My Simply Special bestaat 1 jaar! - My Simply Special
06/02/2014

My Simply Special bestaat 1 jaar!

Vandaag even een extra berichtje, want My Simply Special bestaat vandaag precies een jaar! Iets meer dan een jaar geleden besloot ik na lang twijfelen eindelijk gewoon te beginnen. Op 6 februari 2013 kwam mijn eerste korte berichtje online, twee dagen later verscheen mijn eerste echte post en dit verjaardagsbericht is gewoon alweer nummer 236! Wat gaat het toch ongelofelijk snel. Cliché, maar waar!

Nog steeds ben ik Romano dankbaar dat hij me heeft aangemoedigd gewoon te starten. Bloggen is voor mij een heerlijke manier om creatief bezig te zijn. Ook nu ik ziek ben kan ik dat gewoon lekker op mijn eigen tempo doen en op de momenten dat ik me goed voel.

In dit jaar heb ik een wekelijkse structuur ontwikkeld met vaste dagen voor dagboek, quote, beauty en lifestyle artikelen. In het komende jaar hoop ik hier een leuke nieuwe categorie aan toe te voegen, maar daar ga ik verder nog niks over verklappen. Ook wil ik graag met filmpjes gaan beginnen en dat vind ik best spannend!

Voor ik af ga sluiten wil ik jullie allemaal nog bedanken voor het lezen van mijn blog! Ook voor alle comments ben ik erg dankbaar, ze zijn zo ontzettend leuk om te lezen! Zien dat mijn blog gewaardeerd wordt doet me goed!

Waar zouden jullie filmpjes over willen zien op My Simply Special?

Bron: fotoCategorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:12 reacties op “My Simply Special bestaat 1 jaar!”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie