Panda's Dream Lip Crayons - My Simply Special
24/09/2014

Panda's Dream Lip Crayons

Wat ik altijd in mijn tas heb? Mijn portemonnee, telefoon, sleutels en een lipproduct. Soms is dat een mooie lipstick en andere keren juist weer een fijne lipbalsem. Als ik geen zin heb in een lipstick, maar wel in een kleurtje, dan gooi ik vaak zo’n groot lippotlood in mijn tas. Veel verschillende merken verkopen ze tegenwoordig en de grote sticks zijn een leuke mix van kleur en verzorging. 

Panda's Dream Lip Crayons

In mijn stash heb ik al dit soort potloden van Clinique, Catrice, NYX, Hema en Covergirl. Voornamelijk budgetopties dus, met als uitzondering de Chubby Sticks van Clinique. Toch blijft het leuk om nieuwe, betaalbare producten te ontdekken zoals deze Lip Crayons van Panda’s Dream.

Panda's Dream Lip Crayons

Aan de linkerkant zie je de swatch van nummer 05. Een lekker felroze kleur die redelijk dekt en mooi glanst. De subtielere kleur aan de rechterkant is nummer 01, die is juist vrij transparant.

Panda's Dream Lip Crayons

Goed, laten we eens kijken hoe ze staan. Hier heb ik niks op mijn lippen.

Panda's Dream Lip Crayons

Op deze foto draag ik nummer 01. Een subtiel kleurtje voor als je alle aandacht uit wil laten gaan naar je ooglook, of voor als je felle kleuren nog een beetje spannend vindt.

Panda's Dream Lip Crayons

Hier draag ik nummer 05, een mooie kleur die juist duidelijk aanwezig is.

Panda's Dream Lip Crayons

Beide kleuren brengen makkelijk aan en zijn op te bouwen in intensiteit. Als ik geen spiegel bij de hand heb breng ik een dun laagje aan en verdeel ik dit vervolgens met mijn vinger. Heb ik wel een spiegel in de buurt, dan kan ik vooral nummer 05 mooi intens aanbrengen. Blijven ze lang zitten? Nee dat niet, ze voelen namelijk echt aan als een lipbalsem. Eerlijk? Ik vind dat helemaal niet erg en breng gewoon af en toe een nieuw laagje aan.

Panda's Dream Lip Crayons

Product: Lip Crayon
Merk: Panda’s Dream
Inhoud: 3,8 g
Prijs: 4,46 euro
Te koop: In de Born Pretty webshop (Met de code “MVH10” krijg je 10% korting op je bestelling.)
 
Ja, deze potloden zullen regelmatig in mijn tas belanden. Gebruiken jullie vaak dit soort lipproducten?

Gekregen

 

 Categorieën: Beauty10 reacties op “Panda’s Dream Lip Crayons”

  September 24, 2014

  Ik vind no. 5 echt heel erg mooi!
  x  September 24, 2014

  Supermooie kleurtjes!  September 24, 2014

  1 vind ik te subtiel. 5 is wel tof.  September 24, 2014

  Ik vind ze er schattig uitzien!  September 24, 2014

  Nummer vijf is een ontzettend mooie kleur zeg!  September 24, 2014

  Ik vind ze heel mooi! ziet er goed uit, prachtige foto’s overigens!  September 24, 2014

  Ze zien er heel leuk uit!  September 25, 2014

  Super mooie kleurtjes! xx  September 25, 2014

  Nummer 5 vind ik echt prachtig! Ik heb nog nooit potloodjes gebruikt!


  Kim

  October 6, 2014

  Leuke kleurtjes! Mooie make-up ook!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie