Outfit: Naar de kapper - My Simply Special
31/10/2016

Outfit: Naar de kapper

Vorige week was het eindelijk weer tijd om naar de kapper te gaan. Ik wilde mijn haar weer laten kleuren en na het anderhalf jaar te hebben laten groeien voor de bruiloft konden er eindelijk weer laagjes in geknipt worden. Toen ik ‘s middags thuiskwam wilde ik graag mijn outfit met mijn nieuwe jeans en jasje vastleggen, maar het licht werkte niet mee en de foto’s waren niet zo’n succes. Afgelopen zaterdag heb ik daarom een tweede poging gedaan om foto’s te maken en dit keer ging het gelukkig wat beter.

Outfit: Naar de kapper

Outfit: Naar de kapper

Outfit: Naar de kapper

Outfit: Naar de kapper

Outfit: Naar de kapper

Outfit: Naar de kapper

Outfit: Naar de kapper

Mijn outfit

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe zwarte skinny jeans maar het bleek helaas een uitdaging te zijn iets te vinden dat daadwerkelijk goed past. Een vriendin had hetzelfde probleem en kon uiteindelijk slagen bij Levi’s dus ik besloot daar ook eens een kijkje te nemen. En ja hoor, deze jeans zit echt super! Hij is strak maar heel erg comfortabel en een riem is niet nodig. Ideaal! Ik ga binnenkort eens kijken welke kleuren ze nog meer hebben. Oh, het is trouwens de ‘710 super skinny‘, maar ze hebben nog twee andere pasvormen dus de kans is groot dat er iets tussen zit dat goed past.

Maargoed, wat heb ik verder aan? Een fijn grijs shirt van Zalando, een nieuw mouwloos jasje van Dorothy Perkins en mijn favoriete laarzen van Tamaris. Die laarzen zijn perfect voor mensen met dunne kuiten! Verder heb ik een tasje van Burkely bij me en mijn Ray-Ban zonnebril en draag ik een sjaal van Primark.Categorieën: Fashion, Outfit
Tags: , ,Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie