! Wat is het afgelopen jaar ontzettend snel voorbij gevlogen. Ik heb echt het gevoel dat ik vorige maand pas 24 werd. Tijd om eens terug te kijken wat er dit jaar allemaal gebeurt is (in willekeurige volgorde).

||  Op 6 februari stond mijn eerste post op My Simply Special! Ik was al een hele tijd aan het overwegen of ik een blog zou starten en dit jaar besloot ik het gewoon te doen. En wat ben ik daar blij mee! Ik vind het zo leuk om te doen, echt de perfecte manier om lekker creatief bezig te zijn. En weet je waar ik helemaal blij van wordt? Alle reacties! Ik lees ze altijd met een grote glimlach op mijn gezicht! Dankjulliewel!

||  Romano brak zijn pols en liep 3 maanden met gips rond.

Ik ben jarig!||  Samen met mijn moeder ben ik een heerlijk weekje naar Eilat geweest. Even lekker ontspannen en genieten van de zon. Daarnaast zijn Romano en ik met mijn familie een weekend naar Frankrijk geweest en met zijn familie een weekend naar de Ardennen. Gezellig! Samen zijn we ook nog even lekker 5 dagen naar Frankrijk geweest aan het begin van deze zomer en nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor onze vakantie naar Amerika!

||  Leuke dagen/avonden met vrienden en vriendinnen.
 
||  In september besloten mijn vriend en ik samen te gaan wonen! Stiekem woonde we al praktisch samen maar toen besloten we er echt voor te gaan. Zijn appartement werd leeggehaald en ik maakte in mijn appartement ruimte voor hem. Zo fijn om lekker veel samen te kunnen zijn!
 
Ik ben jarig!
 
||  In november vierden Romano en ik samen onze 24e verjaardag (hij is op 4 november jarig) en het feit dat we samen waren gaan wonen. Goed, mijn verjaardag was al weer even geleden, maar eerder kon het niet. Wat een gezellige avond was dat! We kregen een hele mooie zelfgemaakte taart van de zusjes van Romano, we hebben fijn bachata gedanst samen en er waren allemaal lieve mensen. We hebben zo ontzettend genoten van die avond!
 
||  Minder leuk is dat ik dit jaar ziek ben geworden. Begin oktober stortte ik volledig in en een hele tijd kon ik bijna niks. Op den duur werkte ik weer een uur of zes per dag, maar helaas ging dat niet goed en viel ik terug. De stijgende lijn kreeg ik alleen niet meer te pakken en we besloten dat ik even helemaal zou stoppen met werken zodat ik kon uitrusten en focussen op beter worden. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en nog steeds ben ik ziek. Heel frustrerend maar ook een leerzame ervaring. Ik heb nog wel even te gaan voor ik weer echt de oude ben, maar ik ga ervoor!
Ik ben jarig!

||  We woonden nog geen jaar samen, maar begin juni verhuisden we samen om dichter bij Amsterdam te zijn. Zo kunnen we allebei makkelijker naar kantoor. 
 
||  Fijne avonden samen met Romano films kijken. Op de bank of lekker naar de Pathé.
 
Ik ben benieuwd naar wat het komende jaar me allemaal gaat brengen!

 Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:5 reacties op “Ik ben jarig!”

  September 11, 2013

  Die eerste foto is prachtig! Je shined helemaal Gefeliciteerd met je verjaardag! Liefs  September 11, 2013

  Wat een mooie foto’s, gefeliciteerd :3


  Kim

  September 11, 2013

  Ik kom hier vandaag voor het eerst op je blog maar: gefeliciteerd madam!


  robin

  September 11, 2013

  gefeliciteerd!  September 18, 2013

  Ik was even aan het blogsnuffelen en kwam jou tegen
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  Als cadeautje voeg ik je toe aan:
  Je blog in Mijn Favorieten
  Twitter
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Pinterest

  Ik wens je nog vele jaren

  Liefs
  Marjolein


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie