Look: 'Argyle pink' - My Simply Special
16/10/2013

Look: 'Argyle pink'

Ik ben gek op oogschaduw in natuurlijke tinten. Verschillenden kleuren bruin en taupe met hier en daar van warmere koper en goud tinten gebruik ik dan ook vaak. Vandaag leek het me tijd voor wat anders, dus ik besloot een look te maken met het Shimmer Cubes Palette nummer 07 van The Body Shop. Het resultaat is een zachte, roze look.

Look: 'Argyle pink'

Deze look is eigenlijk vrij simpel. Ik begon met het aanbrengen van een oogschaduwbasis. Ik koos voor de mooie Candlelight versie van de Shadow Insurance van Too Faced. Een hele fijne basis die meteen zorgt voor een mooie glans. Om de glans wat te versterken bracht ik MAC Shroom aan in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen.

Look: 'Argyle pink'

Look: 'Argyle pink'

Vervolgens pakte ik de Shimmer Cubes erbij en bracht ik Argyle pink over mijn hele ooglid aan. Om het af te maken heb ik mijn arcadebook en de buitenste ooghoek aangezet met de grijze kleur ‘Ruby’.

Look: 'Argyle pink'

Verder heb ik de volgende producten gebruikt:
 • Bourjois Healthy Mix foundation (N53 light beige)
 • MAC mineralize skinfinish (medium)
 • Rituals concealer (#2)
 • MAC powder blush (Peachykeen)
 • Bobbi Brown Shimmer Brick (Nectar)
 • Too Faced Shadow Insurance (Candlelight)
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Rituals Natural Eyebrow Pencil (Line Up)
 • Clinique Chubby Stick (08 Graped-Up)

  Look: 'Argyle pink'

  Gebruiken jullie vaak een roze oogschaduw?  Categorieën: Beauty  8 reacties op “Look: ‘Argyle pink’”

   October 16, 2013

   Wauw prachtige ooglook ik moet ook echt wel zeggen dat je mooie ogen hebt hoor, mijn ogen zijn niet zo heel erg groot en als ik oogmake-up op doe zie je er praktisch niks van.
   Liefs, Demi   October 16, 2013

   Mooie look heb je gemaakt!   October 17, 2013

   Heel erg mooi! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit roze oogschaduw.   October 17, 2013

   Ik hou van roze!! dus ja ik gebruik ook wel eens roze oogschaduw
   Het staat je erg goed!! moet je vaker dragen
   ik ga meestal voor zo’n roze zachte look in januari en februari… in de herfst draag ik meer herfst tinten en rond december meer romantische warme kleuren en wanneer je in januari en februari zit heb je meestal veel sneeuw en grauw koud vervelend weer en ik pas dan altijd deze look toe om het allemaal wat liever en cute te maken, mooie witte sjaal erbij en van de kou heb je al roze wangetjes   October 17, 2013

   Staat je echt superleuk!

   Liefs, Liese
   Cats & Dresses   October 18, 2013

   super mooie look! bij mij staat het altijd een beetje raar als ik alleen mascara op mijn bovenste wimpers doe (vind ik dan :P) maar bij jou geeft het echt een super mooi effect.


   Margot // MySimplySpecial
   October 19th, 2013


   Vroeger droeg ik ook altijd mascara op mijn onderste wimpers, maar tegenwoordig vind ik het mooier zonder. M’n ogen lijken daardoor wat opener denk ik. Alleen als ik voor een hele donkere look ga, gebruik ik een beetje potlood en mascara onder m’n ogen.   October 19, 2013

   Mooie look!


  Een reactie vind ik leuk!

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


  Reactie