Look: 'All that glitters' - My Simply Special
14/08/2013

Look: 'All that glitters'

Tegenwoordig gebruik ik heel vaak een gelliner om mijn ogen meer te laten spreken. Het werkt fijn en je kan er mooie strakke lijnen mee trekken. Maar! Afwisseling is wel eens goed. Tijd dus  om weer eens een oud en vertrouwd oogpotlood te pakken en een wat zachtere look te maken!

Look: 'All that glitters'

Ik koos voor een oogpotlood van Pupa (nummer 19) die ik vroeger erg vaak gebruikte. Het is een mooie, donkere, grijsbruine kleur met een klein beetje een gouden glans. Dit potlood bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek, in mijn arcadeboog en langs de wimper rand, maar alleen de buitenste helft. Vervolgens pakte ik een oogschaduwkast en vervaagde ik de lijnen.

Look: 'All that glitters'

Tijd voor oogschaduw! Ik begon met het aanbrengen van MAC Shroom onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Daarna pakte ik ‘All that glitters’ van MAC, een beige kleur met gouden parelmoerglans. Deze bracht ik aan over heel mijn ooglid en door het oogpotlood wat ik al aangebracht had krijg je meteen een kleurverloop.

Look: 'All that glitters'
Om wat meer diepte te creëren heb ik een donkerbruine oogschaduw (MAC Bronze) aangebracht op de plekken waar ik begonnen was met het potlood. Even goed blenden, nog een beetje extra oogpotlood langs de wimper rand en onder je oog (niet helemaal tot de binnenste ooghoek) en voilà!
Look: 'All that glitters'

Verder heb ik de volgende producten gebruikt:

 • Maybelline New York Superstay foundation (010 ivory & 040 fawn)
 • Rituals concealer (#2)
 • MAC powder blush (Style)
 • Bobbi Brown Shimmer Brick (Nectar)
 • Too Faced Shadow Insurance
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Rituals Natural Eyebrow Pencil (Line Up)
 • Clinique Chubby Stick (08 Graped-Up)


Wat gebruiken jullie liever gelliner of oogpotlood?Categorieën: Beauty
Tags: ,12 reacties op “Look: ‘All that glitters’”

  August 14, 2013

  Wat een prachtige look!


  Joyce

  August 14, 2013

  wat mooi zeg!  August 14, 2013

  Wat een super mooie look!


  robin

  August 14, 2013

  wat een prachtige look! het laat je ogen echt heel mooi uitkomen.  August 15, 2013

  Staat je goed deze look! En wat een mooie foto’s. Waar bewerk je ze mee als ik vragen mag?


  Margot // MySimplySpecial
  August 15th, 2013


  Dankjewel! Ik gebruik Photoshop om de foto’s bij te snijden en de belichting aan te passen.  August 15, 2013

  Staat je mooi zeg! Ik gebruik altijd oogpotlood eigenlijk maar vind dit echt prachtig!  August 15, 2013

  Wauw erg mooi!!  August 15, 2013

  Wauw, wil je die ooglook ook bij mij doen? Echt mooi!  August 17, 2013

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.  August 18, 2013

  Mooie look!  August 18, 2013

  Wauw. Mac oogschaduws zijn toch wel echt heel erg mooi! Wat een mooie look!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie