Dagboek: nieuw design! - My Simply Special
16/06/2014

Dagboek: nieuw design!

Is het jullie al opgevallen dat My Simply Special er anders uitziet? Ik ben inmiddels al een tijd een het bloggen en vond het tijd om van Blogger over te stappen naar WordPress (comments achter laten is nu veel makkelijker!). Bij zo’n overstap hoort natuurlijk ook een mooie, nieuwe en wat professionelere look gemaakt door Angelina. Mooi he? Ik ben er in elk geval erg blij mee! Ik ben nog bezig met wat technische dingetjes en het kan zijn dat er hier en daar iets niet klopt of niet werkt. Mochten jullie zoiets tegenkomen, laten jullie dan een comment achter? Dan kan ik het oplossen. Ik heb trouwens ook mijn About pagina aangevuld met een overzicht van wat je wanneer op My Simply Special kan verwachten. Goed, tijd voor mijn foto’s van deze week.

Dagboek: nieuw design!
Op zondagavond zaten we met familie gezellig in de tuin te eten (een verlate moederdag) toen er ineens een grote hond door de tuin kwam rennen. We jaagden hem weg, maar een kwartiertje later was hij er weer. We ontdekten een briefje met een telefoonnummer aan de halsband en konden zo het baasje bellen. Ja deze hele lieve hond was iets te enthousiast door het bos gaan rennen en zijn baasje kwijtgeraakt.

Dagboek: nieuw design!
Op maandag werd mijn haar geknipt en ging ik even snel langs de gamma voor wat schroeven, haakjes en pluggen.

Dagboek: nieuw design!

Op maandag voelde ik me al niet helemaal fit, maar op dinsdag ging het echt mis. Het resultaat? Een dagje werken vanuit bed.

Dagboek: nieuw design!
Die avond lakte ik mijn nagels maar weer eens. Dat was al weer even geleden.

Dagboek: nieuw design!
Op woensdag verhuisde ik voor de afwisseling maar van mijn bed naar de bank. Romano kwam me wel heel lief opvrolijken met dit lekkere taartje.

Dagboek: nieuw design!
Op donderdag voelde ik me nog steeds niet lekker en daarom besloot ik maar buiten op de bank te gaan zitten werken. Een stukje chocola eten is trouwens verassend fijn als je last hebt van je keel.

Dagboek: nieuw design!
Ja hoor, ik sta even op en Nala pikt mijn plek in. Schattig beest!

Dagboek: nieuw design!
Fijne drop voor als je keelpijn hebt!

Dagboek: nieuw design!
Ik bestelde een hoes voor onze nieuwe tuinset. Even testen of de maat goed is.

Dagboek: nieuw design!
Op donderdagavond was ik te moe om nog te lezen, dus besloot ik maar weer eens een film te kijken. Dit was Endless Love.

Dagboek: nieuw design!
Even door een woontijdschrift bladeren. Deze rekken vind ik wel erg leuk!

Dagboek: nieuw design!
Op vrijdagavond trok ik voor het eerst in een paar dagen weer normale kleren aan en ging ik met Romano naar de bios (X-men). Even het huis uit!

Dagboek: nieuw design!
En ja hoor, de bioscoop was uitgestorven. Ik geloof dat we met z’n achten in deze zaal zaten uiteindelijk. Heerlijk! (Nee, we zijn geen voetbal fans…)

Dagboek: nieuw design!
Ook erg fijn spul als je last hebt van je keel!

Dagboek: nieuw design!
Op zaterdag ben ik op de fiets gestapt en naar de fysio gegaan. Mijn rug zit namelijk helemaal vast door het vele liggen. Daarna weer naar huis en terug mijn bed in. Fietsen valt weer even zwaar.

Dagboek: nieuw design!
Hahah, ja hoor, Nala ligt weer op mijn plekje!

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Wat vinden jullie van de nieuwe look van My Simply Special?

 Categorieën: Dagboek, My Life7 reacties op “Dagboek: nieuw design!”
  Melanie

  June 16, 2014

  Ik vind je lay-out heel mooi. Leuke diary ook  June 16, 2014

  Ik vind je lay-out echt heel mooi geworden! strak en overzichtelijk. Top!


  Petra

  June 16, 2014

  Woeee fijne nieuwe lay out en makkelijker comments achter laten, heerlijk! Boven in dit artikel heb je een klein typfoutje staan: Ik heb trouwens ook mijn About pagina aangevuld met een overzicht van wat je wanneer op My Simply Special kan verachten. Ik neem aan dat je verwachten bedoelt. Alleen omdat je daar nu juist om comments vraagt, haha, sorry!


  MySimplySpecial
  June 16th, 2014


  Haha dankje, heel fijn! Ik ga het meteen aanpassen.  June 16, 2014

  Wat een leuke foto’s.  June 16, 2014

  leuke dairy en leuk om te zien wat je hebt meegemaakt x x http://www.sistersandsisters.com  June 16, 2014

  Ik kom nu voor het eerst op je blog, maar vind het er goed uitzien hoor!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie