Mijn favorieten - augustus 2018 - My Simply Special
31/08/2018

Mijn favorieten - augustus 2018

Welke producten vind ik fijn om te gebruiken en wat voor nieuwe items heb ik gekocht? In deze post deel ik mijn favorieten van augustus. Geen lange reviews, maar lekker kort en bondig!

Mijn favorieten - augustus 2018

Apple Bandit Cider

Vandaag begin ik met een food-item! Een tijdje terug bestelde Romano ergens een appelcider. Ik nam een slokje en vond het verrassend lekker! Zoet, fris en geen overheersende alcohol-smaak. Inmiddels halen we af en toe een paar flesje van Apple Bandit in huis voor in het weekend. Je hebt twee varianten. De ‘Juicy’ is zoeter, een soort appelsap voor volwassener. De ‘Classic’ is was droger en minder zoet en vind ik wat meer een echt drankje, als jullie snappen wat ik bedoel. Welke ik het lekkerst vind? Dat hangt een beetje van mijn bui af.

Mijn favorieten - augustus 2018

Levi’s jeans

Dan gaan we over op fashion. Ik heb voor mijn zwangerschap mijn eerste Levi’s gekocht en inmiddels ben ik helemaal om. Ik heb namelijk vier exemplaren van de “710 Super Skinny” in huis en het zijn mijn favoriete broeken. Ik heb een zwarte, grijze, donkerblauwe en zelfs een lichtblauwe. Dat laatste is nieuw voor mij, aangezien ik al jaren alleen donkere jeans draag (of echt een kleur zoals rood). Ze worden verkocht in verschillende lengte maten en zitten mooi strak zonder dat ze oncomfortabel worden. Ze zitten juist echt heel fijn! Bij een vriendin van mij lopen ze wat meer uit (ze is er dus minder tevreden over), maar ik kan er niks negatiefs over zeggen. Ik wil er meer!)

Mijn favorieten - augustus 2018

oNecklace kettingen

Ik krijg wel vaker aanvragen voor samenwerkingen, maar lang niet alles past bij mij en mijn blog. Toen ik benaderd werd door iemand van oNecklace werd ik toch wel nieuwsgierig, want ik hou nou eenmaal van mooie sieraden. Uiteindelijk heb ik twee zilveren kettingen uitgezocht waar ik erg blij mee ben. De eerste is zogenaamde ‘bar necklace‘. Hier is een hoop keus in, maar ik ben voor de chevron versie gegaan met een steentje erin. Je kan kiezen voor je geboortesteen, of gewoon een kleur die je leuk vindt. Dat laatste heb ik ook gedaan. De tweede ketting komt uit de ‘roman numeral‘ collectie en hier is Liams geboortedatum in uitgesneden. Ik vind het mooi dat het niet meteen duidelijk is wat er staat, maar dat het voor mij wel een betekenis heeft.

Ons nieuwe huis #11: Woonkamer progress

IG PS-1201

Over naar de interieuritems. Oké, dit is misschien niet echte een item, want ik wil onze blauwe muur als favoriet noemen. Zeker nu het (helaas helaas) toch weer vroeger donker aan het worden is, merk ik dat die donkere muur heel veel sfeer en warmte geeft. Dat zou je bij blauw misschien niet direct verwachten, maar dat is wel het resultaat. Ik krijg ook af en toe de vraag welke kleur het precies is, dus bij deze: het is IG PS-1201 van Karwei!

Mijn favorieten - augustus 2018

Tuinstoelen

Als laatste heb ik nog een nieuwe aanwinst, want we hebben eindelijk stoelen voor in de tuin. Na lang twijfelen zijn we toch voor de kuipstoeltjes gegaan. Die zien er leuk uit, maar zitten ook erg lekker, zonder dat je er kussens bij moet pakken. Dat scheelt weer gedoe en ruimte in de schuur. We bestelden ze trouwens bij Blokker en ze zijn makkelijk in elkaar te zetten. Doordat het onderstel weer los te halen is, kan ik die in de toekomst altijd nog opknappen of een andere kleur geven als het hout gaat verweren. 

Wat zijn jullie favorieten van de laatste tijd?Categorieën: My Life, Persoonlijk4 reacties op “Mijn favorieten – augustus 2018”

  January 20, 2020

  Halen jullie de tuinstoelen na de zomer uit elkaar en zetten jullie ze binnen?

  Groetjes,
  Renske


  MySimplySpecial
  January 20th, 2020


  Nee dat doen we niet


  Renske
  January 20th, 2020


  Oké, bedankt voor je reactie.
  Blijven ze wel mooi ondanks dat ze in weer en wind staan?


  MySimplySpecial
  January 21st, 2020


  Tot nu toe wel, maar staan nog geen jaren buiten.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie