Mijn favoriete 'quick fix' haarproducten - My Simply Special
06/08/2014

Mijn favoriete 'quick fix' haarproducten

In films is het heel normaal om wakker te worden met een perfect kapsel. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar dat geluk heb ik helaas niet. Uitgebreid mijn haar wassen, drogen en stylen is erg leuk, maar kost ook best wel wat tijd. En laat ik ‘s ochtend nou vaak net wat tijd te kort komen. Met wat fijne haarproducten kan je een ontploft kapsel gelukkig best omtoveren tot iets toonbaars. Ik laat jullie mijn favorieten zien!

Mijn favoriete 'quick fix' haarproducten

Droogshampoo, wat een geweldige uitvinding! Geen tijd of zin om je haar te wassen? Even sprayen bij de wortels, met je handen door je haar woelen en je haar ziet er weer schoon uit! De droogshampoo’s van Batiste zijn er in verschillende geuren en varianten en laten geen witte waas achter.

Product: Droogshampoo, cherry
Merk: Batiste
Inhoud: 200 ml
Prijs: 4,79 euro
Te koop: Bij het Kruidvat
 
Mijn favoriete 'quick fix' haarproducten
 
Mijn haarpunten zien er soms uit als een bosje stro, vooral als ik de dag daarvoor mijn haar opgestoken heb gehad. Niet zo charmant! Als ik deze lichte ‘conditioning spray’ van Aussie op de punten spray, dan ziet mijn haar er daarna weer gladder en zachter uit. Oh! En het ruikt meteen heerlijk, ook niet onbelangrijk.
 
Product: Miracle Recharge, moisture
Merk: Aussie
Inhoud: 250 ml
Prijs: 5,84 euro
Te koop: Bij bijvoorbeeld FeelUnique.com
 
Mijn favoriete 'quick fix' haarproducten
 
Heb je lekker liggen draaien en keren in bed? Dan mag je haar best even goed geborsteld worden. Deze grote borstel van The Body Shop maakt dat ik daar in een paar seconden mee klaar ben, dus ik gebruik ‘m graag. Hij ligt lekker in de hand en is zacht voor je hoofdhuid. Fijn!
 
Product: Bamboo large paddle brush
Merk: The Body Shop
Prijs: 12,50 euro
Te koop: Bij The Body Shop
 
Mijn favoriete 'quick fix' haarproducten
 
Welke producten gebruiken jullie om je haar weer in model te krijgen na het slapen?
 
 Categorieën: Beauty9 reacties op “Mijn favoriete ‘quick fix’ haarproducten”

  August 6, 2014

  Oh, die condition spray klinkt heel erg goed! Ik gebruik graag een beetje volumepoeder of droogshampoo, een beetje olie voor in de punten en mijn tangle teezer!  August 6, 2014

  Droogshampoo is inderdaad een uitvinding! De producten van Aussie zijn ook heerlijk, ken deze spray nog niet, maar klinkt goed!  August 6, 2014

  Die droogshampoo is inderdaad erg fijn!  August 6, 2014

  Producten van Aussie en Batiste wil ik nog proberen.  August 6, 2014

  Mijn favo producten voor een quick fix zijn ook droogshampoo, R&B van Lush en volumepoeder. Works every time  August 6, 2014

  Leuk heb nog geen ervaring met al deze producten maar ze lijken me wel allemaal fijn, zeker die van Aussie  August 7, 2014

  Ik verzorg me haar meestal voor het slapen gaan, erna doe ik er eigenlijk niet zoveel in pas weer in de middag, heb ook een heel ander type haar!  August 7, 2014

  Oh de Batiste droogshampoo, mijn eeuwige liefde! Leuke blog heb je, ik ga je volgen!


  Siska

  August 25, 2014

  I love aussie, ik was ook enorm blij dat de etos dit nu ook ging verkopen. Ik kwam het alleen tegen in het buitenland namelijk.
  Deze spray van aussie kon ik nog niet, daar komt hopelijk snel verandering in….ik ben nog steeds op zoek naar de wondermiddelen voor onhandelbaar haar.
  Dus bedankt!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie