No word tag - My Simply Special
28/11/2016

No word tag

Het was mijn bedoeling om vandaag een outfit te laten zien, maar aangezien ik afgelopen week voornamelijk ziek in bed heb gelegen is dat niet helemaal gelukt. In plaats daarvan leek het me leuk om vandaag de ‘no word tag’ voor jullie in te vullen. Ik deel niet zo vaak tags hier, maar deze kwam ik een tijdje terug tegen op 2WMN en ik vond ‘m direct erg leuk. Ik ga dus 10 vragen beantwoorden met alleen foto’s. Best lastig!

Wat is de mooiste plek op aarde waar jij ooit bent geweest?

Onze bruiloft: Bali honeymoon deel 2

Waar gaat jouw eerstvolgende reis naar toe?

DIY: Paspoort hoesje

Wat is jouw favoriete seizoen?

Dagboek: Zomer

Wat doe je het liefst in het weekend?

Dagboek: Spoedpost

Wat was de mooiste dag in je leven?

Onze bruiloft: De grote dag #2

Wat is jouw lievelingseten?

Romano’s lasagne

Wat is jouw lievelingskledingstuk?

Outfit: Naar de kapper

Wat is jouw lievelingsgadget?

Dagboek: Rond onze eerste bruiloft

Waar word je gelukkig van?

Onze bruiloft: De grote dag #3

Wat vind je het leukste aan bloggen?

DIY: Warme plaid

Oh, mijn handen jeuken nu om overal uitleg bij te geven. Nouja, sommige foto’s spreken wel voor zich, maar anderen toch iets minder. Ik ben benieuwd hoe jullie de foto’s interpreteren!Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:1 reactie op “No word tag”

    November 28, 2016

    Waar word je gelukkig van.. die foto en je trouw foto’s zijn echt prachtig! hele leuke tag is dit!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie