Onze bruiloft: Sneak Peak - My Simply Special
17/09/2016

Onze bruiloft: Sneak Peak

Ja, we zijn gewoon echt getrouwd! Vandaag zelfs alweer precies vier weken! Op 20 augustus hebben Romano en ik elkaar het ja-woord gegeven en op 22 augustus stapten we in het vliegtuig naar Bali. Inmiddels zijn we weer een paar dagen terug en proberen we weer in het normale ritme te komen. Oh, en ik probeer er aan te wennen dat ik hem nu mijn man mag noemen. Dat voelt nog best raar hoor! Maar ook heel bijzonder. Voor nu wachten we nog op de foto’s van de fotograaf, maar het leek me leuk om alvast drie foto’s met jullie te delen die we al van hem gekregen hadden. De komende tijd kunnen jullie in elk geval nog heel veel posts verwachten over onze beide bruiloften!

Onze bruiloft: Sneak Peak

Onze bruiloft: Sneak Peak

Ik wordt elke keer helemaal happy als ik naar deze foto’s kijk!Categorieën: My Life, Trouwen
Tags:4 reacties op “Onze bruiloft: Sneak Peak”
  Anita te Gussinklo

  September 17, 2016

  Wat een prachtige foto’s, jullie zagen er echt heel mooi uit.
  Kan niet wachten op meer foto’s.


  MySimplySpecial
  September 19th, 2016


  Dankjewel!


  Lisan

  September 17, 2016

  Aaaaah, wat prachtig!!!! Veelbelovend!  September 17, 2016

  Wat een heerlijke foto’s, prachtig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie