Outfit: Pencil skirt - My Simply Special
10/04/2017

Outfit: Pencil skirt

Elke week zijn er meer kledingstukken die ik niet meer pas. Dat hoort er natuurlijk bij, maar soms sta ik wel eens in mijn kast te kijken en weet ik gewoon niet meer wat ik aan moet doen. Gelukkig heb ik nu een nieuwe zwangerschapsrok van Noppies waar ik echt alle kanten mee op kan. Het is een fijne pencil skirt en toen hij binnenkwam heb ik meteen allemaal combinaties geprobeerd. Vandaag deel ik er daar vast een van.

Outfit: Pencil skirt

Outfit: Pencil skirt

Outfit: Pencil skirt

Outfit: Pencil skirt

Mijn outfit

De basis voor deze outfit is dus mijn rok. Hij is heerlijk zacht en het leuke is dat hij op verschillende manieren gedragen kan worden. Boven de buik zoals ik hier doe, op de heupen of als strapless jurkje. Het shirtje dat ik aan heb is net als de rok van Noppies. Ook dit item is origineel want je kan ‘m ook binnenstebuiten dragen voor wat smallere streepjes. Verder draag ik een vestje en riempje van H&M, enkellaarsjes van Manfield en een panty van Noppies. Dat is een zwangerschapspanty met extra ruimte voor je buik. Wel zo fijn!Categorieën: Fashion, Outfit
Tags:9 reacties op “Outfit: Pencil skirt”

  April 10, 2017

  Je buik komt zo prachtig naar voren bij deze rok! Hoeveel weken ben je nu zwanger? Het is ook een mooie outfit voor naar het werk.


  MySimplySpecial
  April 11th, 2017


  Ja dit is zeker leuk voor naar het werk! Ik ben inmiddels bijna 22 weken zwanger en toen ik deze foto’s maakte zat ik op ongeveer 19 weken  April 10, 2017

  Wat een leuke rok! Hij lijkt me ook heel comfortabel zitten  April 10, 2017

  Staat je prachtig! En fijn dat je er zoveel kanten mee op kan!  April 10, 2017

  Chique outfit, staat je mooi meis!  April 11, 2017

  Wat mooi dat je je buikje zo al ziet! (dit moet je opvatten als een compliment, als je niet zwanger was was het wel een beetje gek om te zeggen haha)


  MySimplySpecial
  April 12th, 2017


  Haha, ja nu is het ineens een normale opmerking En dankjewel! Hij is nog best klein, maar langzaamaan wordt hij steeds zichtbaarder.  April 11, 2017

  Wat heb je een prachtig buikje en het wordt ook heel erg mooi geaccentueerd in je nieuwe rok! ‘t Is dat ik nu ieder moment kan bevallen en mij momenteel niets leuk meer staat, anders had ik ‘m gekocht haha!


  MySimplySpecial
  April 12th, 2017


  Dankjewel! En wat spannend, hopelijk zijn je laatste loodjes niet al te zwaar!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie