Op mijn wishlist: Beauty - My Simply Special
20/04/2016

Op mijn wishlist: Beauty

Er is een periode geweest dat ik vrij regelmatig nieuwe make-up kocht. Ik las veel beautyblogs en was echt nog aan het zoeken naar wat ik fijn vond. Inmiddels koop ik nog maar zelden iets (afgezien van mascara enzo), maar als ik dan iets koop is het vaak wel een iets duurder item. Die koop ik dan ook niet meteen maar staan eerst een tijdje op mijn lijstje. Benieuwd wat er op dit moment op mijn lijstje staat? Ik laat het zien!

Op mijn wishlist: Beauty

Concealer

Ik gebruik al jaren verschillende concealers van MAC en daar ben ik heel tevreden over. Nu ga ik natuurlijk deze zomer trouwen, dus ik zou het niet erg vinden om een concealer te hebben die mijn blauwe kringen nog wat beter verbergt zonder in de lijntjes te trekken. Ik heb veel goeds gelezen over de Lock-It Concealer van Kat Von D. Hij is bij Sephora te koop voor $25 voor 17 ml. Het vervelende daaraan vind ik dat je moet gokken welke kleur je nodig hebt.

Een andere optie is de Long-Lasting Softening Concealer van Lancome. Die lijkt een vergelijkbaar goede dekking te hebben en kan je hier gewoon in de winkels proberen. Helaas is die met €36 voor 15 ml wel nog een stukje duurder.

Op mijn wishlist: Beauty

Blush

Ik ben al jaren fan van MAC, maar de laatste twee jaar is NARS ook een favoriet geworden, en dan vooral de blushes en highlighters. De laatste jaren heb ik er af en toe iets van gekocht als in Amerika of Frankrijk een Sephora in kon lopen. Inmiddels heb ik weer een nieuw product van NARS op mijn wishlist staan en ik hoop die een keer te kunnen kopen als ik weer een Sephora tegenkom. Waar ik het over heb? De Dual-Intensity Blush in de kleur Frenzy! Dit is een perzikkleurige blush die samen met een gouden glanzende highlighter in een doosje zit. Hij is met €40,50 niet goedkoop, maar hij is natuurlijk wel handig voor op vakantie! (Goed excuus toch?) Hihi, nee ik ben benieuwd of ik Frenzy in het echt net zo mooi vind als op de foto’s van Cynthia.

Op mijn wishlist: Beauty

Lipstick

Nu we het toch over NARS hebben, de meiden van Live Life Gorgeous hebben me nieuwsgierig gemaakt naar de Audacious Lipsticks (€32,50). Ze zijn er zelf zo enthousiast over dat ze alle (!!) kleuren besteld en getest hebben. Er zitten een aantal hele mooie tinten tussen, dus als ik in een Sephora ben wil ik zeker eens verder kijken dan de blushes en highlighters. 

Op mijn wishlist: Beauty

Fixing Spray

Ik gebruik al jaren Fix+ van MAC om mijn make-up te fixeren en om ervoor te zorgen dat het er minder poederig uitziet. Mijn flesje is bijna op en ik ontdekte dat ze inmiddels de naam veranderd hebben. Oh, en blijkbaar is het meer bedoeld als primer dan als fixing spray. Hmm. Tijd dus om eens iets anders te testen. De Mist & Fix van Make Up For Ever schijnt erg fijn te zijn (€26 voor 125 ml) en ook over de De-Slick spray van Urban Decay lees ik goede dingen (€29 voor 120 ml). Die laatste schijnt vooral te helpen tegen het glimmen van je huid en het wegglijden van je make-up. Vooral mijn voorhoofd wil nog wel eens flink gaan glimmen in de loop van de dag, dus ik denk dat ik die De-Slick wel wil proberen.

Zo, het is niet een heel lang lijstje, maar het zijn wel allemaal producten die ik graag wil hebben. Vooral de concealer en de fixing spray lijken me erg fijn (voor als ik ga trouwen) en die blush vind ik prachtig.

Welke make-upproducten staan er op jullie wishlist?Categorieën: Beauty, Body, My Life, Persoonlijk
Tags:1 reactie op “Op mijn wishlist: Beauty”
    Brenda

    April 20, 2016

    Ben ook benieuwd naar de concealer van kat von D,zo jammer dat je inderdaad moet kiezen en hopen dat je de juiste kiest.

    Ben zelf niet zo’n fan van make up forever fixing spray en de-slick deed weinig tegen glimmen.
    Ben zelf fan van smashbox photo finish spray


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie