Mijn to-do lijst voor 2018 - My Simply Special
15/01/2018

Mijn to-do lijst voor 2018

Ik hou niet zo van goede voornemens, dus daarom maakte ik twee jaar geleden voor het eerst een ‘to-do lijst’ met leuke plannen voor dat jaar. Dat klinkt veel beter, toch? Vandaag wil ik terugblikken op mijn lijstje van vorig jaar. Wat heb ik daarvan waar kunnen maken? En uiteraard deel ik mijn to-do’s voor 2018!

DIY: Bijtring

Mijn to-do lijstje van 2017

#1: Ik wil verder experimenteren met het maken van verse pasta. –> Haha, nou we beginnen goed, want dat is er dus helemaal niet van gekomen. En dat terwijl ik een gaaf opzetstuk voor mijn KitchenAid heb liggen, waarmee ik makkelijker deeg uit kan rollen. Shame on me!

#2: Geurkaarsen maken met een vriendin. –> Dit punt staat al veel langer (echt al jaren) op mijn lijstje en afgelopen november was het dan eindelijk zo ver.

#3: Verhuizen en ons huis leuk inrichten. –> De bouw van ons huis heeft wat langer geduurd dan verwacht, dus dit is helaas in 2017 niet gelukt.

#4: Zo veel mogelijk kunstschaatsen. –> Aan het begin van vorig jaar heb ik, ondanks mijn zwangerschap, zo veel mogelijk geschaatst. Pas toen het seizoen afgelopen was en mijn buik groter begon te worden, stopte ik. Ik hoopte wel om aan het eind van het jaar weer te beginnen, maar door mijn bekkeninstabiliteit en de drukte rondom ons nieuwe huis is dat er niet meer van gekomen.

#5: Weer wat vaker video’s maken en delen. –> Ja, dat is zeker gelukt! (Kijk maar.)

#6: Iets vaker iets met textiel maken. Een clutch bijvoorbeeld. –> Ook dat is goedgekomen. Ik heb dan wel geen clutch gemaakt, maar wel een hoop dingen voor Liam. Van een babynestje en dekentjes tot een speendoekje (die hij dan weer niet gebruikt), een mandje en een bijtring.

#7: Vóór de verhuizing op vakantie met Romano. –> Toen ik dit punt op mijn lijstje zette, wist ik al dat ik zwanger was. Ik kon het toen nog niet delen, maar hier had eigenlijk moeten staan: vóór de bevalling op vakantie met Romano. Dat is gelukkig gelukt, want we zijn op ‘babymoon‘ geweest naar Tenerife.

#8: Een weekendje weg met vriendinnen. –>  Yes, ik ben met twee vriendinnen een lang weekend in Barcelona geweest.

#9: Meer oefenen met mijn camera en compleet manual fotograferen. –> Oké, dit lijstje sluiten we af met een dikke fail. Oeps!

Zwangerschapsupdate #14: Week 27 & 28

Mijn to-do lijstje voor 2018

#1: Nog meer geurkaarsen maken en experimenteren met andere geuren. (Mijn handen jeuken echt om van elk leeg potje een geurkaars te creëren.)

#2: Eten bij onze trouwlocatie en met z’n tweetjes in een hotel daar in de buurt slapen. (We hebben een diner gewonnen, maar Liam een nachtje uit handen geven vind ik best spannend.)

#3: Het kunstschaatsen weer oppakken.

#4: Met Liam op vakantie. (Dat gaat in elk geval goed komen, want we gaan dit jaar met Romano’s familie naar Suriname! Daarnaast wil ik graag ook nog een keer met z’n drietjes weg.)

#5: Van ons nieuwe huis een thuis maken.

#6: Verse pasta maken. (Ik ga gewoon weer een nieuwe poging doen.)

#7: Een slipcursus volgen. (Dit staat al heel lang op mijn bucket list en nu met Liam in de auto vind ik het een nog beter idee.)

#8: In het voorjaar met Liam naar een geitenboerderij om de baby geitjes te aaien.

Plog: De voorschouw van ons nieuwe huis

Welke leuke dingen staan er op jullie lijstje voor 2018?Categorieën: My Life, Persoonlijk3 reacties op “Mijn to-do lijst voor 2018”

  January 15, 2018

  Ohh leuk, die geitenboerderij! Sowieso vind ik al die kinderdingen zelf hartstikke leuk haha.

  Mijn lijstje:
  – elke week een blogje
  – meer diy (ik ga deze week geurkaarsen maken dankzij jouw blog!)
  – met ons gezinnetje naar Ibiza en naar de broer van mijn vriend in Turkije
  – elke week een vegetarisch dagje
  – lekker veel naar buiten met Jad
  – en als we eenmaal een prettig ritme hebben met zn 3en: weer gaan dansen


  Bo

  January 16, 2018

  Leuk hoor!
  Heb het ook niet met voornemens maar meer wat wil ik.

  Ik wil lief zijn voor mezelf.
  Ook ik heb nu na 1,5 jaar nog last van mijn bekkeninstabiliteir. Eindelijk kan ik zeggen dat ik me iets beter voel. Ik ga vaker met mijn zoontje op stap en dit weekend met hem samen naar Amsterdam!


  MySimplySpecial
  January 18th, 2018


  Oef, dat is een lange tijd om last te hebben van je bekken. Hopelijk herstel je snel volledig. Veel plezier in Amsterdam!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie