Look: 'Expensive Pink' - My Simply Special
03/07/2013

Look: 'Expensive Pink'

Een van mijn favoriete oogschaduws van MAC is de kleur Expensive Pink. Het is een hele interessante, moeilijk omschrijfbare kleur, maar hij is zo mooi! Volgens MAC is het ‘roze met duo-chroomkleur’ met een ‘fluwelig parelmoer’ finish. Zelf vind ik het een combinatie van roze, goud en koper. Kijk je mee naar de look die ik ermee maakte?

Look: 'Expensive Pink'
Om deze look te maken heb ik eerst MAC Shroom onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek aangebracht als higlighter. Vervolgens heb ik Expensive Pink over mijn hele ooglid en in mijn arcadeboog aanbracht.Om het geheel wat meer diepte te geven heb ik in mijn buitenste ooghoek en langs mijn wimpers nog een donkere kleur toegevoegd. Ik koos voor MAC Bronze. 
Look: 'Expensive Pink'
Links boven in zie je Shroom. Helaas al bijna op, maarja ik gebruik die kleur ook erg vaak. Op de bovenste rij, derde van rechts die je Expensive Pink en meteen rechts daarnaast Bronze.
Look: 'Expensive Pink'
Look: 'Expensive Pink'
Verder heb ik de volgende producten gebruikt:

 • Maybelline New York Superstay foundation (010 ivory & 040 fawn)
 • Rituals concealer (#2)
 • MAC powder blush (Style)
 • Bobbi Brown Shimmer Brick (Nectar)
 • Too Faced Shadow Insurance
 • MAC fluidline (Dipdown)
 • MaxFactor Masterpiece mascara (bruin)
 • Rituals Natural Eyebrow Pencil (Line Up)
 • Rituals Cream & Care lipstick (Sandy Sheer)
Look: 'Expensive Pink'

Wat is jou favoriete oogschaduw?Categorieën: Beauty
Tags: ,8 reacties op “Look: ‘Expensive Pink’”

  July 3, 2013

  Echt een hele mooie ooglook en wat een prachtige blauwe ogen heb je zeg! X
  Dankjewel!  July 3, 2013

  Wauw echt een heel erg mooie kleur oogschaduw inderdaad! Staat je heel goed.  July 3, 2013

  Mooie look, heel fijntjes!  July 4, 2013

  Wat een mooie ooglook!  July 4, 2013

  Wauw wat een mooie ooglook, je ziet er echt heel erg mooi uit, stralend :)! Love it!
  Mijn favoriete oogschaduw zijn de kleuren in het Naked2 pallette. Ik kocht deze vorig jaar in Parijs samen met mijn zussen (we kochten er alle 3 1 haha!) en we zijn er allemaal zo blij mee. Ik draag deze oogschaduw echt bijna elke dag! Love it!

  Veel liefs van Rosie  July 5, 2013

  Erg mooie kleuren,in combinatie met de ooglook staat het heel mooi.
  Mijn favoriete oogschaduw is “Fireside” (mineralize eye shadow van MAC) hij heeft zo`n aparte glans en elke keer dat je er van een andere kant op kijkt heeft het weer een andere kleur tint. Ik gebruik de kleur niet dagelijks maar wel heel veel  July 15, 2013

  wauw,echt super mooi gedaan!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie