Persoonlijke update: Alle ballen hoog houden? - My Simply Special
09/01/2018

Dagboek: Feestdagen & verhuizen

Oef, waar zal ik eens beginnen? De afgelopen periode is druk geweest, heel druk. Het bewoonbaar maken van ons nieuwe huis, het inpakken van onze spullen, de verhuizing, het zorgen voor Liam, bloggen, werken voor klanten, de feestdagen en ga zo maar door. Allemaal leuke dingen, maar pittig was het wel. Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen en veranderen er ook wat dingen in mijn leven. In deze post praat ik jullie een beetje bij en vertel ik wat jullie van me kunnen verwachten.

In mijn dagboekpost hebben jullie al kunnen lezen dat we inmiddels eindelijk in ons nieuwe huis wonen. Heel erg fijn natuurlijk, maar na zo’n verhuizing heb je niet alles direct op orde. We zijn gelukkig al een aardig eind, want ik kan slecht tegen chaos in huis en verhuisdozen midden in de woonkamer. Hihi! Toch valt er nog een hoop te doen en dat zal ons de komende tijd nog wel bezig houden. Gelukkig vind ik het allemaal leuk om te doen.

De start van het nieuwe jaar betekende voor ons niet alleen een nieuwe woning, maar voor Romano een nieuwe baan en voor mij een leuke nieuwe klant waar ik veel voor ga doen. Een heel leuke uitdaging waar ik binnenkort misschien wel wat meer over kan vertellen. In elk geval ga ik een paar dagen per week op kantoor werken en Liam zal dus een deel van de week bij zijn oma en op een kinderdagverblijf doorbrengen. Zo kan hij straks lekker leren spelen met andere kinderen. (Al moet ik er nog wel aan wennen om hem daar achter te laten hoor!)

Dagboek: Feestdagen & verhuizen

De dagen dat ik niet op kantoor ben, kan ik gebruiken om voor andere klanten te werken en te bloggen. Ja, er blijft dus minder tijd over om blogposts te maken. Zeker omdat Liam dan lekker thuis is en ik ook met hem bezig zal zijn. Als ik het zou redden, dan zou ik heel graag elke dag van de week nieuwe content met jullie delen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik bijvoorbeeld heel hard vooruit gewerkt om ervoor te zorgen dat er tijdens mijn verlof regelmatig wat online kwam. Dat lukte goed, maar inmiddels merk ik dat ik niet meer alle ballen in de lucht kan houden. Niet zoals ik zou willen in elk geval. Normaal gesproken heb ik bijvoorbeeld bijna alle posts klaar staan voor de komende weken. En nu? Ik ben door alle verhuisdrukte helemaal door die voorraad heen. Misschien hebben jullie al wel gemerkt dat er de afgelopen tijd iets minder online kwam? Nou, dat komt daardoor. Helaas.

Het liefst zou ik dus weer vol aan de slag gaan om lekker veel te schrijven, maar als ik heel eerlijk ben lukt dat niet meer. Om te voorkomen dat ik mezelf voorbij loop, ga ik de komende tijd wat minder posten. Ik hoef van mezelf niet meer zes posts per week te plaatsen. Wat ik dan wel ga doen? Vanaf nu zal er elke vrijdag een dagboekpost online komen (in plaats van op dinsdag) en ik ga mijn best doen om verder zo vaak mogelijk een nieuwe post met jullie te delen. Hoeveel dat er in praktijk gaan worden? Ik durf het nog niet te zeggen.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen en nog regelmatig een kijkje zullen nemen op mijn blog. Ik ga zeker niet stoppen, maar op zoek naar een nieuwe balans.

Hoe houden jullie alle ballen in de lucht?Categorieën: My Life, Persoonlijk12 reacties op “Persoonlijke update: Alle ballen hoog houden?”
  Conja

  January 9, 2018

  Een heel goede keuze! Het beste voor jezelf is het beste voor iedereen: dan post je maar minder content en krijg je geen burn-out


  Saskia

  January 9, 2018

  Goede keuze! Altijd luisteren naar jezelf! Ik had al zoveel bewondering voor je dat je ondanks alle drukte nog steeds zoveel postte, maar voor deze keuze ook niks dan bewondering!! Ik blijf je blog zeker bezoeken! Veel succes en plezier met alle nieuwe uitdagingen!


  MySimplySpecial
  January 11th, 2018


  Dat kwam vooral doordat ik voor de ergste drukte een voorraadje had opgebouwd Dankjewel voor je lieve reactie!  January 9, 2018

  Goede keuze hoor Margot. Begrijpelijk dat je niet alles tegelijk kan doen en dat je prioriteiten moet stellen. Jammer dat je minder gaat bloggen, maar des te leuker als er weer eens wat van je online komt. Wanneer alles weer wat rustiger is, komt het bloggen vanzelf ook wel weer! Succes met je nieuwe uitdaging en ik blijf je gewoon volgen hoor!


  MySimplySpecial
  January 11th, 2018


  Dat is fijn om te horen!


  Louise

  January 9, 2018

  Groot gelijk hoor. Het moet ook leuk en goed te doen zijn. Je blog blijf ik zeker ook al is het wat minder bezoeken(veel te leuk). Veel succes en plezier!!


  marieke

  January 9, 2018

  Helemaal goed!! Ik begrijp het volledig. Ik vind je dagboeken en persoonlijke posts over het huis het leukst  January 9, 2018

  Het lukt mij ook niet dus het ritme is al een tijd uit regelmatige posts…

  X


  Christine

  January 9, 2018

  Van harte gefeliciteerd met jullie beider nieuwe job!!
  Wanneer je het zo opsomt zijn het héél wat parttimejobs bij elkaar die je doet..
  Heel goed om even een pas op de plaats te maken voor wat écht belangrijk is! En jezelf en je gezin komen altijd bovenaan het prioriteitenlijstje, dus Margot, ik snap dat je als perfectionist er moeite mee hebt om minder kwaliteit te gaan leveren in je blogposts, dus het is een hele wijze beslissing om dát voor te zijn en dan voor dezelfde kwaliteit maar minder kwantiteit te kiezen..
  Succes bij het vinden van een nieuw ritme!
  Voor jouw leuke, open en eerlijke schrijfstijl en alle mooie foto’s, fijne recepten en goeie DIY’s blijf ik hoe dan ook hier terugkomen hoor of je nu zes keer of één keer per week post..


  MySimplySpecial
  January 11th, 2018


  Dankjewel, dat is goed om te horen!


  Debby

  January 9, 2018

  Gewoon doorgaan zoals het voor jou het beste uitkomt! Je artikelen zijn altijd van top kwaliteit!! Dan heb ik liever maar 2 in de week (bijvoorbeeld) maar wel 2 waar jij echt achter staat dan 4 die maar half zo goed zijn :). Je bent naast blogger ook moeder en vrouw en mag nee MOET daar ook tijd voor vrij maken en van genieten!!! Go margot :):)


  MySimplySpecial
  January 11th, 2018


  Dankjewel voor je lieve reactie!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie