Outfit: Touch of pink - My Simply Special
08/05/2017

Outfit: Touch of pink

Sommige kledingstukken passen al heel snel niet meer als je zwanger bent, dus dan is speciale positiekleding zeker een uitkomst. Al is het helaas wel wat lastiger te vinden. Toen ik pas weer op zoek was naar wat nieuwe kleding kwam ik dit jurkje tegen. En nee, het is geen zwangerschapsjurkje, maar gewoon een lekker stretchy exemplaar! Ik maakte de foto’s van deze outfit toen ik 22 weken zwanger was en ik denk dat ik hier voorlopig ook nog wel in pas.

Outfit: Touch of pink

Outfit: Touch of pink

Outfit: Touch of pink

Outfit: Touch of pink  Outfit: Touch of pink

Mijn outfit

Ja, dat jurkje dus. Ik vond ‘m bij de Sting voor de helft van de prijs, dus ik gok dat hij inmiddels niet meer verkocht wordt. Hij is in elk geval lekker elastisch en door de prijs dacht ik dat ik ‘m nu wel gewoon kon gaan dragen. Als hij te veel uitrekt door mijn buik, dan is dat jammer, maar ook oké. Wat wel een speciaal zwangerschapsitem is, is de panty. Hij is van Noppies en zit echt heerlijk. Ik heb normaal gesproken een hekel aan panty’s, maar hij zit heel fijn bij mijn buik en hij is echt zo zacht! Oh, en hij heeft niet van die vervelende teenstukken! Weet je wat ik bedoel? Die dikkere delen bij de tenen die je steeds ziet zitten als je pumps of ballerina’s draagt. Bij deze panty hoef ik dus niet steeds moeilijk te doen om te voorkomen dat je dat ziet. Ideaal!  Verder draag ik simpele zwarte ballerina’s van Van Haren en een tasje van Banana Replublic dat ik ooit in Amerika kocht. De nagellak is trouwens ‘Juicy Sangria’ van Sensationail.Categorieën: Fashion, Outfit2 reacties op “Outfit: Touch of pink”

    May 8, 2017

    Staat je goed meis! Ja sommige jurkjes kun je gelukkig door alle stretch nog even doordragen. Ben daar zelf ook erg blij mee

    x    May 8, 2017

    wat een leuk jurkje! ik heb ook heel lang gewone jurkjes gedragen toen ik zwanger was! mooi buikje heb je:)


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie