OPI Pink before you leap - My Simply Special
31/07/2013

OPI Pink before you leap
Bij de zomer horen slippers en dus netjes verzorgde teennagels. Ik vind het dan ook fijn om een mooie, subtiele, go-to nagellak kleur in mijn stash te hebben die altijd goed is en overal bij past. Een tijdje terug kocht ik de kleur Pink before you leap van OPI en dit is zo’n perfecte kleur!


OPI Pink before you leap

Pink before you leap is een licht roze glitternagellak waarvan je twee laagjes nodig hebt. Hij is dan nog een tikkeltje transparant maar ziet er netjes uit. Hij lakt makkelijk, droogt heerlijk snel en blijft super goed zitten. De kwaliteit is echt top!

OPI Pink before you leap

Ik kocht deze nagellak met de bedoeling deze op mijn teennagels te gebruiken. Nu leek het me niet zo’n goed idee om foto’s van mijn tenen te maken om jullie de kleur te kunnen laten zien, dus heb ik ook mijn vingernagels gelakt. Normaal ben ik meer van de creamy lakjes, maar  ik moet zeggen, deze bevalt ook erg goed.

OPI Pink before you leap

De kleur is niet heel opvallend, maar wel mooi verzorgd. En de glitters maken dit lakje net wat interessanter. Vooral in de zon!

OPI Pink before you leap

Product: Pink before you leap
Merk: OPI
Inhoud: 15 ml
Prijs: 14,25 euro
Te koop: Bij verschillende DIO drogisten en Douglas filialen

Heb jij ook zo’n subtiele go-to nagellak?

P.S. Ik geef de Remington Smooth & Silky 4-in-1 Epilator t.w.v. €49,95 weg! Meedoen is simpel en kan nog tot vrijdag 9 augustus 6.00!Categorieën: Beauty6 reacties op “OPI Pink before you leap”

  July 31, 2013

  Mooi lakje!!  July 31, 2013

  Hij lijkt een beetje op OPI Princesses rule! Die is iets lichter


  Joyce

  July 31, 2013

  hij is mooi zeg!


  Nina

  July 31, 2013

  Mooi kleurtje!  July 31, 2013

  inderdaad mooi kleurtje!  August 1, 2013

  Ik heb heel veel roze nagellak, maar dat is dan ook de kleur die ik vrijwel nooit pak. Dus dit is geen kleur voor mij helaas, maar hij staat bij jou erg mooi


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie