Op reis met Wanderlust - My Simply Special
06/07/2016

Op reis met Wanderlust

Dat ik gek ben op lezen heb ik jullie vast al vaker verteld. Ik lees eigenlijk voornamelijk romans (daar kan ik zo lekker in verdwijnen) maar zou stiekem best wat meer ‘nuttige’ boeken kunnen lezen. Nu moet ik ook zeggen dat ik eigenlijk bijna alleen maar e-books lees en dat ik me al niet meer kan herinneren wanneer ik voor het laatst door een echte boekwinkel heb gedwaald. (Zo fijn om te doen!) Ach, gelukkig kom ik via internet af en toe ook nog een boek tegen dat ik graag in mijn handen wil hebben en Wanderlust van Anne de Buck is er zo één. Deze ‘urban travel style guide’ staat vol met handige informatie en je krijgt er meteen zin van in vakantie!

Op reis met Wanderlust

Als je regelmatig blogs leest dan heb je vast wel eens van Anne en haar blog Yourlittleblackbook gehoord. Anne is een travelblogger en reist dus de hele wereld over. Nu is ze niet alleen gek op reizen, maar ook op lekker eten. Gelukkig combineren die twee dingen goed en dat zie je ook terug in Wanderlust. Het boek is opgedeeld in vijf hoofdstukken en één daarvan gaat over eten op reis.

Op reis met Wanderlust

Kijk hier zie je de inhoud! Het eerste hoofdstuk is een beetje algemeen en behandelt wat verschillende soorten vakanties. Hoofdstuk twee staat bomvol travel tips en in hoofdstuk drie komt alles wat met kleding en style te maken heeft aan bod. Hoofdstuk vier gaat, ik noemde het net al even, over food en in hoofdstuk vijf vind je allerlei leuke adresjes in verschillende steden.

Op reis met Wanderlust

Elk hoofdstuk begint met een leuke inleiding waarin Anne vaak een persoonlijk verhaal deelt…

Op reis met Wanderlust

…en daarna volgen heel veel leuke en bruikbare tips. Bijna alles is geschreven in korte stukjes die lekker weg lezen en tussendoor kom je nog wat persoonlijke verhalen tegen.

Op reis met Wanderlust

Ja, er is zelfs een stukje over bloopers!

Op reis met Wanderlust

De opmaak van het boek is simpel en overzichtelijk en de stukjes tekst worden afgewisseld met hier en daar een quote en foto’s van de reizen van Anne.

Op reis met Wanderlust

Ja, dit is een leuk boek! Alles leest makkelijk weg, de persoonlijke verhalen houden het interessant en de tips zijn handig en origineel. Ben je nieuwsgierig geworden? Wanderlust is onder andere te koop bij Bol.com en je betaalt er €20,- voor (en dus geen verzendkosten).

Zijn jullie gek op reizen?Categorieën: Shop, To Do, Travel
Tags: ,1 reactie op “Op reis met Wanderlust”

    July 6, 2016

    Ik ben heel benieuwd naar dit boek! Ik heb hem nog niet gescoord! Klinkt heel goed!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie