Mijn favoriete nieuwe producten van 2013 - My Simply Special
25/12/2013

Mijn favoriete nieuwe producten van 2013

Ik ben gek op fijne beautyproducten (en kleding en accessoires en kookspullen en decoratie items en en en…) maar niet alles wat ik probeer vind ik even fijn. Benieuwd naar wat mijn favoriete nieuwe producten zijn van het afgelopen jaar? Nou, daar was ik snel uit hoor! Kijk je mee? Oh en fijn kerstdagen allemaal! Geniet ervan!

Mijn favoriete nieuwe producten van 2013
Laten we beginnen met twee recente aanwinsten. Het Naked 2 pallet van Urban Decay en de starter set van Sensationail zag je al langs komen in mijn Amerika shoplog. Dure items die al een tijd op mijn wishlist stonden. Heb ik er spijt van dat ik ze gekocht heb? Absoluut niet! Naked 2 is een geweldig pallet en de Sensationail nagellak zorgt ervoor dat ik mijn nagellak eindelijk eens langer dan 2 dagen netjes blijft zitten. Ik ben fan!

Mijn favoriete nieuwe producten van 2013
De VisaPure is zo’n item wat ik regelmatig op blogs langs zag komen (net als Sensationail trouwens) en waar ik steeds nieuwsgieriger naar werd. Mijn huid is het laatste jaar erg onrustig geweest doordat ik ziek ben en ik was op zoek naar iets wat me kon helpen. Toen ik ontdekte dat je de VisaPure in combinatie met een Vogue abonnement relatief goedkoop (nog steeds duur, maargoed) kon krijgen besloot ik ervoor te gaan. Drie keer raden? Ook hier heb ik geen spijt van! Ik gebruik dit apparaatje dagelijks, hij gaat standaard mee op vakantie en ook mijn vriend is fan!

Mijn favoriete nieuwe producten van 2013
Als je mijn blog al wat langer volgt dan herinner je je mijn reviews over deze producten misschien nog wel. Twee producten die zo heerlijk ruiken! Miss Dior is echt een van mijn favo parfums en de Cinnamon Buns douchegel van Philosophy ruikt om op te eten zo lekker!

Mijn favoriete nieuwe producten van 2013

Om af te sluiten heb ik nog twee producten uitgekozen die ik ook in Amerika gekocht heb. Nars Orgasm en Nars Albatross zijn van die producten die veel bloggers in hun stash hebben liggen en waar iedereen enthousiast over is. En ja, ik sluit me daar heel graag bij aan! Wat een mooie producten! Ik ben nu dus wel heel nieuwsgierig naar de andere blushes van Nars.

Wat zijn jou favoriete nieuwe producten van 2013?Categorieën: Beauty8 reacties op “Mijn favoriete nieuwe producten van 2013”
  Tr3nDyGiRL Fashion Blog

  December 25, 2013

  With all good wishes for a brilliant and happy Christmas season, hope things are going all right with you.
  tr3ndygirl.com  December 25, 2013

  Wat een mooie producten!


  Sabine Poort

  December 26, 2013

  Mooie producten, vooral de make-up!  December 27, 2013

  Zoals de andere al zeggen: hele mooie producten. Ik kan me goed voorstellen dat dit je favorieten zijn. Mooi gefotografeerd ook X  December 31, 2013

  Je hebt echt allemaal van die hebbedingetjes uitgekozen! Vooral de Nars make-up, wauwie!


  Irene Niec

  January 5, 2014

  Fijne producten allemaal, vooral de Miss Dior en de Cinnamon Buns douchegel zijn super zalig.  January 5, 2014

  Hele mooie producten! Het Naked palette is mijn favoriet uit dit lijstje.  January 9, 2014

  Mooie producten! Miss Dior is een heerlijk geurtje


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie